.:: Larisa Goal ::. Τα εί(Χ)ε όλα εκτός από νικητή!
20 Σεπτέμβριος 2014

Τα εί(Χ)ε όλα εκτός από νικητή!

alt

Τα εί(Χ)ε όλα εκτός από νικητή!

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Αστραπή Νέας Πολιτείας και Ηρακλής Λάρισας διεκδίκησαν με αξιώσεις τους βαθμούς της νίκης σε ένα πραγματικό ντέρμπι που τα είχε όλα εκτός από νικητή μένοντας στο ισόπαλο 2-2.

alt

Τόσο η διακύμανση του σκορ, όσο και το πάθος που έβγαλαν τα δύο λαρισινά συγκροτήματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αποζημίωσαν με τον καλύτερο τρόπο όσους βρέθηκαν στο γήπεδο της Νέας Πολιτείας και δικαιολογημένα συγκαταλέγονται στα φαβορί της κατηγορίας. Δύο ομάδες που ξεχειλίζουν από ποιότητα και εμπειρία και έχουν πολλά να δώσουν στο μέλλον…

Η Αστραπή ήταν αυτή που κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ στο 13΄με τον Δημήτρη Αποστόλου με ωραίο σουτ γράφοντας έτσι το 1-0 και αφού είχε προειδοποιήσει ο ίδιος στο 5΄.

Οι «κυανόλευκοι» που έδειχναν να πατάνε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια στο 24΄με τον Νάστα να σερβίρει… έτοιμο γκολ στον Σπύρο Ζαφειρίου κι αυτός δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-1.

Μάλιστα στο αμέσως επόμενο λεπτό λίγο έλειψε ο Κουρούμαλος να βάλει σε θέση οδηγού τον Ηρακλή αλλά το πλασέ που επιχείρησε έφυγε άουτ.

Στην εκπνοή του α΄μέρους και πάλι ο δραστήριος Νάστας σούταρε λίγο άουτ.

alt

Φουλ αγωνία και στην επανάληψη...

Ιδανικά ξεκίνησε η επανάληψη για τους «πορτοκαλί» μιας και στο 49΄ο ορεξάτος Αποστόλου βρέθηκε σε θέση βολής και ο επερχόμενος Λευτέρης Καψιώχας την έσπρωξε στα ανυπεράσπιστα δίχτυα κάνοντας το 2-1.

Όμως ο Ηρακλής δεν πτοήθηκε και στο 59΄ο Νάστας κέρδισε… έξυπνα το πέναλτι από τον Ζαφειρούλη (οι άνθρωπο της Νέας Πολιτείας αμφισβήτησαν έντονα την απόφαση αυτή του κ. Βλιώρα) και ο ίδιος παίκτης ήταν αυτός που έγραψε το 2-2 όπου ήταν και το τελικό σκορ μιας και τίποτα δεν άλλαξε στα εναπομείναντα λεπτά, με τις δύο ομάδες να κάνουν κατάθεση ψυχής στον αγωνιστικό χώρο…


Η διαιτησία

alt

Σε γενικές γραμμές ο ρέφερι της αναμέτρησης Λάμπρος Βλιώρας τα πήγε αρκετά καλά αν και θα μπορούσε να είναι πιο αυστηρός στον πειθαρχικό τομέα σε ένα παιχνίδι όπου στην κυριολεξία έπεφταν κορμιά.

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα οι δύο βοηθοί κ.κ. Γκαρέλης και Μάνος.

ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ (Γ. Τσακμακίδης):

alt

Μπρέλλας, Γαρουφαλιάς, Ζαφειρούλης, Καψιώχας (71΄Σουλτούκης), Ψωμολιάς, Χασιώτης, Φλώρος (78΄Κολιοφούτης), Μπατζέλας, Σουλτούκης, Καλτσάς, Κυριάκος (84΄ Αρσένης), Αποστόλου.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Κ. Κολομητρούσης):

alt

Μαγαζιώτης, Πεφήφανος, Γιαννακόπουλος, Πότσης, Τσέλιγκας, Σάββας (66΄Ξαφάρας), Τσιτσιούμης (56΄Λουκανίκας), Ζαφειρίου, Φιλίππου (32΄Μπέης), Νάστας, Κουρούμαλος.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


Αρθρογραφία

…την κόλλησε!

…την κόλλησε!

Τι κι αν τα χρόνια έχουν περάσει, η ποδοσφαιρική Λάρισα, υποκλίνεται σε έναν από τους σπουδαιότερους παίκτες που έχουν θητεύσει στα γήπεδα της ΕΠΣΛ και παραμένει μάχιμος και αυτός δεν είναι άλλος από τον Πασχάλη Μπακαρτζή.

Περισσότερα...

Οι συμμαθητές αντάμωσαν στο γήπεδο…

Οι συμμαθητές αντάμωσαν στο γήπεδο…

Πάνε αρκετά χρόνια από τότε που οι Τάσος Βενέτης και Σπύρος Ευαγγέλου, άφησαν τα θρανία (μαζί στο Δημοτικό σχολείο) και ο καθένας χάραξε τον δρόμο του.

Περισσότερα...

Οι φιλίες μένουν…

Οι φιλίες μένουν…

Νίκες και γκολ πάνε και έρχονται στον χώρο του ποδοσφαίρου αλλά οι φιλίες είναι αυτές που μένουν διαχρονικά στον χώρο.

Περισσότερα...

<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt