.:: Larisa Goal ::. Ο Απόλλωνας Γαλήνης έδειξε τα δόντια του…
Περιφερειακό - Β ΕΠΣΛ
18 Ιούνιος 2019

Ο Απόλλωνας Γαλήνης έδειξε τα δόντια του…

Προβολές: 1784

alt

Ο Απόλλωνας Γαλήνης έδειξε τα δόντια του…

Από το ξεκίνημα του καλοκαιριού οι άνθρωποι του Απόλλωνα Γαλήνης εμφανίστηκαν με συγκρατημένη αισιοδοξία, ενθουσιασμό και ανυπομονησία για τη νέα πρόκληση που ακούει στο όνομα Β΄ΕΠΣΛ και δικαιώθηκαν πανηγυρικά.

Δικαίωση που έχει να κάνει με την άνοδο των «μπλε» στην Α1 ΕΠΣΛ, μετά από μια εξαιρετική χρονιά.

Και μπορεί η άνοδος να μην ήταν αυτοσκοπός αλλά στην πορεία το συγκρότημα (ένα κράμα έμπειρων και νέων παιδιών) του Περικλή Τσεκούρα, απέδειξε πως διαθέτει και εμπειρία και ικανότητα και ιδού τα αποτελέσματα.

Μια καινούρια μέρα ξημερώνει πλέον για τον Απόλλωνα Γαλήνης ο οποίος με το ίδιο χαμηλό προφίλ θα πορευτεί και στη νέα πρόκληση που ακούει στο όνομα Α1 ΕΠΣΛ…

alt

Η Γαλήνη με αριθμούς:

Η Γαλήνη τερμάτισε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας του 5ου ομίλου της Β΄ΕΠΣΛ, έχοντας συγκεντρώσει 55 βαθμούς (17 νίκες, 4 ισοπαλίες, 3 ήττες) και 43-16 τέρματα, διαθέτοντας την καλύτερη άμυνα του ομίλου.

ΕΝΤΟΣ: 7-4-1 (18-9 τέρματα)

ΕΚΤΟΣ: 10-0-2 (25-7 τέρματα)


«Κάββα» η σταθερή αξία!!!

alt

Ο Δημήτρης Καββαδίας επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά την εκτελεστική του δεινότητα μιας και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ των «μπλε» πετυχαίνοντας 14 γκολ.

14 γκολ: Καββαδίας

4 γκολ: Περδικούλης, Κυριακόπουλος

1 γκολ: Αλεξανδράκης, Γκέκας, Χαλιαμούρδας, Καψαλός, Ζυγογιώργος, Κατσιούλης, Κουτσιανικούλης, Γκαραβέλης, Γκουντουμάνης

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt