.:: Larisa Goal ::. Φιλικές αναμετρήσεις για τους νέους-παίδες της ΕΠΣΛ…
Περιφερειακό - ΜΕΙΚΤΕΣ ΕΠΣΛ
17 Οκτώβριος 2018

Φιλικές αναμετρήσεις για τους νέους-παίδες της ΕΠΣΛ…

Προβολές: 2725

alt

Φιλικές αναμετρήσεις για τους νέους-παίδες της ΕΠΣΛ…

Καλούνται από τον προπονητή της μικτής νέων Τσέτσιλα Δημήτρη οι ακόλουθοι παίκτες να παραβρεθούν αύριο Πεμπτη 18 Οκτωβρίου στο γήπεδο της Φαλάνης στις 15:00 (ώρα συγκέντρωσης) για φιλικό με τον Σμόλικα.

Πατέτσιος, (Λαρισαϊκος), Γκαλμπογκίνης( Σμόλικας), Γκαραγκιόζης, Γκαντούνας (Π.Ο.Ε) , Καραγιάννης(Τσαριτσάνη) ,Αθανασιάς, Ζάρας, (Ηρακλής Λάρισας), Μπάγκας, Θεοχάρης, Μπουλασίκης, Μπενεχούτσος(Ακαδ. Βουτυριτσας), Ζησούλης, Πράπας, Κατσίκας, (Νεα Πολιτεία), Τουλκερίδης, Ντέκας(Αβέρωφ), Τσιγγάνης(Πελασγιώτιδα) ,Γουλούλης(Νίκη Μιχαήλ), Πετσούλας,

,(Ερ. ΑΕΛ), Καρέλας(Γιάννουλη)

Όλοι οι παίκτες να έχουν αθλητική περιβολή(ρούχα προπόνησης) .Όποιος για οποιοδήποτε λόγο απουσιάσει να ενημερώσει τον προπονητή Τσέτσιλα Δημήτρη στο τηλέφωνο 6932618917.


Φιλικό παιχνίδι Μικτής Παίδων

Από τον προπονητή της Μικτής Ομάδας Παίδων ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί φιλική αναμέτρηση με την ομάδα της Αστραπής Νέας Πολιτείας.

Καλούνται οι κάτωθι ποδοσφαιριστές να παρευρίσκονται την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 15.00 στο γήπεδο της Νέας Πολιτείας.

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΟΡΟΣ, ΠΙΝΑΚΑΣ, ΜΠΑΚΑΒΕΛΛΟΣ,ΑΣΙΚΟΓΛΟΥ, ΝΙΝΙΚΑΣ(ΑΕΛ), ΑΡΣΕΝΗΣ,ΦΩΛΙΑΣ, ΛΑΖΟΣ(ΝΙΚΗ ΜΙΧΑΗΛ), ΓΑΡΥΦΑΛΛΟΥ, ΖΙΩΓΑΣ(ΑΠΟΛΛΩΝ Λ.), ΚΩΝ/ΝΟΥ(ΑΣΤΡΑΠΗ Ν.ΠΟΛΙΤΕΙΑ), ΜΠΑΛΑΜΩΤΗΣ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ(ΗΡΑΚΛΗΣ Λ), ΦΕΤΑΟΥ(ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ), ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ(ΛΑΡΙΣΑΙΚΟΣ), ΧΡΙΣΤΩΝΗΣ,ΧΑΤΖΗΣ(ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ)

Όποιος από τους ποδοσφαιριστές δεν μπορέσει να παρευρεθεί να ενημερώσει τον προπονητή κ. Φώλλα Νικόλαο.

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt