.:: Larisa Goal ::. 5ο ποδοσφαιρικό αντάμωμα στη Βερδικούσια!!!
Περιφερειακό - Ακαδημίες / Τουρνουά / 5x5
11 Ιούλιος 2020

5ο ποδοσφαιρικό αντάμωμα στη Βερδικούσια!!!

Προβολές: 2351

alt

5ο ποδοσφαιρικό αντάμωμα στη Βερδικούσια!!!

Μπορεί ο κορονοϊός να έκανε την εμφάνιση του αφήνοντας πίσω του αμέτρητες πληγές και όλα να μοιάζουν διαφορετικά, όμως στην ορεινή Βερδικούσια οι καλές συνήθειες δεν αλλάζουν.

Και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η Βερδικούσια ετοιμάζεται να φορέσει τα καλά της όχι μόνο για να γιορτάσει στις 20 Ιουλίου τον προστάτη του χωριού, τον Προφήτη Ηλία αλλά να φιλοξενήσει το 5ο ποδοσφαιρικό αντάμωμα που έχει καθιερωθεί ως θεσμός.

Με τη βασική διαφορά πως το ραντεβού έχει «κλειστεί» για την Κυριακή 19 Ιουλίου στις 16:30, στο «Νίκος Ι. Μηλιώνης το Καραούλι» όπου και θα ανταμώσουν-με τις απαραίτητες αποστάσεις- οι Βερδικουσιώτες ποδοσφαιριστές, με σκοπό να θυμηθούν τα παλιά και να προσφέρουν απλόχερα γκολ και θέαμα.

Και πιο συγκεκριμένα θα πάρουν μέρος η πρωταθλήτρια ομάδα της Βερδικούσιας της περιόδου 1999-2000 η οποία υπό τις οδηγίες του Κώστα Μπακλαβά, κατάφερε να εξασφαλίσει πανηγυρικά την άνοδο στη μεγάλη τοπική κατηγορία, με το ασύλληπτο 15-0-0 στην έδρα της!

Οι επίλεκτοι Βερδικούσιας κάτι που σημαίνει πως παίκτες όπως οι Χρήστος Αγρόδημος (Απόλλων Σμύρνης) και Κώστας Χατζής (Απόλλων Λάρισας) που αγωνίζονται στα γήπεδα της Super League 2 αλλά και πολλοί άλλοι που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα γήπεδα της ΕΠΣΛ, θα τιμήσουν με την παρουσία της την ποδοσφαιρική αυτή γιορτή.

Την τετράδα θα πλαισιώσουν οι νέοι της Βερδικούσιας αλλά και οι παλαίμαχοι της Προοδευτικής (καλούνται όλοι όσοι φόρεσαν τη βυσσινί φανέλα από το 1970 έως και σήμερα) που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία με τη «βυσσινί» φανέλα κατά το παρελθόν.

Άλλωστε οι Βερδικουσιώτες το αποδεικνύουν έμπρακτα πως όταν ενώνουν τις δυνάμεις τους, μπορούν να πετύχουν πολλά…

Κατά τη διάρκεια του τουρνουά θα υπάρξουν μια σειρά από βραβεύσεις αλλά και πολλές εκπλήξεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην είσοδο του γηπέδου θα υπάρχει ένας κουμπαράς για την οικονομική ενίσχυση της Προοδευτικής Βερδικούσιας.

Για τον λόγο αυτό καλούνται οι παρακάτω ποδοσφαιριστές να βρίσκονται την Κυριακή 19 Ιουλίου στις 16:00 στο γήπεδο έχοντας μαζί τους μονάχα ποδοσφαιρικά παπούτσια. Και πιο συγκεκριμένα:

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ 99-00:

Φρέντζιος Κ., Γκουρνέλης Νίκος, Θάνος Γ., Καρκατσέλας Δ., Κατίνας Ηλίας, Αγρόδημος Γιώργος., Μπαργιώτας Γ., Μούμος Γ., Ιγγλέζος Γιώργος, Παπαγεωργίου Γιώργος, Μηλιώνης Ν., Μπλιάμπλιας Γ., Κατσάνος Χ., Γκουρνέλης Σάκης, Νυχτερίδας Χ., Αγριόδημος Μπάμπης, Κουζιώνης Γ., Μπαρούτας Θ., Ιγγλέζος Στέλιος, Δίχρης Γ., Κρίκης Κ., Ζερδαλής Γ., Κατίνας Χρήστος, Αβδουλάς Β., Τσέτσιλας Χ., Γελαλής Κ., Χασιώτης Δ.. Παπαγεωργίου Τζόνης, Αγριόδημος Νίκος, Καρκατσέλας Θοδωρής

Προπονητής: Κώστας Μπακλαβάς

 

ΟΙ ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑΣ:

Αγρόδημος (Απόλλων Σμύρνης), Χατζής Κ. (Απόλλων Λάρισας), Γελαλής Ν., Παπαγεωργίου Θ. (Δαμασιακός), Μπαρούτας Ν. (Αλμυρός), Παπαγεωργίου Β. (Καρίτσα), Ιγγλέζος Γ., Φατούρας Γ., Πανταζής Γ., Καζάκης, Πανταζής Η. (Φαλανιακός), Σγουραλής Η., Μπαρούτας Παν. (Αβέρωφ), Μπρέλλας, Καφφές Ζ. (Νέα Πολιτεία), Γκαραβέλης Ντ., Δαούλας Κ. (Βαλανίδα), Σούμας Λ., Σούμας Ν. (Τοξότης), Γκαραβέλης Δ. (Ραχούλα), Γελαλής Π., Νυχτερίδας Χρ., Χατζής Αντ. (Πελασγιώτιδα), Αβδουλάς Β. (Μελισσοχώρι), Βαρσάμης (Συκούριο), Πετράκης Μ., Πετράκης Χρ. (Αχιλλέας Φαρσάλων), Παπαγεωργίου Δ. (Σμόλικας), Ντούφας Θ., Δίχρης Ραφ. (Δήμητρα Γιάννουλης), Κουμαντζέλης Ν. (Μυραϊκός), Φραγκογούλας Μ. (Δασοχώρι), Θάνος Θ. (ΠΑΟ Διοικητηρίου) καθώς επίσης και οι Δαούλας Γ., Δαούλας Γιώργος του Ιωάννη, Νανούλης, Γκαρλόφτης Θ., Σγουραλής Γ., Ζουρλαδάνης Στ.

ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ:

Γιάννης Μιχαλές, Δημήτρης Τσέτσιλας, Θανάσης Δουζένης.

 

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt