.:: Larisa Goal ::. Η Αμπελιά ζει μεγάλες στιγμές!!!
Περιφερειακό - Α1 ΕΠΣΛ
24 Ιούνιος 2019

Η Αμπελιά ζει μεγάλες στιγμές!!!

Προβολές: 1863

alt

Η Αμπελιά ζει μεγάλες στιγμές!!!

Ο Ολυμπιακός Αμπελιάς ζει μεγάλες στιγμές μιας και εξασφάλισε την άνοδο του στην Α΄ΕΠΣΛ για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, μετά από μια εξαιρετική χρονιά.

Οι στόχοι εξ’ αρχής ήταν υψηλοί για τους «κόκκινους» και για τον λόγο αυτό αποκτήθηκαν παίκτες εγνωσμένης αξίας τόσο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, όσο και τον Γενάρη, κάνοντας έτσι τη διαφορά.

Η αλλαγή στον πάγκο του Αχιλλέα Τσιβόπουλου με το τεχνικό δίδυμο των Βαγγέλη Μπρισίμη-Θοδωρή Εμμανουήλ έπαιξε καταλυτικό ρόλο για την υλοποίηση του πολυπόθητου στόχου.

Μια ομάδα που διαθέτει εξαιρετικές γηπεδικές εγκαταστάσεις, μια διοίκηση που βρίσκεται πάντα στο πλάι της και επιδίωξη της είναι να ζήσει αυτό το όμορφο ταξίδι τη νέα χρονιά μιας και η ιστορία συνεχίζει να γράφει…

alt

Ο Ολυμπιακός Αμπελιάς με αριθμούς:

Ο Ολυμπιακός Αμπελιάς τερμάτισε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Α1 ΕΠΣΛ, έχοντας συγκεντρώσει 64 βαθμούς (19 νίκες, 7 ισοπαλίες, 4 ήττες) και 62-22 τέρματα, διαθέτοντας την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας!

ΕΝΤΟΣ: 12-3-0 (38-7 τέρματα)

ΕΚΤΟΣ: 7-4-4 (24-15 τέρματα)

alt

Ο «Φοξ» ήρθε και έκανε τη διαφορά…

Τι κι αν μετακόμισε στην Αμπελιά μεσούσης της σεζόν από το Κιλελέρ, ο χαρισματικός μεσοεπιθετικός Νίκος Φαρμάκας ήταν αυτός που έκανε τη διαφορά στη γραμμή κρούσης σημειώνοντας εννέα σημαντικά τέρματα.

9 γκολ: Φαρμάκας

7 γκολ: Κολοβός Κ., Σουλτούκης

6 γκολ: Γαρουφαλιάς

4 γκολ: Σαμαράς-Καμηλαράκης, Σερίφης Τ., Δαλαμπύρας

3 γκολ: Κολοβός Ν., Γεωργούλας Θ.

2 γκολ: Σερίφης Β.

1 γκολ: Γκρίτζιας, Κουρούκας, Περήφανος, Σελήνης

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt