.:: Larisa Goal ::. Σημαντικές νίκες για Παναγροτικό, Προμηθέα και Βαμβακού…
20 Ιανουάριος 2018

Σημαντικές νίκες για Παναγροτικό, Προμηθέα και Βαμβακού…

alt

Σημαντικές νίκες για Παναγροτικό, Προμηθέα και Βαμβακού…

Με μεγάλο πρωταγωνιστή για μια ακόμη φορά τον εξαιρετικό φέτος Ηλία Χριστοδούλου ο οποίος σκόραρε δις, ο πρωτοπόρος Παναγροτικός Νίκαιας ξεπέρασε ανώδυνα και το εμπόδιο της Αναγέννησης Φαρσάλων επικρατώντας με 2-1(εδώ ρεπορτάζ των αγώνων του 1ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΛ).

Οι «πράσινοι» του Βασίλη Ταχτιντή ξεκίνησαν φουριόζοι στο ματς και μόλις στο 3΄ο Χριστοδούλου έκανε το 1-0 και στην εκπονοή του α΄μέρους ο ίδιος παίκτης έβαλε τις βάσεις για το 2-0, με την Αναγέννηση να μειώνει στην επανάληψη σε 2-1 με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ζαγγανά κ. στο 80΄.

ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Β. Ταχτιντής): Τσατσαράς, Σώκος (28΄Σουπεκιώτης), Ντουρουντάκης (56΄Πανδρεμένος), Ψαρούλης, Γεωργόπουλος, Ξιώνης, Τριανταφυλλόπουλος,, Καραφέριας, Γκατζούλης (53΄Ανδρεόπουλος), Γελαλής (60΄Φουρίκης), Χριστοδούλου.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Ν. Θεοχαρόπουλος): Παλαμίδας Β. Κούμρια, Μαλέσκα (75′ Μπούλαρι), Αρβανιτοζήσης, Ρούμπας, Πατσιούρας, Μουτκανάς (43′ Ζάντζας), Τέμα(78′ Σακκάς), Ζαγγανάς Χρ., Ζαγγανάς Κ., Παλαμίδας Ν.

 

ΝΑΡΘΑΚΙ 1

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2

Νικηφόρο πέρασμα από το Ναρθάκι πραγματοποίησε ο Προμηθέας μιας και επικράτησε της ομώνυμης ομάδας με 2-1 και παραμένει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή.

Το νεανικό συγκρότημα του Βαγγέλη Στεφανή ευτύχησε να πάρει την πρωτοπορία στο σκορ στο 23΄με τον Δημήτρη Πατσούρα μετά από ωραίο συνδυασμό με τον Αρσένη.

Στο 42΄ο Τριτάρης με εντυπωσιακό βολέ έδωσε «αέρα» δύο τερμνάτων στην ομάδα του ενώ στο 60΄ο Πατσούρας Ν. είχε δοκάρι.

Το τελικό 1-2 διαμορφώθηκε στο 83΄.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Β. Στεφανής): Ιωαννίδης, Καραχάλιος, Κολοκυθόπουλος, Ηλιόπουλος, Ψύρρας (77’ Ρουμπιές), Σκαφιδάς, Πατσιούρας Δ. (80’ Χριπάτσιος), Δολμές (62’ Πότσης), Αρσένης ( 85’ Χονδροδήμος), Τριτάρης, Πατσούρας Ν.

 

ΥΠΕΡΕΙΑ 0

ΒΑΜΒΑΚΟΥ 2

Σπουδαία εκτός έδρας επιτυχία σημείωσε ο Ατρόμητος Βαμβακούς μιας και επικράτησε με 2-0 της Δόξας Υπέρειας.

Παιχνίδι το οποίο παρουσίασε έντονο ενδιαφέρον, με τους γηπεδούχους να πατάνε καλύτερα στο γήπεδο στο α΄μέρος αλλά στην επανάληψη οι παίκτες του Χρήστου Ανδρεόπουλου ανέβασαν στροφές και έφτασαν στη νίκη χάρη στα τέρματα που σημείωσαν οι Μακρής (55΄με πέναλτι) και Τασιόπουλο (75΄).

ΥΠΕΡΕΙΑ (Κ. Τσιουτσιούμης): Μωϋσιάδης, Τσούνης (86′ Τσιούρης Ν.), Αθανασίου Απ, Ντραμπάκουλος, Ευθυμιάδης, Καλφόγλου (86′ Γεωργολόπουλος), Τσουρής Γ., Αθανασίου Θανάσης (60′ Κερμελίδης), Γκατζόγιας, Τσακουρίδης, Πολύζος.

ΒΑΜΒΑΚΟΥ (Χ. Ανδρεόπουλος): Σακελλαρίου, Γκούνης, Μακρής, Αρσενόπουλος Βασίλης (46′ Τασιόπουλος), Μορφογιάννης (75′ Μουτκανάς), Φλώρος, Βασιλόπουλος, Ξυνογαλάς (82′ Αζάς), Θανόπουλος, Αρσενόπουλος Βαγγέλης, Στεργιόπουλος.

 

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΦΑΡΣΑΛΩΝ 2

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ 2

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι που έλαβε χώρα στο στάδιο των Φαρσάλων, η νεανική Ακαδημία και η Ανθούπολη αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2.

Ματς με εναλλαγές στο σκορ με τους γηπεδούχους να παίρνουν προβάδισμα στο σκορ στο 10΄με τον Δημουλά.

Όμως στην επανάληψη οι «βυσσινί» αντέδρασαν και με δύο γκολ του Χρήστου Δημόπουλου (60΄, 70΄) πέτυχαν την ολική ανατροπή για το 1-2.

Όμως λίγο πριν το φινάλε ο Κατσιάβας ήταν αυτός διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΧΙΛΛΕΑ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Α. Παπαγεωργίου): Αγγέλης, Γιαννούλας, Ντινιαρόπουλος, Παπακωνσταντίνου, Γιαννολόπουλος, Παπαγεωργίου (75′ Μπόγκας), Ζαφειρούλης (46′ Μπατζράμι), Βαλαβάνης, Δημουλάς, Σουφλέρης (λ.τ. Αλμυριώτης), Κατσιάβας.

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ (Β. Δημόπουλος): Μπλαντέμης, Παυλίδης (46΄Τσότσικας), Σαράντης, Χαλιαμούρδας (65΄Φιλοκώστας), Βλησαρούλης, Γκουντουμάνης, Κυπαρίσσης, Σδόγγος (46΄Σκορδίλης), Δημόπουλος (80΄Μπαντής), Χριστιανός, Σπανός.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


Αρθρογραφία

Σημαντική η παρουσία του…

Σημαντική η παρουσία του…

Μπορεί ο Στέλιος Τζήμας να τραβάει μπροστά, έχοντας αναλάβει τα ηνία της Ομόνοιας τα τελευταία χρόνια αλλά έχει στο πλάι του, ικανούς συνεργάτες που προσφέρουν πολλά.

Περισσότερα...

Τύφλα να ’χει ο «Μουρίνιο»…

Τύφλα να ’χει ο «Μουρίνιο»…

Λένε πως πίσω από κάθε πετυχημένο άντρα, κρύβεται μια δυναμική γυναίκα και πίσω από κάθε εξαιρετικό προπονητή (βλέπε Γιώργος Καφφές), κρύβεται ένας αξιόλογος συνεργάτης.

Περισσότερα...

Τα ξέρει καλά τα κατατόπια…

Τα ξέρει καλά τα κατατόπια…

Τα τελευταία χρόνια ο Κώστας Ξύτσας αποτελεί μέλος της γυναικείας ομάδας της ΑΕΛ, με συγκεκριμένο πόστο, αυτό της προπόνησης των τερματοφυλάκων.

Περισσότερα...

<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt