.:: Larisa Goal ::. Υψηλές βλέψεις για τον Λαρισαϊκό…
22 Αύγουστος 2017

Υψηλές βλέψεις για τον Λαρισαϊκό…

alt

Υψηλές βλέψεις για τον Λαρισαϊκό…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Αν και η περσινή χρονιά δεν εξελίχθηκε όπως θα περίμεναν οι άνθρωποι του Λαρισαϊκού, αυτή που έρχεται είναι ιδιαίτερα φιλόδοξη για τους Νεοσμυρνιώτες βάζοντας τον πήχη ψηλά και σε ρόλο πρωταγωνιστή.

Νέα διοίκηση με άτομα φιλόδοξα με πρόεδρο τον παλαίμαχο άσο Μιχάλη Κόκκινο, ίδιος προπονητής ο Κώστας Παπαρίζος παιδί της συνοικίας με αγάπη για τη στρογγυλή θεά και όρεξη για δουλειά και ένα κράμα έμπειρων και νέων παικτών, ικανό να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του νέου πρωταθλήματος της Β΄ΕΠΣΛ.

Τι απομένει; Σκληρή δουλειά, συνεχής προσπάθεια απ’ όλους και στο τέλος κάτι καλό θα βγει μιας και ο Λαρισαϊκός είναι ένα ιστορικό σωματείο, με πλούσια ιστορία και βαριά φανέλα και σίγουρα του αξίζει να αγωνίζεται στα μεγάλα σαλόνια.

Και το πιο σημαντικό πως ποντάρει πολλά στα «δικά» του παιδιά, τα παιδιά της γειτονιάς που έκαναν τα πρώτα τους βήματα στη Νέα Σμύρνη και επέστρεψαν για να κάνουν τη διαφορά.


Τα νέα πρόσωπα…

alt

Κατά τη μεταγραφική περίοδο αποκτήθηκαν οι:

Γεωργούλας Μ. (Λάρισα 2012), Γκέκας, Καραϊσκος (Κιλελέρ),, Κουτσιμάνης (Ιπποκράτης) Λίταινας Μ. (Καλοχώρι), Ντούμος (Μελιβοία), Τασόπουλος (Ηρακλής Λάρισας), Κουσιάς (Αμπελόκηποι)


Τα φιλικά:

29/8: Μελία

31/8: Νεάπολη

19/9: Πελασγιώτιδα


Τι δήλωσαν…

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΡΙΖΟΣ

(Προπονητής):

alt

«Καταρχήν θέλω να ευχηθώ σε όλους όσους εμπλέκονται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο με υγεία πάνω απ’ όλα. Ήρθε η ώρα ο Λαρισαϊκός να σταθεί γερά στα πόδια του και να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα. Φυσικά όλες οι ομάδες για να επιβιώσουν θα πρέπει να κάνουν πρωταθλητισμό αλλά η διαφορά για εμάς είναι να κάνουμε πρωταθλητισμό και να κατακτήσουμε την πρώτη θέση. Οι απαιτήσεις της νέας διοίκησης έχουν αυξηθεί, ήρθαν στην ομάδα αξιόλογοι παίκτες που κουβαλάνε πλούσιες παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες και εκτιμώ πως μέσα από συλλογική προσπάθεια και σκληρή δουλειά θα καταφέρουμε να υλοποιήσουμε τους υψηλούς στόχους.

Νομίζω πως είναι το σωστό τάιμινγκ το ιστορικό αυτό σωματείο να αλλάξει σελίδα και να ξεφύγει από τις χαμηλές κατηγορίες, γιατί πραγματικά αξίζει να αγωνίζεται στην ελίτ του τοπικού ποδοσφαίρου…».


ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

(Πρόεδρος):

alt

«Πάνω απ’ όλα θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά με υγεία που είναι και το πιο σημαντικό. Από τη μεριά μας σαν διοίκηση κάναμε ότι περνούσε από το χέρι μας για την καλύτερη δυνατή ενίσχυση της ομάδας, θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και μέσα από τη διαδικασία αυτή να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω από την περσινή χρονιά που μεταφράζεται σε άνοδο.

Σκληρή δουλειά, σοβαρότητα, υπευθυνότητα και συλλογική προσπάθεια και αισιοδοξώ πως στο τέλος θα είμαστε εμείς αυτοί που θα χαμογελάσουμε».


ΠΕΤΡΟΣ ΡΟΥΜΠΟΣ:

alt

«Να ευχηθώ με τη σειρά μου καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία πάνω απ’ όλα και μακριά από τραυματισμούς. Επιστρέφω σε γνώριμα λημέρια για να συνεισφέρω με τη σειρά μου στο νέο αυτό εγχείρημα. Τόσο με τα παιδιά από τη διοίκηση, όσο και με τον προπονητή Κώστα Παπαρίζο μας συνδέει πολύχρονη φιλία και πιστεύω πως με «όπλο» το παρείστικο κλίμα, θα μπορέσουμε να φτάσουμε στην επίτευξη του στόχου».


ΜΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ:

alt

«Επιστρέφω μετά από 17 χρόνια στην ομάδα που έκανα τα πρώτα μου ποδοσφαιρικά βήματα με μοναδικό στόχο να βοηθήσω με την εμπειρία μου να υλοποιήσει τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει η διοίκηση. Διακρίνω πως κάτι καλό και οργανωμένο γίνεται στον ιστορικό Λαρισαϊκό και ευελπιστώ να πάνε όλα καλά. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους».


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ:

alt

«Η ομάδα ενισχύθηκε σημαντικά και με το υπάρχον αξιόλογο υλικό, θα επιδιώξουμε να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο το οποίο θα είναι ικανό να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Β΄ ΕΠΣΛ. Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία και όρεξη για δουλειά και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία…».

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


Αρθρογραφία

Έσμιξαν ξανά…

Έσμιξαν ξανά…

Μπορεί πλέον να αγωνίζονται σε διαφορετικά στρατόπεδα, όμως έσμιξαν και πάλι για λογαριασμό του 7ου ΕΠΑΛ Λάρισας, βάζοντας το δικό τους λιθαράκι στην εξαιρετική πορεία που διαγράφουν οι «βυσσινί» στο Σχολικό Πρωτάθλημα.

Περισσότερα...

Μακάρι να μοιάσει στον μπαμπά…

Μακάρι να μοιάσει στον μπαμπά…

Ένας από τους ταλαντούχους παίκτες που ανήκουν στο δυναμικό της ακαδημίας Ατρόμητοι/Θύελλα στο τμήμα Κ12, είναι και ο Μιχάλης Κακαβίτσης.

Περισσότερα...

Έρχεται με φόρα…

Έρχεται με φόρα…

Το Μαυροβούνι δεν πρόκειται να «πεινάσει» ποδοσφαιρικά ποτέ καθώς κάθε χρόνος που περνάει και εμφανίζονται νέα φιντάνια, έτοιμα να στελεχώσουν την ανδρική ομάδα που εντυπωσιάζει στο πρωτάθλημα της μεγάλης τοπικής κατηγορίας.

Περισσότερα...

<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt