.:: Larisa Goal ::. Μητσιάκος σαν το παλιό καλό κρασί!!!
Ποδόσφαιρο - Υπόλοιπα
25 Ιούνιος 2019

Μητσιάκος σαν το παλιό καλό κρασί!!!

Προβολές: 2396

alt

Μητσιάκος σαν το παλιό καλό κρασί!!!

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Τι κι αν διανύει το 41ο έτος της ηλικίας του, ο Χάρης Μητσιάκος παραμένει σταθερή αξία στο σκοράρισμα και το επιβεβαίωσε και στον σημερινό τελικό του πρωταθλήματος της Α1 εργαζομένων μιας και σκόραρε δις και οδήγησε την Αστυνομία στην κατάκτηση της κούπας με 2-0 απέναντι στο αξιόμαχο ΤΕΕ.

alt

alt

Δεύτερη συνεχόμενη κατάκτηση για τους άντρες με τα «μπλε» και μάλιστα κόντρα στον ίδιο αντίπαλο όπως και πέρσι, διατηρώντας την ισχυρή παράδοση που έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια.

alt

alt

Στο αγωνιστικό κομμάτι και οι δύο ομάδες διεκδίκησαν με αξιώσεις την κούπα αλλά η Αστυνομία ήταν αυτή που είχε την ουσία και μετά από ένα «άσφαιρο» α΄μέρος, στην επανάληψη ανέλαβε δράση ο ικανότατος επιθετικός Χάρης Μητσιάκος ο οποίος και πήρε το «όπλο» του.

alt

Και πιο συγκεκριμένα στο 61΄με σουτ έκανε το 1-0 και στο 77΄σφράγισε… τη νίκη της Αστυνομίας γράφοντας το τελικό 2-0 ενώ οι νικητές είχαν και δοκάρι με τον Κοτάκο στο 69΄’.

alt

Η διαιτησία

alt

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιώργος Αντωνίου με βοηθούς τους κ.κ. Θύμιου και Τσένο.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ (Σ. Ευαγγέλου-Α. Νάτσιος): Ζεϊμπέκης, Κουτής, Στατήρης, Λυκοκώστας, Παπακανάκης, Γεωργαντάς, Σχοινάς, Μαρογιάννης, Μητσιάκος, Κοτάκος, Σουλιώτης (Καρακώστας, Πρασσάς, Μπέκος, Τσιάκαλος, Βασιλάκος, Μπούρος, Καπετάνος).

ΤΕΕ (Δ. Χύτας): Κερέμης, Χύτας, Αποστολάκης, Ράπτης, Κλεισιάρης, Γκουντουβάς, Κουτσάκης, Αντωνόπουλος, Γαββές, Παπαδόπουλος, Ζηρδέλης (Λυτροκάπης, Αδάμου, Γουλόπουλος, Φιλανδριανός, Ρουμελιώτης).

alt

alt

alt

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt