.:: Larisa Goal ::. Ο Στεργιάδης στον πάγκο της Α.Ε.Β, ο Μπιμπλιτζής στην εστία…
Περιφερειακό - Α1 ΕΠΣΛ
15 Ιούλιος 2019

Ο Στεργιάδης στον πάγκο της Α.Ε.Β, ο Μπιμπλιτζής στην εστία…

Προβολές: 1379

alt

Ο Στεργιάδης στον πάγκο της Α.Ε.Β, ο Μπιμπλιτζής στην εστία…

Ο Θοδωρής Στεργιάδης είναι αυτός που θα αντικαταστήσει τον Λάζαρο Αγγλόπουλο στον πάγκο της Α.Ε. Βούναινων.

Μάλιστα η διοίκηση του συλλόγου προχώρησε και μια σημαντική προσθήκη μιας και ενέταξε στο δυναμικό της και τον νεαρό πορτιέρο Σοφοκλή Μπιμπλιτζή από τον Φαλανιακό.

Η ανακοίνωση για Στεργιάδη:

«Η Αθλητική Ένωση Βουναίνων 1982 ανακοινώνει την πρόσληψη του τεχνικού κ. Θοδωρή Στεργιάδη για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Είναι γεννηθείς στις 17/12/1974, απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης (Ειδικότητα ποδοσφαίρου) και είναι διπλωματούχος προπονητής ποδοσφαίρου (UEFA A).

Έχει μεγάλη εμπειρία στην προπονητική του καριέρα και αυτό το δείχνει το πλούσιο βιογραφικό του. Συγκεκριμένα ως προπονητής έχει περάσει από τις ακόλουθες ομάδες: Απόλλων Λάρισας, ΑΣ Πυργετός, ΑΕΛ, ΠΟΕ, ΑΕΔ Νίκαιας, ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου, Αστραπή Νέας Πολιτείας, Λάρισας 2012, Αναγέννηση Καλοχωρίου και Δωτιέα Αγιάς. Το Δ.Σ. της ομάδας τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες».

Η ανακοίνωση για Μπιμπλιτζή:

«Η Αθλητική Ένωση Βουναίνων 1982 ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Σοφοκλή Μπιμπλιτζή. Ο νεαρός αλλά ιδιαίτερα εξελίξιμος κίπερ προέρχεται από τον Φαλανιακό όπου για 1,5 χρόνο αγωνίστηκε σε πολλά παιχνίδια και έδειξε τα πλούσια προσόντα του.

Αποτελεί μία αξιόπιστη λύση κάτω από την εστία και η απόκτησή του σηματοδοτεί το νέο ξεκίνημα της ομάδας, αφού ουσιαστικά είναι η πρώτη μας μεταγραφή. Το Δ.Σ. της ομάδας τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες».

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt