.:: Larisa Goal ::. Χαμόγελα… για Ακαδημία, Βερδικούσια και Βαλανίδα
Περιφερειακό - Β ΕΠΣΛ
15 Οκτώβριος 2018

Χαμόγελα… για Ακαδημία, Βερδικούσια και Βαλανίδα

Προβολές: 2381

alt

Χαμόγελα… για Ακαδημία, Βερδικούσια και Βαλανίδα

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Προοδευτική Βερδικούσιας μιας και επικράτησε με 1-0 της Θύελλας Μεγάλου Ελχ./ωριου και μάλιστα εκτός έδρας (εδώ ρεπορτάζ των αγώνων του 1ου ομίλου της Β΄ΕΠΣΛ).

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε στο 60΄ο συνήθης ύποπτος Δημήτρης Μιχαλές ο οποίος αξιοποίησε κατά τον καλύτερο τρόπο την έξοχη πάσα του Νανούλη.

Οι «βυσσινί» του Κώστα Μπακλαβά απώλεσαν κι άλλες ευκαιρίες για να σκοράρουν με σημαντικότερες τα δύο δοκάρια του Ζερδαλή (20΄, 50΄).

ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑ (Κ. Μπακλαβάς): Νυχτερίδας, Οικονόμου Ν/Αθ., Ζερδαλής Σπ./Χ (65΄Τέλιος), Φραγκογούλας, Μούμος, Νανούλης (65΄Δημήρης), Μπακλαβάς, Οικονόμου Ν/Γ, Μιχαλές, Χατζής, Μπαρούτας Απ. (60΄Καρκατσέλας).

 

ΒΑΛΑΝΙΔΑ 2

ΣΤΕΦΑΝΟΒΟΥΝΟ 0

Η Δόξα Βαλανίδας κατάφερε να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και να φτάσει στην πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα κερδίζοντας με 2-0 το μαχητικό Στεφανόβουνο.

Οι «κιτρινόμαυροι» του Βαγγέλη Μάνου ευτύχησαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ στο 32΄με ωραίο πλασέ του Γιώργου Βαρσάμη μετά από ωραία ενέργεια του Αρσένη γράφοντας το 1-0.

Στην επανάληψη και αφού απώλεσαν κι άλλες ευκαιρίες για να σκοράρουν, κλείδωσαν… τη νίκη στο 70΄με δράστη τον Κώστα Τσιώλη ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

ΒΑΛΑΝΙΔΑ (Β. Μάνος): Κοκκαλάρας, Δαούλας (72΄Αδάμου), Μουταφίδης, Τσιώλης (80΄Ζάχου), Θάνος, Πλατής, Χριστόδουλος, Αρσένης (65΄Μπαρούτας), Βαρσάμης, Σκριάπας, Χατζηλαδάς.

 

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ 4

ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ 1

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 1ου ομίλου της Β΄ΕΠΣΛ παραμένει η Ακαδημία Τυρνάβου καθώς συνέτριψε την Αναγέννηση Ευαγγελισμού με το ευρύ 4-1.

Τα «τρομερά μωρά» του Νίκου Κεχαγιά είχαν πολλά κέφια και έφτασαν άνετα στην επικράτηση με δράστες τους Τσένα (5΄-είχε και δοκάρι), Σαμπανλάρι Αλντ. (15΄), Στάμου (20΄) και Παπαδόπουλο (20΄).

Η Αναγέννηση μείωσε προς στιγμή με τον Λιούρα Ν. στο ξεκίνημα της επανάληψης.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ (Ν. Κεχαγιάς): Σαμπανλάρι Γ., Καλέμι, Μουκούλης, Καραγιάννης, Ντούρο (35′ λ.τ. Τριανταφύλλου), Τσένα, Στάμου (36′ λ.τ. Πότσης, 82′ Σερδένης), Παπαχατζής, Παπαδόπουλος (89′ Παπαγεωργίου), Τσουλάνι, Σαμπανλάρι Α.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ (Χ. Κότυλης): Κατής, Βαλατσός, Κότυλης Γ. (50′ λ.τ. Νταλίπ), Γραμμένος, Μπατσίλας, Μπουζούκης, Ζέκα, Ντούμος (60′ Φάκας), Λιούρας, Καρέλας, Πρακατές (11′ λ.τ. Τρικάλης).

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt