.:: Larisa Goal ::. Best of the best (Α΄ΕΠΣΛ-5η αγωνιστική)…
18 Οκτώβριος 2018

Best of the best (Α΄ΕΠΣΛ-5η αγωνιστική)…

alt

Best of the best (Α΄ ΕΠΣΛ-5η αγωνιστική)…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Όπως κάθε εβδομάδα έτσι και τώρα το “larisagoal” παρουσιάζει τους έντεκα καλύτερους παίκτες που διακρίθηκαν το Σαββατοκύριακο αυτό στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΛ αλλά και τους προπονητές.

 

1. ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

(Ηρακλής Λάρισας)

alt

Αγωνίσθηκε σε ένα οικείο περιβάλλον για εκείνον μιας και διέπρεψε με τη φανέλα του Τυρνάβου 2005 κατά το παρελθόν και γνώριζε καλά τα κατατόπια. Και όσες απόπειρες κι αν έκαναν οι επιθετικοί του Αμπελωνιακού, ο «Μπουφόν» ήταν εκεί για να σηκώσει απαγορευτικό!


2. ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΧΑΙΡΑΣ

(Φαλανιακός)

alt

Μια ακόμη πειστική εμφάνιση από τον νεαρό δεξιό οπισθοφύλακα των «κιτρινόμαυρων» στη μεγάλη ανατροπή με 2-1 απέναντι στη Λάρισα 2012. Έτρεξε πολύ, μάρκαρε αποτελεσματικά ενώ όποτε χρειάσθηκε βγήκε με αξιώσεις και στην επίθεση. Τι πνευμόνια έχει το παλικάρι;


3. ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΥΤΣΟΚΕΡΑΣ

(Τύρναβος)

alt

Ήταν από τους πιο δραστήριους παίκτες στη γειτονική κόντρα με τον Δαμασιακό, δίνοντας σημαντικές λύσεις στην άμυνα ενώ χρίσθηκε και σκόρερ. Και μπορεί στο φινάλε να αποβλήθηκε αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν μειώνει την εξαιρετική του παρουσία καθόλη τη διάρκεια του ματς.


4. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΚΑΝΟΣ

(Κιλελέρ)

alt

Ο «Κάρα» ζει και αναπνέει για τα μεγάλα ματς και απέναντι στον Σμόλικα, θύμισε κάτι από τα παλιά, βγάζοντας… το γνωστό του πάθος. Νικητής στις περισσότερες προσωπικές μονομαχίες, πεισματάρης αλλά και «οπλισμένος» με το πνεύμα του νικητή!


5. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΜΙΣΟΠΟΥΛΟΣ

(Αχιλλέας Φαρσάλων)

alt

Σιγά σιγά μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς μετά την περσινή αποχή λόγω τραυματισμού και δείχνει να βρίσκει τον καλό του εαυτό. Μάλιστα στη νικηφόρα αναμέτρηση με το Βλαχογιάννι έδειξε το καλό του πρόσωπο και σίγουρα θα τον χρειασθούν οι «κιτρινόμαυροι» ενόψει της δύσκολης συνέχειας.


6. ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΕΣΑΙ

(Φαλανιακός)

alt

Σίγουρα είναι από τους παίκτες που σε κεντρίζει το ενδιαφέρον όταν αγωνίζεται, αφού είναι κάτι παραπάνω από θεαματικός και ξεσηκώνει τα πλήθη με τις περίτεχνες ενέργειες του. Στο νικηφόρο παιχνίδι κόντρα στη Λάρισα 2012, εμφανίστηκε ιδιαίτερα ορεξάτος και μάλιστα έδωσε το σύνθημα για την αντεπίθεση πετυχαίνοντας ένα εντυπωσιακό γκολ με όμορφη ατομική ενέργεια.


7. ΤΑΣΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

(Μακρυχώρι)

alt

Αποτελεί ένα από τα πιο “hot” ονόματα που αγωνίζονται αυτή τη στιγμή στη μεγάλη τοπική κατηγορία και στο εντυπωσιακό 4-2 επί της Αμυγδαλέας ήταν αυτός που κίνησε τα νήματα και οδήγησε τους «κιτρινόμαυρους» στη νίκη παίρνοντας ουκ ολίγες πρωτοβουλίες. 40αρης αλλά με πείσμα και δίψα μικρού παιδιού, δείχνοντας τον δρόμο και στους νεότερους…


8. ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΚΙΟΥΡΣΑΝΗΣ

(Ηρακλής Λάρισας)

alt

Ήρα ο σβούρας! Ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός του Ηρακλή ήταν «όλα τα λεφτά» στο σπουδαίο «διπλό» κόντρα στον Αμπελωνιακό καθώς είχε κέφια, πέτυχε ένα γκολ και πραγματοποίησε μακράν την καλύτερη του εμφάνιση έως τώρα με την «κυανόλευκη» φανέλα.


9. ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ

(Κιλελέρ)

alt

Αποδείχθηκε ο «δήμιος» του Σμόλικα καθώς σκόραρε δις και έβαλε φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του στη σπουδαία αυτή επιτυχία. Ένας παίκτης που διακρίνεται για την ταχύτητα και την ευχέρεια στο σκοράρισμα και στο Κιλελέρ, αναγεννήθηκε ποδοσφαιρικά και σίγουρα έχει κι άλλα να δώσει…


10. ΠΑΡΗΣ ΜΠΟΝΤΕ

(Λάρισα 2012)

alt

Μπορεί η Λάρισα 2012 να λύγισε... στην επανάληψη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Φαλανιακό αλλά ο χαρισματικός μεσοεπιθετικός ήταν άκρως απολαυστικός. Πέτυχε ένα πανέμορφο τέρμα με κεφαλιά αλλά γενικά είχε κέφια και ξεδίπλωσε το πλούσιο ταλέντο του…


11. ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΟΥΤΣΙΑΣ

(Μακρυχώρι)

alt

Ο νεαρός στράικερ πήρε το «όπλο» του και με δύο προσωπικά γκολ στο φινάλε, χάρισε το πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του απέναντι στην αξιόμαχη Αμυγδαλέα. Και μάλιστα ήρθε από τον πάγκο αλλά μπόρεσε να κάνει τη διαφορά. Παίκτης που στον ποιοτικό αυτόν Αετό, μπορεί να προσφέρει πολλά…


Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΗΣ-ΘΑΝΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

(Ηρακλής Λάρισας)

alt

Οι «κυανόλευκοι» κατάφεραν να ξεπεράσουν σε χρόνο “dt” την εντός έδρας ήττα από τον Σμόλικα καθώς έδειξαν χαρακτήρα στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής με αντίπαλο τον Αμπελωνιακό, φεύγοντας με τους βαθμούς της νίκης στις αποσκευές τους. Και το τεχνικό δίδυμο τους τόνωσε την ψυχολογία, τους έδωσε να καταλάβουν πως χάθηκε μια μάχη και όχι ο πόλεμος μιας και ο δρόμος είναι μακρύς και απλά οι παίκτες το έκαναν πράξη εντός των γραμμών. Άλλωστε γνωρίζουν καλά οι δυο τους πως έχουν στα χέρια τους ένα ρόστερ που ξεχειλίζει από ποιότητα και θα φανεί σε βάθος χρόνου…

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


Αρθρογραφία

Αγάπη για το ποδόσφαιρο…

Αγάπη για το ποδόσφαιρο…

Τι κι αν τα χρόνια έχουν περάσει, για ορισμένους η αγάπη για το ποδόσφαιρο παραμένει ίδια και απαράλλαχτη σαν την πρώτη μέρα που ήρθαν σε επαφή με τη στρογγυλή θεά.

Περισσότερα...

Κοντραρίστηκαν… τα «λιοντάρια»

Κοντραρίστηκαν… τα «λιοντάρια»

Τα τελευταία χρόνια, οι Νίκος Γκουρνέλης και Θάνος Δαούτης συνεργάζονται κάτω από την ίδια στέγη αυτή του Λέοντα Αγίου Αθανασίου που διαπρέπει στα γήπεδα 7Χ7 της πόλης.

Περισσότερα...

Θα πάθουν… υπερκούπωση!

Θα πάθουν… υπερκούπωση!

Ούτε μια, ούτε δύο αλλά μια ντουζίνα κούπες έχουν σηκώσει… με την ομάδα της Αστυνομίας, οι Χάρης Μητσιάκος και Αποστόλης Νάτσιος και φαντάζουν και πάλι ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Εργαζομένων.

Περισσότερα...

<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt