.:: Larisa Goal ::. Το ταξίδι έλαβε τέλος για τη Γιάννουλη…
Περιφερειακό - ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ
17 Απρίλιος 2013

Το ταξίδι έλαβε τέλος για τη Γιάννουλη…

Προβολές: 1432

alt

Το ταξίδι έλαβε τέλος για τη Γιάννουλη…

Δυστυχώς η Δήμητρα Γιάννουλης αν και κοίταξε στα μάτια την πρωταθλήτρια του 4ου ομίλου της Δ΄Εθνικής ομάδα της Λαμίας, δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση γνωρίζοντας την ήττα-αποκλεισμό με 2-1.

alt

Παιχνίδι στο οποίο οι παίκτες των Γιάννη Μπουρνάκα-Βασίλη Μπακογιάννη στάθηκαν πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και με λίγη τύχη (στο 15΄ο Μπαρούτας Θ. είχε δοκάρι) θα μπορούσαν να φύγουν ακόμα και με την πρόκριση αλλά έστω και έτσι τους αξίζουν πολλά εύσημα για το γεγονός πως έφτασαν έως εδώ αποκομίζοντας πλούσιες εμπειρίες.

alt

Το φιλμ του αγώνα:

Η πρώτη καλή ευκαιρία ήρθε στο 9΄ με τον Μιχάλη Καλύβα αρκετά μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή να κάνει το ξαφνικό σουτ, ο Τρούκης θα αιφνιδιαστεί και δύσκολα θα διώξει την μπάλα σε κόρνερ.

Στο 12΄ πάλι ο Καλύβας θα επιχειρήσει το απευθείας χτύπημα φάουλ, με την μπάλα να περνά μόλις άουτ από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Τρούκη.

Στο 15΄ οι φιλοξενούμενοι θα κερδίσουν ένα κόρνερ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σαΐτης και ο Θ. Μπαρούτας θα κερδίσει στον αέρα τους αντιπάλους του, θα πιάσει την κεφαλιά, σημάδεψε όμως το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κοντογεώργου και στη συνέχεια η μπάλα θα απομακρυνθεί από τους αμυντικούς της Λαμίας.

Στο 18΄ ο Μιχάλης Καλύβας θα ξεφύγει των αντιπάλων του από αριστερά, θα επιχειρήσει και το διαγώνιο σουτ, ο Τρούκης θα αποκρούσει προσωρινά και στη συνέχεια θα απομακρύνουν οι αμυντικοί.

Στο 28΄ ο Μιχάλης Καλύβας θα ξεφύγει από αριστερά, θα επιχειρήσει και την παράλληλη σέντρα, στο δεύτερο δοκάρι ο Ταμάμης θα επιχειρήσει με ψαλιδάκι να κάνει το σουτ αλλά η μπάλα θα βρει την εσωτερική πλευρά των διχτύων.

Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 50΄ όταν διαγώνιο σουτ του Λαΐνα θα αποκρούσει δύσκολα σε κόρνερ ο Τρούκης.

Οι γηπεδούχοι θα ανοίξουν το σκορ στο 53΄. Τότε ο Τσιλίκας θα βγάλει τη σέντρα από δεξιά, ο Καλύβας θα επιχειρήσει το δυνατό σουτ, η μπάλα αφού κοντράρει στον Φατούρα θα καταλήξει στα δίχτυα γράφοντας το 1-0.

Στο 66΄ ο Λαΐνας θα βγάλει τη σέντρα από δεξιά, με τον Καλύβα να επιχειρεί το σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Τρούκης σε καλή θέση θα μπλοκάρει την μπάλα.

Στο 82΄ η πρώτη απειλή για την ομάδα της Λαμίας από τη Δήμητρα, όταν σε φάουλ που εκτέλεσε ο Θώμος ο Μανάκας θα πιάσει την κεφαλιά, στην πορεία θα βρεθεί ο Λαΐνας που θα διώξει σε κόρνερ, πάλι με κεφαλιά.

Στο 86΄ ο Λαΐνας θα βγάλει την κάθετη μπαλιά στον Καλύβα ο οποίος σε τετ α τετ με τον Τρούκη γι’ ακόμα μια φορά δεν θα μπορέσει να τον νικήσει, πλασάροντας άουτ.

Στο 91΄ ο Κοντοδήμος θα επιχειρήσει να γυρίσει την μπάλα στον Τρούκη, εκεί θα πεταχτεί ο Ταμάμης, θα κλέψει την μπάλα, θα αποφύγει και τον Τρούκη και σε κενή εστία θα γράψει το 2-0.

Στο 92΄ δυνατό σουτ που επιχείρησε έξω από την περιοχή ο Θώμος πολύ δύσκολα θα διώξει σε κόρνερ ο Κοντογεώργος.

Στο 93΄ από κάθετη μπαλιά του Τασιού ο Θ. Μπαρούτας με πλασέ θα γράψει το τελικό 2-1.

alt

Με τη νίκη της αυτή η Λαμία συνεχίζει στον θεσμό του κυπέλλου και μετά από έναν μήνα, στις 22 Μαΐου, θα αντιμετωπίσει στην προημιτελική φάση σε ουδέτερο γήπεδο την ομάδα του Απόλλωνα Παραλιμνίου που νίκησε σήμερα την Κοζάνη με σκορ 1-0. Η ομάδα του Απόλλωνα ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια στη β΄ κατηγορία Σερρών.

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ: (Λάκης Παπανικολάου): Κοντογεώργος, Τσιλίκας, Στυλιανός, Σπυριδάκης, Τσαμαδιάς, Πάνος, Καλύβας, Κουτρομάνος, Ταμάμης, Γκούρλιας (80΄ Καταραχιάς), Αντωνίου (39΄ Λαΐνας).

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Γιάννης Μπουρνάκας-Βασίλης Μπακογιάννης):

alt

Τρούκης, Φατούρας, Μπαρούτας Ν. (47΄ Τάσιος), Δαλακώνης, Κοντοδήμος, Θώμος, Σαΐτης (60΄ Μπαμπάλης), Μανάκας, Μπαρούτας Θ., Λιούσκας, Πατσιωτός.

alt

Τι δήλωσαν οι δύο προπονητές:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΡΝΑΚΑΣ (Δήμητρα Γιάννουλης):


« Νομίζω ότι για εμάς το σημερινό ματς ήταν παιχνίδι που έπρεπε να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας. Παίξαμε με ομάδα ανώτερης κατηγορίας που βγήκε πρωταθλήτρια και θέλω να τη συγχαρώ γι’ αυτό. Από εκεί και πέρα για τον σκοπό που παίζουμε θέλαμε να φανούμε ανταγωνιστικοί. Μέχρι ενός σημείου μπορούσαμε να κρατήσουμε το σκορ αλλά δεν μας βγήκαν μερικά πράγματα μέσα στο γήπεδο».

ΛΑΚΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ (ΠΑΣ Λαμία):

«Αν λάβουμε υπόψη τη συγκεκριμένη στιγμή που έγινε το παιχνίδι με την αποχή αυτή που είχαν οι ομάδες μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα αυτή τη περίοδο, το παιχνίδι ήταν πάρα πολύ καλό. Κάναμε άλλη μια νίκη σήμερα. Ήμασταν καλύτεροι σε όλο το 90λεπτο. Η ομάδα της Γιάννουλης είχε μια υπεροπλία στο ψηλό παιχνίδι και προσπάθησε να μας πιέσει με τα στημένα. Από εκεί και πέρα νομίζω ότι δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Στο 90΄ από ένα λάθος της άμυνας δεχθήκαμε γκολ. Παρόλα αυτά συνεχίζουμε την προσπάθειά μας και στο κύπελλο. Να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Γιάννουλης γιατί παρουσίασε ανταγωνιστική ομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Συγχαρητήρια και στον προπονητή τους και εύχομαι να πραγματοποιήσουν του χρόνου ό,τι στόχους έχουν. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθειά μας, βλέποντας το επόμενο ματς κυπέλλου».

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt