.:: Larisa Goal ::. Εντυπωσιακή νίκη για τους «μικρούς» του Απόλλωνα…
Ποδόσφαιρο - Superleague II
23 Ιανουάριος 2019

Εντυπωσιακή νίκη για τους «μικρούς» του Απόλλωνα…

Προβολές: 2088

alt

Εντυπωσιακή νίκη για τους «μικρούς» του Απόλλωνα…

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη σημείωσε η Κ-19 του Απόλλωνα Λάρισας μιας και επιβλήθηκε εκτός έδρας της Α.Ε. Καραϊσκάκης με το εντυπωσιακό 4-3 για το πρωτάθλημα Νέων της Football League.

Το συγκρότημα του Γιώργου Καμάκα είχε από την αρχή έναν πολύ καλό ρυθμό και πήρε πανάξια μια σπουδαία νίκη.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι γενικά το ματς ήταν συναρπαστικό, με επτά γκολ, ανατροπές και την λαρισινή ομάδα να φεύγει νικήτρια κόντρα στην πολύ καλή και αξιόμαχη ομάδα του Καραϊσκάκη.

Τρία γκολ για τον Απόλλωνα πέτυχε ο Άκης Βαγενάς, που έδειξε την μεγάλη κλάση του και το τέταρτο στο 90+1' ο Παπαγεωργίου.

Ο Απόλλων Λάρισας είχε σωρεία ευκαιριών να ανεβάσει και άλλο τον δείκτη του σκορ, με τους Βαγενά, Παπαδόπουλο, Δρόσο, Λιόγκα και Παπαγεωργίου οι οποίοι με τον γκολκίπερ Σπηλιόπουλο και τον Ντελή όσο αγωνίσθηκε (αποβλήθηκε στο 58' με 2η κίτρινη κάρτα) ήταν από τους ιδιαίτερα διακριθέντες.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: Σπηλιόπουλος, Μπρότσης, Ντελής, Κοντογιώργος, Χότζα, Νταμπαλέτσιος, Παπαγεωργίου, Δρόσος, Παπαδόπουλος (81' Σκύφτας), Λιόγκας (70' Τσαπατόρης), Βαγενάς.

Δύο προσθήκες για την Κ-19...

Δύο μεταγραφές πραγματοποίησε τις προηγούμενες ημέρες ο Απόλλων Λάρισας για την ομάδα Κ-19.

Συγκεκριμένα απέκτησε τον χαφ Δημήτρη Παπαδόπουλο από τον Απόλλων Σμύρνης και τον επιθετικό Χρήστο Λιόγκα από το Καλοχώρι, οι οποίοι και αγωνίσθηκαν με επιτυχία στο γήπεδο Αγίων Αναργύρων της Άρτας

Ευχαριστούν…

Οι άνθρωποι του Απόλλωνα Λάρισας ευχαριστούν την ομάδα του Καραϊσκάκη για την άψογη φιλοξενία και ιδιαίτερα την κα Μαρία που είναι υπεύθυνη στους «μικρούς».

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt