.:: Larisa Goal ::. Επέστρεψε και ο Κόλα στη Φιλιππούπολη…
27 Αύγουστος 2014

Επέστρεψε και ο Κόλα στη Φιλιππούπολη…

alt

Επέστρεψε και ο Κόλα στη Φιλιππούπολη…

Όσο περνάει ο καιρός και μεγαλώνει το παρεάκι στη Φιλιππούπολη μιας και ο δυναμικός μέσος Άλμπι Κόλα πήρε τον δρόμο της επιστροφής μετά το πέρασμα του από τα Τρίκαλα και τη νέα αγωνιστική περίοδο θα φοράει τη φανέλα του Απόλλωνα Λάρισας.

Η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του Απόλλωνα Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση ενός ακόμα σπουδαίου ποδοσφαιριστή, του Άλμπι Κόλα ο οποίος έκανε τον ίδιο δρόμο από τον ΑΟΤρικάλων ακολουθώντας τα φιλαράκια του, Σπύρο Ιωαννίδη και Πάρη Μπόντε. Ο Κόλα αποτελεί μια πολύ καλή λύση στο κέντρο της ομάδας και αναμένεται να βοηθήσει αρκετά με την εμπειρία του επιστρέφοντας στην ομάδα στην οποία αγωνίζονταν πριν 2 χρόνια και θέλει κι αυτός με τη σειρά του να βοηθήσει ώστε να επιστρέψει άμεσα στην Α' τοπική κατηγορία».

Φιλικό με Κίσσαβο…

Επίσης, αύριο το απόγευμα ( Πέμπτη ) η ομάδα θα δώσει το 3ο φιλικό με αντίπαλο τον Κίσσαβο Συκουρίου σε ένα ματς που θα γίνει στο γήπεδο του Συκουρίου και θα ξεκινήσει στις 18.00.

Συνεχίζονται οι εγγραφές στους «μικρούς»…

Τέλος, ενημερώνουμε τους γονείς ότι καθημερινά στο γήπεδο της Φιλιππούπολης ( 5-7μμ ) συνεχίζονται οι εγγραφές για τα τμήματα της Ακαδημίας ενώ τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις του εφηβικού τμήματος υπό τις οδηγίες των προπονητών, Γιάννη Μάγγου και Θοδωρή Κυριακούλη.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


Αρθρογραφία

Αυτή η εικόνα αξίζει εκατομμύρια λέξεις!!!

Αυτή η εικόνα αξίζει εκατομμύρια λέξεις!!!

«Μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις» είχαν πει κάποτε οι Κινέζοι και δεν έχουν άδικο, αν πάρουμε βάση τη συγκεκριμένη φωτογραφία η οποία και αξίζει εκατομμύρια λέξεις!!!

Περισσότερα...

Δικαιολογημένα τα συγχαρητήρια!

Δικαιολογημένα τα συγχαρητήρια!

Μπορεί τα χρόνια να έχουν περάσει, μπορεί τα κουράγια να μην είναι ίδια αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις η ψυχή είναι αυτή που μετράει και από δαύτην έχει μπόλικη, ο Άρης Μόσιαλος.

Περισσότερα...

Μεγάλη η προσφορά τους…

Μεγάλη η προσφορά τους…

Με βήμα γοργό προκειμένου να πιάσουν τα πόστα τους, προχωρούσαν το περασμένο Σάββατο στο γήπεδο της Τερψιθέας, οι Γιώργος Γκογκολέτσιος και Νίκος Μίχος.

Περισσότερα...

<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt