.:: Larisa Goal ::. Να κάνει μια καινούρια αρχή ο Απόλλωνας…
17 Νοέμβριος 2017

Να κάνει μια καινούρια αρχή ο Απόλλωνας…

alt

Να κάνει μια καινούρια αρχή ο Απόλλωνας…

Με το μυαλό στην κυριακάτικη εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό προετοιμάζεται ο Απόλλων Λάρισας και στόχος δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της πρώτης νίκης στο πρωτάθλημα της Football League.

Μετά το άσχημο ξεκίνημα και την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία με τον Νίκο Θεοδοσιάδη να αναλαμβάνει τα ηνία του συλλόγου, οι «κυανόλευκοι» θέλουν να κάνουν μια καινούρια αρχή προκειμένου να βλέπουν με καλύτερο μάτι τη συνέχεια.

Αγωνιστικά δύσκολα θα προλάβει την αναμέτρηση ο τραυματίας Καρακατσάνης.

Τον αγώνα θα διευθύνει ο κ. Μιχαηλίδης με βοηθούς τους κ.κ. Φίλο (Βοιωτίας) και Βρούζος (Πιερίας) ενώ χρέη 4ου θα εκτελέσει ο κ. Δραγούσης (Κιλκίς).


Επίσκεψη και ομιλία παικτών για την αποφυγή της γηπεδικής βίας…

Στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας φιλοξενήθηκε χθες αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας στο πλαίσιο δράσης που αφορούσε στην προσέγγιση θεμάτων που έχουν να κάνουν με την αποφυγή της γηπεδικής βίας και τον σεβασμό που πρέπει να κυριαρχεί στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά και σε όλα τα επίπεδα της κοινωνικής ζωής.

Προς τους μαθητές 4ης, 5ης και 6ης δημοτικού, που παρακολούθησαν την εκδήλωση η οποία έλαβε χώρα στο γυμναστήριο του σχολείου, μίλησε ο Νίκος Σουλίδης, εκ μέρους των αρχηγών της ομάδας, συνεπικουρούμενος από τους συμπαίκτες του Γρηγόρη Παπαζαχαρία, Κώστα Κουρτεσιώτη, Σάκη Σάββα και Νίκο Ιορδανίδη, ενώ η εισαγωγή στο θέμα έγινε από το στέλεχος του τμήματος Επικοινωνίας, Marketing και δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ, Χρήστο Τσούμαρη.

Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές δέχθηκαν ερωτήσεις από τα παιδιά, στις οποίες απάντησαν με μεγάλη χαρά, ενώ με το κλείσιμο της διδακτικής ώρας μοίρασαν 300 μαθητικές προσκλήσεις για τον προσεχή αγώνα Απόλλωνα-Πανσερραϊκού (Κυριακή 19/11, ώρα 3 μ.μ., στάδιο Αλκαζάρ), αλλά και εκατοντάδες αυτόγραφα.

Η ΠΑΕ Απόλλων θέλει να ευχαριστήσει θερμά για την φιλοξενία τόσο την διευθύντρια του σχολείου κ.Βασιλική Παπαναγιώτου, όσο και τον υποδιευθυντή κ.Κων/νο Ντιντή, αλλά και το σύνολο του διδακτικού προσωπικού, καθώς και τα ίδια τα παιδιά για την αγάπη και τον ενθουσιασμό τους.

Με την ευκαιρία δηλώνουμε πως όλα τα στελέχη της ομάδας είναι στη διάθεση κάθε φορέα προκειμένου να συνδράμουν στη διοργάνωση αντίστοιχων εκδηλώσεων, που προωθούν τον υγιή ανταγωνισμό και το ποδόσφαιρο όπως πρέπει να είναι, μέσα κι έξω απ’ τους αγωνιστικούς χώρους.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


Αρθρογραφία

…την κόλλησε!

…την κόλλησε!

Τι κι αν τα χρόνια έχουν περάσει, η ποδοσφαιρική Λάρισα, υποκλίνεται σε έναν από τους σπουδαιότερους παίκτες που έχουν θητεύσει στα γήπεδα της ΕΠΣΛ και παραμένει μάχιμος και αυτός δεν είναι άλλος από τον Πασχάλη Μπακαρτζή.

Περισσότερα...

Οι συμμαθητές αντάμωσαν στο γήπεδο…

Οι συμμαθητές αντάμωσαν στο γήπεδο…

Πάνε αρκετά χρόνια από τότε που οι Τάσος Βενέτης και Σπύρος Ευαγγέλου, άφησαν τα θρανία (μαζί στο Δημοτικό σχολείο) και ο καθένας χάραξε τον δρόμο του.

Περισσότερα...

Οι φιλίες μένουν…

Οι φιλίες μένουν…

Νίκες και γκολ πάνε και έρχονται στον χώρο του ποδοσφαίρου αλλά οι φιλίες είναι αυτές που μένουν διαχρονικά στον χώρο.

Περισσότερα...

<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt