.:: Larisa Goal ::. Το National Geographic... έχει βάλει το στίγμα του στην ΕΠΣΛ!!!
Αρχική - Αρθρογραφία
28 Μάρτιος 2020

Το National Geographic... έχει βάλει το στίγμα του στην ΕΠΣΛ!!!

Προβολές: 1064

alt

Το National Geographic... έχει βάλει το στίγμα του στην ΕΠΣΛ!!!

Το National Geographic είναι αμερικανικό συνδρομητικό τηλεοπτικό κανάλι που προβάλλει ντοκιμαντέρ της National Geographic Society.

Θα μου πείτε ε, και τι σχέση μπορεί να έχει με τον περίγυρο μας; Έχει και παραέχει αφού αρκετές ομάδες που παίρνουν μέρος στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΛ, έχουν έμβλημα-σήμα στις φανέλες τους διάφορα «άγρια» ζώα και όχι μόνο που έχουν προβληθεί σε ντοκιμαντέρ.

alt

Πρώτη και καλύτερη η Προοδευτική Βερδικούσιας με την Α.Ε. Λύκων Λάρισας (δεν υφίσταται πλέον) όπου έχουν κοινό έμβλημα τον λύκο.

alt

Ο «βασιλιάς των ζώων» το λιοντάρι ανήκει στο Ελευθεραί και φυσικά να παινέψουμε και το σπίτι μας, τον Λέων Αγίου Αθανασίου όπου ανήκε κανονικά στην Ένωση κατά το παρελθόν αλλά τώρα έχει πάρει «σβάρνα» όλα τα τουρνουά ποδοσφαίρου 7Χ7 της πόλης.

alt

alt

Σε περίοπτη θέση υπάρχει και το άλογο (σήμα κατατεθέν της Λάρισας), με τον Βουκεφάλα (απέχει από τα τοπικά δρώμενα) και τη Λάρισα ’88 να καμαρώνουν για το ατίθασο άτι!

alt

Και αρπακτικά τύπου Αετού έχει το μενού, με τον Αετό Μακρυχωρίου, τον Αετό Αμυγδαλέας, τη Δόξα Ραχούλας και τη Δόξα Υπέρειας να καμαρώνουν.

alt

alt

alt

Τέλος το μενού κλείνει… με «πετεινούς» όχι της Τότεναμ αλλά της Πελασγιώτιδας και του Μαυροβουνίου αντίστοιχα.

alt

alt

Κάθε σήμα, κάθε έμβλημα κρύβει… μια ιστορία από πίσω αλλά η ουσία είναι πως αξίζει μια ιδιαίτερη μνεία για όλα αυτά.

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt