.:: Larisa Goal ::. Best of the best (Α1 ΕΠΣΛ-16η αγωνιστική)…
Περιφερειακό - Α1 ΕΠΣΛ
18 Ιανουάριος 2018

Best of the best (Α1 ΕΠΣΛ-16η αγωνιστική)…

Προβολές: 2620

alt

Best of the best (Α1 ΕΠΣΛ-16η αγωνιστική)…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Όπως κάθε εβδομάδα έτσι και τώρα το “larisagoal” παρουσιάζει τους έντεκα καλύτερους παίκτες που διακρίθηκαν το Σαββατοκύριακο αυτό στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ αλλά και τους προπονητές.

 

1. ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΙΚΟΥΔΗΣ

(Μακρυχώρι)

alt

Ο «Γκικού» πάει να γράψει ιστορία και με τη φανέλα του Αετού Μακρυχωρίου μιας τον οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην παραπάνω κατηγορία και στην κατάκτηση του τίτλου όπως έχει κάνει άλλωστε με πόσες ομάδες έως τώρα. Και στο παιχνίδι με τη Μελιβοία ήταν καταλυτικός μιας και όλες οι προσπάθειες των αντιπάλων έπεφταν… πάνω στον θηριώδη άσο!


2. ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΛΟΒΟΣ

(Άγιοι Ανάργυροι)

alt

Ο «Κούτσι» εμφανίστηκε ιδιαίτερα ορεξάτος στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Αμπελιά, είχε πολλά τρεξίματα στη δεξιά πτέρυγα, αναχαίτισε αρκετές επιθέσεις των φιλοξενουμένων βγάζοντας κάτι παραπάνω από θετική ενέργεια.


3. ΟΡΕΣΤΗΣ ΖΙΟΥΣΤΗΣ

(Αμπελιά)

alt

Ιδανικότερο ντεμπούτο δεν θα μπορούσε να φανταστεί ο έμπειρος αριστερός οπισθοφύλακας της Αμπελιάς μιας και στην πρώτη του επίσημη εμφάνιση με τη νέα του φανέλα απέναντι στους Αγίους Αναργύρους, έκανε κάτι παραπάνω από αισθητή την παρουσία του σημειώνοντας και γκολ. Και ο «Τσιβό» τον ξέρει καλά και ποντάρει πολλά πάνω του…


4. ΜΑΡΚΟΣ ΚΩΤΟΥΛΑΣ

(Αμπελωνιακός)

alt

Με «όπλο» την εμπειρία του «ο Μάρκος ο τρομερός» πρόσθεσε μια ακόμη εξαιρετική εμφάνιση στο ενεργητικό του, έδωσε σημαντικές λύσεις στην άμυνα των «πράσινων» και γενικά ενέπνεε σιγουριά σε κάθε του κίνηση. Ένας παίκτης που βγάζει πολύ πάθος στο παιχνίδι του και αυτό τον κάνει ξεχωριστό!


5. ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΚΡΑΣ

(Ελευθεραί)

alt

Ένα ακόμη μεστό παιχνίδι από τον «Κούπερ» που ηγείται της αμυντικής γραμμής των «λιονταριών» και αποτελεί σημαντικό στέλεχος της ομάδας. Έτσι και στο νικηφόρο παιχνίδι με το Μελισσοχώρι, εμφανίστηκε και πάλι ορεξάτος, προσφέροντας πολύτιμες λύσεις στην άμυνα.


6. ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΤΖΕΛΑΣ

(Μαυροβούνι)

alt

Ήταν ο παίκτης που έκρινε την αναμέτρηση με τη Νεάπολη καθώς βρήκε δίχτυα και έβαλε έτσι φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του. Και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει αφού σε κάθε παιχνίδι των «πετεινών», φροντίζει να διακρίνεται με την εξαιρετική του αγωνιστική παρουσία. Και δεν θα μπορούσε να κάνει και αλλιώς μιας και κουβαλάει όνομα βαρύ σαν ιστορία!


7. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΟΥΣΗΣ

(Μακρυχώρι)

alt

Ο «Καλού» βαδίζει από το καλό στο καλύτερο και έχει πάρει από το χέρι τον Αετό και συνεχίζει να τον οδηγεί σε υψηλές πτήσεις. Στην απόδραση από τα παράλια της Μελιβοίας ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής καθώς σκόραρε δις και χάρισε το σπουδαίο τρίποντο στους «κιτρινόμαυρους», φτάνοντας έτσι τα εννέα γκολ στο πρωτάθλημα. Σούπερ χρονιά για τον έμπειρο μεσοεπιθετικό!


8. ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΑΠΑΔΜΗΤΡΙΟΥ

(Κιλελέρ)

alt

Η ποιότητα του «Τσάβι» είναι αναμφισβήτητη χρόνια ολάκερα τώρα και το επιβεβαίωσε και στο άνετο πέρασμα από το Καλοχώρι εκεί όπου έβγαλε… μάτια με την απόδοσή του μοιράζοντας απλόχερα ασίστ ενώ πέτυχε και γκολ. Ένας παίκτης που πραγματικά προσφέρει μαγικές στιγμές στους φιλάθλους με τις επινοήσεις του!


9. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ

(Ελευθεραί)

alt

Ζεστάθηκε… για τα καλά η μηχανή του «Κάββα» και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από την ανοδική πορεία του Ελευθεραί. Στην εντός έδρας αναμέτρηση με το Μελισσοχώρι, το δικό του γκολ ήταν αρκετό για να χαρίσει μια ακόμη νίκη στην ομάδα του, με τον εξαιρετικό στράικερ να δίνει συνεχώς λύσεις.


10. ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΟΖΟΣ

(Ακαδημία Τυρνάβου)

alt

Μπορεί να μην βρήκε δίχτυα απέναντι στους Γόννους αλλά ήταν ο κινητήριος μοχλός της «Ακαντέμικα» και τη βοήθησε έτσι ώστε να φτάσει στη νίκη. Ένας παίκτης που πέρα από το γεγονός πως έχει το χρίσμα να σκοράρει, βοηθάει και σε άλλους τομείς την ομάδα του και γι’ αυτό αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο.


11. ΑΛΕΞΗΣ ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ

(Κιλελέρ)

alt

16 γκολ σε 15 ματς είναι ο απολογισμός για τον “Killer” της Α.Ε. Κιλελέρ με τελευταίο «θύμα» το Καλοχώρι. Είναι η χρονιά του και αποδείχθηκε και στην κοπή της πίτας όπου βρήκε το φλουρί. Ο «Τζάτζα» που παίζει σε κάθε ματς με την ψυχολογία στα ύψη και δικαιωματικά συγκαταλέγεται στους μεγαλύτερους στράικερ του Νομού αφού δεν μας αφήνει να ησυχάσουμε με τα επιτεύγματα του κάθε Σαββατοκύριακο.


Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

ΜΑΚΗΣ ΑΛΕΞΟΥΔΗΣ

(Ελευθεραί)

alt

Μετά και την τελευταία επιτυχία απέναντι στο Μελισσοχώρι, το Ελευθεραί πανηγύρισε την τρίτη συνεχόμενη νίκη που το έφερε ακόμα ποιο ψηλά στη βαθμολογία. Και η αγωνιστική ανάκαμψη οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην παρουσία του έμπειρου τεχνικού που από τη μέρα που έπιασε δουλειά, σουλούπωσε… για τα καλά τα «λιοντάρια» που ενισχύθηκαν και στη μεταγραφική περίοδο και σίγουρα θα εμφανιστούν ακόμα καλύτερα στη συνέχεια.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt