.:: Larisa Goal ::. Σε ρόλο πρωταγωνιστή και πάλι ο Φαλανιακός…
Περιφερειακό - Α ΕΠΣΛ
04 Αύγουστος 2020

Σε ρόλο πρωταγωνιστή και πάλι ο Φαλανιακός…

Προβολές: 1870

alt

Σε ρόλο πρωταγωνιστή και πάλι ο Φαλανιακός…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Μια καινούρια μέρα ξημερώνει για τον Φαλανιακό ο οποίος είναι καταδικασμένος να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο και ανάλογα θέλει να πράξει και στο νέο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣΛ.

alt

Η περσινή χρονιά τον βρήκε να στέφεται Κυπελλούχος έστω και μέσω κλήρωσης ελέω της πανδημίας, διεκδίκησε το πρωτάθλημα μέχρι τέλους και πλέον κοιτάζει την επόμενη μέρα, προχωρώντας όμως σε σημαντικές αλλαγές.

alt

Και αναμφίβολα η πιο σημαντική ήταν αυτή στον πάγκο, με τον Κώστα Νεμπεγλέρα-άμεσοι συνεργάτες του θα είναι οι Τάσος Καστανούλιας, Αντώνης Ταμανάκιας (γυμναστής) και Χρήστος Γκικούδης (προπονητής τερματοφυλάκων)-να παίρνει το χρίσμα στην πρώτη του προπονητική απόπειρα, θέλοντας να βάλει το στίγμα του με το «καλημέρα», σε μια χρονιά πρόκληση για όλους.

alt

Ο Φαλανιακός που διαθέτει όλα τα εχέγγυα να παρουσιάσει και πάλι κάτι καλό, συνεχίζοντας τις υψηλές πτήσεις των τελευταίων χρόνων…

Τα νέα πρόσωπα…

alt

Κατά τη μεταγραφική περίοδο αποκτήθηκαν οι:

Νάστας, Γιαννακόπουλος, Ντιντής (Ηρακλής Λάρισας), Λόλας (Τύρναβος 2005), Σαμπανλάρι (Τσαριτσάνη), Καρακίτσιος (Αργυροπούλι), Κακανούλιας (Βαλανίδα)

Τα φιλικά:

13/8: Αμπελωνιακός – Φαλανιακός

22/8: Παλαμάς – Φαλανιακός

28/8: Φαλανιακός – Μακρυχώρι

3/9: ΠΟΕ – Φαλανιακός

8/9: Φαλανιακός – Ηρακλής Χάλκης

12/9: Φαλανιακός – Δήμητρα Γιάννουλης


Τι δήλωσαν…

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΡΑΚΙΤΣΙΟΣ

(Γενικός Αρχηγός):

alt

«Να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλα τα σωματεία με υγεία ελέω και του κορονοϊού. Ξεκινάμε ανανεωμένοι με καινούρια πρόσωπα τόσο στον πάγκο, όσο και στο ρόστερ εκεί όπου «πονούσε» η ομάδα και στόχος είναι να παίξουμε και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο όπως κάνουμε άλλωστε τα τελευταία χρόνια. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και μέσα από τη διαδικασία αυτή, να μπορέσουμε να αναδείξουμε όσο το δυνατόν περισσότερους νέους παίκτες γίνεται».


ΚΩΣΤΑΣ ΝΕΜΠΕΓΛΕΡΑΣ

(Προπονητής):

alt

«Ένα νέο ξεκίνημα για μένα αυτή τη φορά από το πόστο του προπονητή εδώ στον Φαλανιακό, ξεκινώντας μια νέα χρονιά γεμάτη όνειρα και φιλοδοξίες. Αυτό που προέχει για εμάς είναι να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο, να γίνουμε μια οικογένεια που θα απολαμβάνει τόσο την προπόνηση, όσο και το παιχνίδι. Υπάρχουν αρκετά νέα πρόσωπα στην ομάδα, θέλουμε να «παντρέψουμε» την εμπειρία με τα νιάτα και αυτό να βγαίνει μέσα στο γήπεδο. Σίγουρα δεν είναι εύκολο αλλά είμαστε εδώ για να σκύψουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε σκληρά. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους με υγεία…».


ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΑΚΟΣ:

alt

«Από τη μεριά μου θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά. Καινούρια χρονιά για τον Φαλανιακό, καινούρια πρόσωπα και στόχος μας δεν είναι άλλος από το να παίξουμε και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο, παρουσιάζοντας κάτι καλό. Σίγουρα υπάρχει ικανοποίηση για το γεγονός πως αναδείχθηκα πέρσι πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, φυσικά και οι φιλοδοξίες μου παραμένουν εξίσου μεγάλες και φέτος αλλά το σημαντικότερο για μένα είναι να βοηθάω την ομάδα μου προκειμένου να φτάνει στα επιθυμητά αποτελέσματα».


ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΝΑΣΤΑΣ:

alt

«Νέα χρονιά, νέοι στόχοι, μια νέα πρόκληση για μένα εδώ στον Φαλανιακό που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια και θέλω να βάλω το δικό μου λιθαράκι. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε αλλά με «όπλο» την αγάπη, το μεράκι και τη διάθεση να παρουσιάσουμε κάτι καλό, εκτιμώ πως όλα θα πάνε κατ’ ευχήν. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους…».


ΘΑΝΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ:

alt

«Μετακόμισα στη Φαλάνη με σκοπό να βοηθήσω και εγώ με τη σειρά μου με την εμπειρία μου σε αυτή την καινούρια προσπάθεια που γίνεται. Ο Φαλανιακός αποτελεί ένα από τα πιο νοικοκυρεμένα και ιστορικά σωματεία, οι συνθήκες είναι ιδανικές και αυτό που απομένει είναι να σκύψουμε το κεφάλι, να δουλέψουμε σκληρά έτσι, ώστε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών».

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt