.:: Larisa Goal ::. Ποιος θα πανηγυρίσει την πρόκριση;
Περιφερειακό - ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ
25 Φεβρουάριος 2013

Ποιος θα πανηγυρίσει την πρόκριση;

Προβολές: 1268

 

alt

Ποιος θα πανηγυρίσει την πρόκριση;

Μετά την αναβολή των προημιτελικών αγώνων του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ εξαιτίας των άσχημων καιρικών συνθηκών τα ονόματα των δύο κατόχων των εισιτηρίων που απέμειναν για να συμπληρωθεί το καρέ της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ, θα γίνουν γνωστά την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου στις 15.00 όπου διεξάγονται οι δύο αμφίρροπες αναμετρήσεις σε Γιάννουλη και Νεάπολη.

 

Και πιο συγκεκριμένα στο γήπεδο της Γιάννουλης η φιλόδοξη φέτος Δήμητρα που παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της μεγάλης τοπικής κατηγορίας, φιλοξενεί τον πάντα υπολογίσιμο Αετό Μακρυχωρίου.

Μάλιστα οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣΛ εκεί όπου οι «πράσινοι» είχαν να επιδείξουν δύο νίκες με 4-0 εντός έδρας και 3-1 εκτός αλλά ο θεσμός του Κυπέλλου πάντα κρύβει εκπλήξεις, με το κίνητρο να είναι ισχυρό.

 

 

Μάχη και στη Νεάπολη…

Ένα ακόμη γνώριμο ζευγάρι της Α΄ΕΠΣΛ θα διασταυρώσει τα ξίφη του στο γήπεδο της Νεάπολης με έπαθλο την πρόκριση για τους «4» του θεσμού και πιο συγκεκριμένα ο Όλυμπος Λάρισας θα φιλοξενήσει τον άκρως νεανικό και εξαιρετικό και φέτος Φιλοκτήτη Μελιβοίας.

Δύο ομάδες που διαγράφουν αντίθετες πορείες στο πρωτάθλημα και μάλιστα συναντήθηκαν στην πρεμιέρα στο «Σταύρος Τσιάπανος» εκεί όπου ο Φιλοκτήτης είχε «διαλύσει» τη λαρισινή ομάδα με το επιβλητικό 6-0 ενώ στην πρεμιέρα του β΄γύρου ο Φιλοκτήτης είχε επικρατήσει και πάλι με 3-0 αυτή τη φορά.

 

Η κλήρωση των ημιτελικών του Κυπέλλου…

Πραγματοποιήθηκε και η κλήρωση των δύο ημιτελικών αγώνων του Κυπέλλου της Ένωσης και η κληρωτίδα ανέδειξε τα εξής ζευγάρια:

Απόλλων Λάρισας – Νικητής του αγώνα Όλυμπος Λάρισας – Φιλοκτήτης Μελιβοίας

Νικητής του αγώνα Δήμητρα Γιάννουλης – Αετός Μακρυχωρίου – Ηρακλής Λάρισας

Η ημερομηνία διεξαγωγής των 2 αυτών αγώνων θα οριστεί από το Δ.Σ,. της Ένωσης

 

 

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt