.:: Larisa Goal ::. Μόνο πρώτο το Κουλούρι, νίκη για τον Παραπόταμο, «Χ»αρακίρι για τον Σ.Σ.Ρ…
Περιφερειακό - Β ΕΠΣΛ
21 Οκτώβριος 2018

Μόνο πρώτο το Κουλούρι, νίκη για τον Παραπόταμο, «Χ»αρακίρι για τον Σ.Σ.Ρ…

Προβολές: 1317

alt

Μόνο πρώτο το Κουλούρι, νίκη για τον Παραπόταμο, «Χ»αρακίρι για τον Σ.Σ.Ρ…

Ο Άρης Κουλουρίου ήταν ο μεγάλος κερδισμένος στο ντέρμπι του 3ου ομίλου της Β΄ΕΠΣΛ μιας και επιβλήθηκε με 2-1 του Όλυμπου Γόννων και απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής (εδώ ρεπορτάζ των αγώνων του 3ου ομίλου της Β΄ΕΠΣΛ).

Για τους «κιτρινόμαυρους» Σωτήρης Μοσχοβίτης (37΄) και Γιώργος Νεράντζης (60΄) βρήκαν δίχτυα ενώ για τους «λατσιάλι» ο Παναγιώτου σκόραρε για μια ακόμη φορά.

ΚΟΥΛΟΥΡΙ (Γ. Νεράντζης): Τζικόπουλος, Μπάτζιος (65΄Φασούλας), Κρητικός, Καρλιγκιώτης Μ., Μιχόπουλος (70΄Ζαφειράκης), Νεράντζης (85΄Καψάλης), Μοσχοβίτης, Καρλιγκιώτης Απ., Αθανασόπουλος (60΄Ραπτοτάσιος Κ.), Δέλλας, Γκόλαντας.

ΓΟΝΝΟΙ (Δ. Κωστής): Μουζακίτης, Μαργκεγκάι, Γκουγκουλιάς, Τσούγιας, Κώτσιας, Ριζούλης, Παναγιώτου, Ζαϊρες, Κίτσιος, Μπούμπουλης, Ντόι.

Έπαιξαν και οι: Κολτσίδας, Μποζίκης, Τζίκας, Καραδούκας.

 

ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟΣ 2

ΔΙΑΣ 0

Τρεις ακόμη βαθμούς πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Κεραυνός Παραποτάμου καθώς κέρδισε με 2-0 τον νεανικό Δία και ανέβηκε ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Το συγκρότημα του Μανώλη Γαραζανάκη παρουσίασε ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο, πέτυχε ένα γκολ σε κάθε μέρος και έφτασε έτσι στην επικράτηση.

Ο Σωτήρης Χατζής ήταν αυτός που στο 15΄με κεφαλιά έκανε το 1-0 και στο 50΄ο Χρήστος Λένας με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έγραψε το τελικό 2-0.

ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟΣ (Μ. Γαραζανάκης): Φαρμάκης, Τζόγκας, Κίκε, Αβέλλας Ν., Χαρμαντάς, Γραβάνης, Στογιάννης, Μητσογιάννης, Πάσχος, Κορδέλας, Χατζής.

Έπαιξαν και οι: Μπαμπανίκος, Λένας, Αβέλλας Γ., Κυρίτσης.

 

Σ.Σ. ΡΑΨΑΝΗΣ 1

ΣΤΟΜΙΟ 1

Ιδανικός αυτόχειρας αποδείχθηκε ο Σ.Σ. Ραψάνης στην εντός έδρας αναμέτρηση με το Στόμιο καθώς παραχώρησε ισοπαλίας με 1-1.

Παιχνίδι στο οποίο οι γηπεδούχοι είχαν το πάνω χέρι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, απώλεσαν σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρουν, άνοιξαν το σκορ στο 70΄με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αντώνη Κατσαμάκα αλλά η μπάλα τους τιμώρησε… λίγο πριν το φινάλε όπου και διαμορφώθηκε το 1-1 από τον Αλβανό.

Σ.Σ. ΡΑΨΑΝΗΣ (Β. Καψούρης): Κοτσιανούλης, Δικόπουλος, Λιάμης, Σινάν Β., Γκόγκας, Σινάν Κ. (50΄Σινάν Τζ.), Τσινούδης, Μπίμπα (65΄Σινάν Ε.), Σινάν Ζ., Τσιάρας, Κατσαμάκας.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt