.:: Larisa Goal ::. Από τεσσάρα… σε τεσσάρα η Ανάβρα!
24 Σεπτέμβριος 2017

Από τεσσάρα… σε τεσσάρα η Ανάβρα!

alt

Από τεσσάρα… σε τεσσάρα η Ανάβρα!

Μετά το εντυπωσιακό 4-1 κόντρα στο Αρμένιο, η Προοδευτική Ανάβρας συνέτριψε και τον Σ.Σ Ραψάνης με το ευρύ 4-0 και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Το συγκρότημα του Γιώργου Λυκοκώστα μπήκε φουριόζο στο ματς και κατάφερε να βάλει γερά θεμέλια για τη νίκη από το α΄κιόλας μέρος όπου και προηγήθηκε με 3-0 χάρη στα τέρματα που σημείωσαν οι Κορδαλής (7΄), Γκαραλιάκος (12΄) και Καραντώνης (34΄).

Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Γιαννουλέας με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, μια νίκη-πρόκριση εξαιρετικά αφιερωμένη στον αδικοχαμένο Άγγελο Κουρούκα ο οποίος υπήρξε παίκτης της ομάδας.

Από τη μεριά τους οι του Σ.Σ. Ραψάνης παρατάχθηκαν με σημαντικές απουσίες, πληρώνοντας… το κακό α΄μέρος.

ΑΝΑΒΡΑ (Γ. Λυκοκώστας): Χονδροδήμος, Μαρκολέφας, Μπούρας, Μαλαχτάρης (75΄Γεννητσεφτσής), Τζιάφος, Γιαννουλέας, Καραντώνης (70΄Καράτζιος), Ντόντος, Κορδαλής, Γκαραλιάκος (78΄Σολάκου), Αποστόλου(78΄Νικολαϊδης).

Σ.Σ. ΡΑΨΑΝΗΣ (Κ. Μπακατσής): Ξύτσας, Πατσώνης, Δάνης (68΄Γκαραγκούνης Γ.), Ιωάννου, Δικόπουλος, Ζιούστης, Τσακίρης, Μήτσιου (38΄λ.τ Παπαμιχάλης), Κυριάκος, Κατσαμάκας (80΄Γκαραγκούνης Δ.), Γκαραγκούνης Ντ.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


Αρθρογραφία

…την κόλλησε!

…την κόλλησε!

Τι κι αν τα χρόνια έχουν περάσει, η ποδοσφαιρική Λάρισα, υποκλίνεται σε έναν από τους σπουδαιότερους παίκτες που έχουν θητεύσει στα γήπεδα της ΕΠΣΛ και παραμένει μάχιμος και αυτός δεν είναι άλλος από τον Πασχάλη Μπακαρτζή.

Περισσότερα...

Οι συμμαθητές αντάμωσαν στο γήπεδο…

Οι συμμαθητές αντάμωσαν στο γήπεδο…

Πάνε αρκετά χρόνια από τότε που οι Τάσος Βενέτης και Σπύρος Ευαγγέλου, άφησαν τα θρανία (μαζί στο Δημοτικό σχολείο) και ο καθένας χάραξε τον δρόμο του.

Περισσότερα...

Οι φιλίες μένουν…

Οι φιλίες μένουν…

Νίκες και γκολ πάνε και έρχονται στον χώρο του ποδοσφαίρου αλλά οι φιλίες είναι αυτές που μένουν διαχρονικά στον χώρο.

Περισσότερα...

<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt