.:: Larisa Goal ::. Η Αιγάνη νικήτρια στο ντέρμπι…
Περιφερειακό - Β ΕΠΣΛ
20 Ιανουάριος 2019

Η Αιγάνη νικήτρια στο ντέρμπι…

Προβολές: 900

alt

Η Αιγάνη νικήτρια στο ντέρμπι…

Ο Όλυμπος Αιγάνης αναδείχθηκε νικητής στο γειτονικό ντέρμπι με τον Σ.Σ. Ραψάνης μιας και επικράτησε με 2-0 και ξεκίνησε έτσι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις του τη νέα χρονιά.

Παιχνίδι με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον και όχι μόνο με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν ένα γκολ σε κάθε μέρος και να φτάνουν έτσι στην επικράτηση κόντρα στους Ραψανιώτες που είχαν τις δικές τους καλές στιγμές.

Το σκορ άνοιξε στο 20΄ο Σαμέτ αξιοποιώντας κατά τον καλύτερο τρόπο την πάσα του Ζάχου Κ. και στο 65΄ο Κωνσταντίνος Ζάχος με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του πατέρα του προέδρου της ομάδας, Νίκο Μπάτζιο.

ΑΙΓΑΝΗ (Δ. Αλεξίου): Κανταρίνος Αντ., Σολωμός Θ., Χριστοδούλου Αθ. Γιούλη, Γκαραγκούνης Γ., Ζάχος Χρ. (87΄Βουγιούκας), Τάκης Π. (80΄Περόη Κ.), Γκαραγκούνης Χ., Σαμέτ, Ζάχος Κ., Γκαραγκούνης Σπ. (70΄Ταπατάς).

Σ.Σ. ΡΑΨΑΝΗΣ (Δ. Γκαραγκούνης): Κοτσιανούλης, Δικόπουλος, Λιάμης, Ιωάννου (82΄ Μακεδόνας), Μπίμπα (88΄Δούρος), Σινάν Κ., Τσιούτης, Ρουμπιές (66΄Γκαραγκούνης Γ.), Καρπέτης, Τσιάρας, Κατσαμάκας.

*Η σημερινή νίκη είναι εξαιρετικά αφιερωμένη στον Κωνσταντίνο Περρόη που παντρεύτηκε πρόσφατα την εκλεκτή της καρδιάς του και τον συντροφεύουν οι θερμότερες ευχές για βίον ανθόσπαρτον.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt