.:: Larisa Goal ::. Η αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας για το ματς με τον Άρη…
Ποδόσφαιρο - Superleague II
24 Απρίλιος 2018

Η αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας για το ματς με τον Άρη…

Προβολές: 1257

alt

Η αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας για το ματς με τον Άρη…

Με σημαντικές απουσίες βασικών του παικτών, κυρίως λόγω εξέτισης ποινών, θα παραταχθεί ο Απόλλων Λάρισας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα στον Άρη, την Τετάρτη (25/04, 17.00 WEB EΡT TV) στα πλαίσια της 28ης εμβόλιμης αγωνιστικής της Football League.

Συγκεκριμένα δεν θα αγωνισθούν οι τιμωρημένοι, λόγω συμπλήρωσης καρτών, Κώστας Χατζής, Χρήστος Αγρόδημος, Πλάτωνας Καρακατσάνης, όπως και ο τραυματίας Αποστόλης Γαρυφαλλόπουλος.

Εκτός επίσης είναι ο Γκιντίδης, Λουκάς και ο Saensanit που ζήτησε και πήρε άδεια για να επισκεφθεί την χώρα του, εξαιτίας ενός οικογενειακού προβλήματος που έχει.

Στην αποστολή για την Θεσσαλονίκη, στην οποία επανέρχονται όμως, οι Άκης Σουλίδης, Σωτήρης Τσιλούλης και Γιάννης Ανδρέου, ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας, κ. Νίκος Θεοδοσιάδης συμπεριέλαβε συνολικά 19 παίκτες, οι οποίοι είναι οι ακόλουθοι:

Παϊτέρης (T), Φιρινίδης (T), Β. Ανδρέου, Δημολιός, Ιβανίδης, Κακάμης, Γ.Ανδρέου, Κανούλας, Σουλίδης, Κουρτεσιώτης, Μαυριάς, Παπαζαχαρίας, Σκούπρα, Τσιλούλης, Λίταινας, Σουλιώτης, Κωτσιαρίδης, Συράκος και Καμπέρης.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt