.:: Larisa Goal ::. Best of the best (Α΄ΕΠΣΛ-26η αγωνιστική)…
Περιφερειακό - Α ΕΠΣΛ
19 Απρίλιος 2019

Best of the best (Α΄ΕΠΣΛ-26η αγωνιστική)…

Προβολές: 2094

alt

Best of the best (Α΄ ΕΠΣΛ-26η αγωνιστική)…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Όπως κάθε εβδομάδα έτσι και τώρα το “larisagoal” παρουσιάζει τους έντεκα καλύτερους παίκτες που διακρίθηκαν το Σαββατοκύριακο αυτό στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΛ αλλά και τους προπονητές.

 

1. ΚΩΣΤΑΣ ΓΟΥΠΟΣ

(Π.Ο.Ε)

alt

Εξαιρετικός εμφανίστηκε ο έμπειρος πορτιέρο στην εντός έδρας αναμέτρηση με το Βλαχογιάννι και με τις καίριες επεμβάσεις του, βοήθησε σημαντικά τους «μπλε» να φτάσουν σε μια ακόμη νίκη που τους διατηρεί σε τροχιά πλέι οφ.


2. ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΙΑΣ

(Δαμασιακός)

alt

Ο έμπειρος δεξιός οπισθοφύλακας ήταν από τους καλύτερους παίκτες του γηπέδου και βοήθησε σημαντικά τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση μιας και είχε συμμετοχή και στο νικητήριο τέρμα. Τα πάντα όλα ο Γιώργαρος!

 

3. ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΟΥΤΑΣ

(Μακρυχώρι)

alt

Ήταν ο παίκτης που με υποδειγματική εκτέλεση φάουλ έδωσε το προβάδισμα στον Αετό και έδειξε τον δρόμο για τη νίκη. Η απόδοσή του κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα, με την αριστερή πτέρυγα να παίρνει «φωτιά» με τις προωθήσεις του…


4. ΝΙΚΟΣ ΓΟΥΤΟΣ

(Αμπελωνιακός)

alt

Με το γκολ που πέτυχε έμελλε να κρίνει και τη σημαντική νίκη των «πράσινων» επί του Τυρνάβου που τους εξασφαλίζει και τη σωτηρία. Και ο έμπειρος αμυντικός με τις επιθετικές τάσεις, παρουσίασε και πάλι ένα εξαιρετικό αγωνιστικό πρόσωπο.


5. ΘΑΝΟΣ ΝΤΙΝΤΗΣ

(Ηρακλής Λάρισας)

alt

Ο «Καντέ» σκύλιασε… και πάλι στο γήπεδο της Αγιάς και «δάγκωνε» όποιον περνούσε στο διάβα του, συμβάλλοντας τα μέγιστα στο σπουδαίο «διπλό» κόντρα στον Δωτιέα. Φουλ τρέξιμο και πάθος για διάκριση από τον νεαρό άσο του Ηρακλή που τα δίνει όλα σε κάθε ματς.


6. ΜΗΝΑΣ ΣΥΝΑΠΑΛΟΣ

(Π.Ο.Ε)

alt

Ο Βερδικουσιώτης αμυντικός ήταν και πάλι χάρμα ιδέσθαι στη νίκη επί του Βλαχογιαννίου, κάνοντας το απόλυτο κουμάντο στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Έτρεξε πολύ, μάρκαρε, είχε προωθήσεις, προσφέροντας και πάλι πολύτιμες λύσεις.


7. ΠΑΡΗΣ ΜΠΟΝΤΕ

(Μακρυχώρι)

alt

Ο χαρισματικός μεσοεπιθετικός του Αετού αποτέλεσε τον κινητήριο μοχλό στη νέα νίκη κόντρα στο Κιλελέρ αυτή τη φορά. Και μπορεί να μην βρήκε δίχτυα αλλά από τα δικά του πόδια περνούσαν όλες οι προσπάθειες των «κιτρινόμαυρων». Και όταν είναι υγιέστατος, χαίρεσαι να τον βλέπεις!


8. ΜΙΧΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΕΛΗΣ

(Φαλανιακός)

alt

Ένα γκολ και μια ασίστ ήταν ο απολογισμός του νεαρού μεσοεπιθετικού στην εκτός έδρας αναμέτρηση στα Φάρσαλα, καθαρίζοντας… ουσιαστικά την υπόθεση νίκη για τους «κιτρινόμαυρους». Και ειδικά στα τελευταία ματς, βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, βοηθώντας σημαντικά τον Φαλανιακό στη μάχη της ανόδου…

 

9. ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΟΥΝΤΑΣ

(Δαμασιακός)

alt

Ο «Μπαλοτέλι» είχε τον τελευταίο λόγο στο εντός έδρας ματς με τη Λάρισα 2012 και χάρη στο δικό του τέρμα στο 72΄, ο Δαμασιακός πέτυχε την ολική ανατροπή, πανηγυρίζοντας μια ακόμη σημαντική νίκη. Ένας παίκτης που δεν χρειάζεται πολλά πολλά παρά μόνο μια φάση για να κάνει τη ζημιά!


10. ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΧΑΤΖΟΥΛΗΣ

(Αμπελωνιακός)

alt

Πρόσθεσε μια ακόμη εξαιρετική εμφάνιση στο ενεργητικό του και ήταν από τους παίκτες που μόχθησαν πολύ προκειμένου ο Αμπελωνιακός να κατακτήσει τη σημαντική αυτή νίκη. Και σε αυτή την ομάδα, ο συγκεκριμένος παίκτης και παρά το νεαρό της ηλικίας του, κάνει τη διαφορά.


11. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΑΒΙΤΣΗΣ

(Ηρακλής Λάρισας)

alt

Το τελευταίο διάστημα ο «Κάκα» τα παστελώνει δυο δυο τα γκολ και ανάλογα έπραξε και μέσα στην Αγιά, οδηγώντας τους «κυανόλευκους» σε μια ακόμη σημαντική εκτός έδρας νίκη. Έφτασε τα 23 τέρματα στο πρωτάθλημα, παραμένει κάτι παραπάνω από αξιόπιστος και φροντίζει να δίνει το στίγμα του σε κάθε ματς…


Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΠΕΤΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

(Μακρυχώρι)

alt

Με τη νίκη που σημείωσε απέναντι στο Κιλελέρ, ο Αετός Μακρυχωρίου έφτασε τις τρεις συνεχόμενες νίκες και βρίσκεται στην καλύτερη του φάση και μάλιστα στο πιο κομβικό σημείο του πρωταθλήματος. Και ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» που η αλήθεια είναι πως έχει πολλούς πονοκεφάλους από το ξεκίνημα με τραυματισμούς και τιμωρίες, βλέπει με ικανοποίηση τους παίκτες του να φορτσάρουν βάζοντας πλώρη για τα πλέι οφ μιας και ανέβηκαν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt