.:: Larisa Goal ::. Καπελιάνης ο «εκλεκτός» για τον πάγκο του Αχιλλέα...
Περιφερειακό - Α ΕΠΣΛ
23 Οκτώβριος 2019

Καπελιάνης ο «εκλεκτός» για τον πάγκο του Αχιλλέα...

Προβολές: 1115

alt

Καπελιάνης ο «εκλεκτός» για τον πάγκο του Αχιλλέα...

Η διοίκηση του Αχιλλέα Φαρσάλων κινήθηκε ταχύτατα και απέσπασε το πολυπόθητο «ναι «από τον Χρήστο Καπελιάνη ο οποίος θα είναι ο νέος προπονητής του συλλόγου.

Ο κ. Καπελιάνης είναι γνωστός και αγαπητός στο Φαρσαλινό ποδοσφαιρικό κοινό από το πέρασμά του στον Αχιλλέα Φαρσάλων όπου και εργάστηκε για δυο σχεδόν χρόνια ως άμεσος συνεργάτης τόσο του κ. Γιάννη Μπουρνάκα, όσο και του κ. Τάκη Παραφέστα.

Ο πολύπειρος τεχνικός μέχρι πρότινος ήταν στην ομάδα του Τυρνάβου ως δίδυμο με τον κ. Γιώργο Καμάκα.

Επίσης έχει εργαστεί ως προπονητής στον ΑΟ Περιστερίου, τον Αχαρναϊκό, τον Απόλλων Λάρισας, την Κ 20 της ΠΑΕ ΑΕΛ όπου και εργάστηκε για 6 χρόνια), τον Παναγροτικό Νίκαιας, τον ΑΟ Αβλίδας, την Σκόπελο και την Σκιάθο.

Σύσσωμη η Διοίκηση της ομάδος καλωσορίζει τον κ. Χρήστο Καπελιάνη στην οικογένεια του Αχιλλέα Φαρσάλων, και του εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες.

Ο κ. Καπελιάνης στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε:

«Μια πρόταση από τον Αχιλλέα Φαρσαλων είναι πάντα τιμή για μένα. Έρχομαι σε ένα ιστορικό σωματείο το οποίο υπηρέτησα πρόσφατα, με πίστη υπευθυνότητα και επαγγελματισμό βιώνοντας μάλιστα μόνο επιτυχίες. Αυτή τη φορά η κατάσταση είναι σίγουρα πιο δύσκολη αλλά με όπλο τη δουλειά, πιστεύω να πάνε όλα καλά.

Ευχαριστώ τη Διοίκηση του Αχιλλέα για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και εύχομαι με τη βοήθεια όλων να πετύχουμε τους στόχους μας».

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt