.:: Larisa Goal ::. «Θα τα δώσουμε όλα για τη σωτηρία…»
04 Μαϊ 2016

«Θα τα δώσουμε όλα για τη σωτηρία…»

alt

«Θα τα δώσουμε όλα για τη σωτηρία…»

Η αγωνία έχει χτυπήσει… κόκκινο στο στρατόπεδο του Οικονόμου Τσαριτσάνης μιας και βρίσκεται σε σαφώς πιο πλεονεκτική θέση εν αντιθέσει με τις άλλες δύο λαρισινές ομάδες, όσον αφορά την υπόθεση σωτηρία.

Βλέπετε οι «πράσινοι» του Γιώργου Καλτέκη με τον βαθμό που κατέκτησαν στο λαρισινό ντέρμπι με τον Τύρναβο, βρίσκονται στο -2 από τη σωτηρία και συμπλήρωσαν έτσι τρεις αγωνιστικές αήττητοι και αναμένεται να το διευρύνουν μιας και την επόμενη αγωνιστική θα προσθέσουν τρεις ακόμη πόντους στο ενεργητικό του με αντίπαλο τον Φωκικό που έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Οπωσδήποτε η υπόθεση σωτηρία δεν εξαρτάται μονάχα από τις δικές τους διαθέσεις αλλά οι Τσαριτσανιώτες θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να φτάσουν σε αυτήν, κάτι που τόνισε άλλωστε και στις δηλώσεις τους ένας από τους πιο σταθερούς σε απόδοση παίκτες, ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός Κώστας Κορομηλάς:

alt

«Κατακτήσαμε έναν σημαντικό πόντο στο λαρισινό ντέρμπι με τον Τύρναβο αν και θα μπορούσαμε να φτάσουμε στη νίκη μιας και δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις. Όπως και να ’χει κρατάμε τον βαθμό και συνεχίζουμε τη σκληρή μάχη που δίνουμε από το ξεκίνημα της χρονιάς με βασικό μέλημα την εξασφάλιση της σωτηρίας. Γνωρίζουμε τον βαθμό δυσκολίας αφού ακόμα και να κάνουμε δύο νίκες, δεν εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς αλλά εμείς δηλώνουμε αποφασισμένοι να εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια προκειμένου να φτάσουμε στην υλοποίηση του στόχου. Εκτιμώ πως έχουμε κάνε τεράστια προσπάθεια έως τώρα και παρά τις όποιες ατυχίες μπορούμε να τα καταφέρουμε. Απομένει ένας «τελικός» με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου και θα τα δώσουμε όλα για τη σωτηρία…».

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


Αρθρογραφία

Διαπρέπει ο «μικρός»…

Διαπρέπει ο «μικρός»…

Την ώρα που το Κιλελέρ δίνει σκληρή μάχη για να σώσει την παρτίδα, κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τον Θεσπρωτό στον 2ο όμιλο της Γ΄Εθνικής, έχοντας μάλιστα έντονο λαρισινό χρώμα.

Περισσότερα...

Κοντραρίστηκαν… τα φιλαράκια

Κοντραρίστηκαν… τα φιλαράκια

Η μάχη της Τερψιθέας ανάμεσα στον Μαχητή και τη Μελιβοία, ανέδειξε νικητή τον Φιλοκτήτη, πραγματοποιώντας μάλιστα μια μεστή εμφάνιση κυρίως στην επανάληψη.

Περισσότερα...

Τύφλα να ’χει ο Σιμεόνε!

Τύφλα να ’χει ο Σιμεόνε!

Μπορεί η σκούφια του να κρατάει από Κατερίνη μεριά (βλέπε Δημήτρης Μητσής) αλλά κάτι μου λέει πως πρέπει να έχει και ρίζες από Αργεντινή μεριά εκεί όπου ζούνε και αναπνέουν για το ποδόσφαιρο, όπως συμβαίνει και με την περίπτωση του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Περισσότερα...

<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt