.:: Larisa Goal ::. Ευλογημένη… νίκη για τον Άγιο Θωμά!
Περιφερειακό - Γ ΕΠΣΛ
16 Οκτώβριος 2017

Ευλογημένη… νίκη για τον Άγιο Θωμά!

Προβολές: 1642

alt

Ευλογημένη… νίκη για τον Άγιο Θωμά!

Ο Άγιος Θωμάς πίστεψε... στη νίκη απέναντι στον Μαχητή Τερψιθέας τον οποίο και υπέταξε με 4-2 και πανηγύρισε έτσι την πρώτη του εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ΄ΕΠΣΛ.

alt

Αναμέτρηση που κυμάνθηκε σε ικανοποιητικά επίπεδα με εναλλαγές στο σκορ αλλά και δυνατές συγκινήσεις.

Οι «βυσσινί» ήταν αυτοί που ξεκίνησαν με επιθετικές διαθέσεις στο ματς και προηγήθηκαν με 2-0 χάρη στα τέρματα που σημείωσαν οι Σωκράτης Κολομητρούσης και Σιδέρης.

alt

Όμως οι «κυανόλευκοι» αντέδρασαν άμεσα και πριν τελειώσει το α΄μέρος, κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια χάρη στα τέρματα που σημείωσαν οι Φανίδης και Αθανασάκης.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν κι άλλο την απόδοσή τους και κατάφεραν να πετύχουν άλλα δύο τέρματα με τους Σιδέρη και Ρομοσό να διαμορφώνουν το τελικό 4-2.

alt

ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ (Γ. Χρηστίδης): Λιούτας, Συρούκης (46’ λ.τ. Καραγεωργίου), Δοξαριώτης, Αρντόγλου, Κασνακούδης (90’ Ρομοσός), Καραγιάννης, Τσιουρής, Τσιβάκας, Τράντος (75’ Οικονόμου), Κολομητρούσης, Χρηστίδης (77’ Κουτσώνης).

alt

ΤΕΡΨΙΘΕΑ (Θ. Ντελόπουλος): Παπαρσένης, Παπαδημητρίου Δ., Παπαδημητρίου Δ., Παπαδημητρίου Χρ., Νανούλης, Κύρκος (80΄Βαρδάλης), Αθανασάκης, Τζορμακλιώτης (75΄Κανελίδης), Τριτάρης Αχ. (30΄Τριτάρης Β.), Φανίδης, Κωσταδήμας (30΄Μάγγος).

alt

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt