.:: Larisa Goal ::. Κάλπαζαν… και στο βούρκο
Περιφερειακό - Εφηβικό - Παιδικό
13 Μάρτιος 2013

Κάλπαζαν… και στο βούρκο

Προβολές: 1752

 

alt

Κάλπαζαν… και στο βούρκο

PHOTO: KOSTAS VILLA

www.Actionframe.gr

Παρά τον βαρύ αγωνιστικό χώρο οι παίκτες της ΑΕΛ όχι μόνο δεν κόλλησαν… αλλά αντίθετα έδειξαν και πάλι άριστα δείγματα γραφής και έφτασαν άνετη στην επικράτηση με 4-0 κόντρα στην Πελασγιώτιδα.

 

alt

Οι «βυσσινί» του Νίκου Βλαχούλη συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν καθώς προπορεύονται στον 2ο όμιλο του εφηβικού πρωταθλήματος, με το ταλέντο να ξεχειλίζει…

alt

Ο Δημήτρης Τζουμάκης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής μιας και σκόραρε δις ενώ δίχτυα βρήκαν και οι Μπαρούτας, Γκιουρσάνης.

alt

ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ (Γ. Δαστερίδης): Πιτσιάβας, Ντάγκας, Τσιλιάκος, Κακαράτζας, Κοτσανούλης, Παπακώστας, Τατσέλος, Γελαλής Ν., Θύμιος, Κατσάνας, Γούπος, Ντάφης, Μήτρου, Τεκέδης, Τσούτσας, Κολοβός.

ΑΕΛ (γεν. 96-97΄,Ν. Βλαχούλης): Καλιακούδας, Κανταρίνος, Καψάλης, Καλφούντζος, Αλεξόπουλος, Μηνάς, Μαγγίνης, Συράκης, Δεσύλλας, Μπαρούτας, Τζουμάκης, Γαρυφαλλόπουλος, Μπέτσιος, Καραούλης, Ντάλλας, Γκουρσιάνης, Κουμπόλι.

 

Υπό το βλέμμα του περιφερειακού…

Τον αγώνα της ΑΕΛ με την Πελασγιώτιδα παρακολούθησε και ο Περιφερειακός Προπονητής Χρήστος Χασιώτης (για λογαριασμό της Εθνικής U-15) ο οποίος και σημείωσε αρκετά ονόματα στο μπλοκάκι του. Και πιο συγκεκριμένα έδειξε ζωηρό ενδιαφέρον για τους Τζουμάκη, Μαγγίνη, Καλφούντζο και Κανταρίνο από πλευράς ΑΕΛ, παίκτες που ξεχωρίζουν με την αγωνιστική τους παρουσία σε κάθε ματς…

 

 

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt