.:: Larisa Goal ::. Πολύτιμα τρίποντα για Νέα Πολιτεία, Μαυροβούνι και Αμπελιά…
14 Οκτώβριος 2018

Πολύτιμα τρίποντα για Νέα Πολιτεία, Μαυροβούνι και Αμπελιά…

alt

Πολύτιμα τρίποντα για Νέα Πολιτεία, Μαυροβούνι και Αμπελιά…

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι που έλαβε χώρα στο γήπεδο της Νίκαιας, η Αστραπή Νέας Πολιτείας πέρασε νικηφόρα με 2-1 επικρατώντας του νεανικού Παναγροτικού (εδώ ρεπορτάζ των αγώνων της Α1 ΕΠΣΛ).

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η μονομαχία των Βαγγέλη Μπρισίμη (πρώτα ξαδέρφια) στον πάγκο των ομάδων, με τον «Φιντέλ» να χαμογελάει στο φινάλε.

Οι «πράσινοι» ήταν αυτοί που πήραν την πρωτοπορία στο σκορ στο 63΄με τον Σακελλαρίου αλλά η απάντηση της αστραπής ήταν άμεση και στο 66λ΄ο Αποστόλης Ταρταμπούκας έφερε το ματς στα ίσια.

Την ολική ανατροπή πέτυχε στο 75΄ο Κώστας Καλτσάς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Β. Μπρισίμης): Ψαθάς, Παπαδημητρίου Π. (Νικολακούλης Α.), Ψαρούλης, Ντελόπουλος, Μούτσιος, Πανδρεμένος, Ανδρεόπουλος (Γεωργόπουλος Α.), Φουρίκης, Βλαχάκης, Δημόπουλος (Τίκας), Ολομάνι Κ.(Σακελλαρίου).

ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ (Β. Μπρισίμης): Τσατσάρας, Σπύρο, Χλωρός, Κατσιάνος, Καφφές, Καλτσάς (Μαναός), Σκουλίδης, Σκόμπας (Γερακίνης), Ταρταμπούκας (Σιώκας), Φακίτσας Σ., Αντωνόπουλος.


ΕΛΕΥΘΕΡΑΙ 0

ΠΥΡΡΟΣ 0

Χωρίς νικητή αλλά και χωρίς τέρματα (0-0) έληξε ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής μεταξύ του Ελευθεραί και του Πύρρου.

Αποτέλεσμα που διατηρεί τα «λιοντάρια» μόνα στην κορυφή της βαθμολογίας και μάλιστα χωρίς να δεχθούν τέρμα ενώ από τη μεριά τους οι «βυσσινί» αν και νεοφώτιστοι εντυπωσιάζουν στο ξεκίνημα.

Ο Πύρρος που τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκε ο Μάρης λίγο πριν το φινάλε, έφτασε μια ανάσα από το γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα αλλά ο εξαιρετικός φέτος Μόσιαλος απέκρουσε το χτύπημα πέναλτι του Νικούλη ενώ λίγο νωρίτερα ο Κάτσας είχε δοκάρι.

ΕΛΕΥΘΕΡΑΙ (Α. Ταυλαρίδης): Μόσιαλος, Ανυφαντής (74′ Ποντίκας), Βασιλόπουλος, Βλησαρούλης. Κολοβός, Χατζής Γ., Χατζής Κ., Καραγκιόζης, Ζησόπουλος, Θεοδώρου, Παιδής Ε.(46′ Βατμανίδης).

ΠΥΡΡΟΣ (Κ. Βασίλης): Κουσιάς, Λίτσα, Βελής, Μάρης, Κάτσης, Τζόγκας Β. (65′ Κάτσας), Παύλου , Σάρρα (56′ Λεσάι), Νικούλης, Μούρι, Βάρσος (60′ Αλεξανδρής).

 

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ 4

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ 0

Την δεύτερη συνεχόμενη εντλος έδρας νίκη πανηγύρισε το Μαυροβούνι επικρατώντας με σχετική άνεση αυτή τη φορά της Δήμητρας Γιάννουλης με το ευρύ 4-0 και βελτίωσε κι άλλο τη θέση του στον βαθμολογικό πίνακα.

Οι «πετεινοί» πραγματοποίησαν την καλύτερη τους φετινή εμφάνιση, πέτυχαν δύο γκολ σε κάθε μέρος και έφτασαν δίκαια στην επικράτηση απέναντι στους «πράσινους» που παλεύουν όλα τα ματς και σίγουρα δεν έχει κριθεί τίποτα μιας και βρισκόμαστε στο ξεκίνημα.
Ο Νίκος Μπατζέλας ήταν αυτός που στο 23΄έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους και στο 29΄ο Σάββας Χατζηλιάδης έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Τόλης Ακριβόπουλος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 69΄ο Χατζηλιάδης.

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ (Λ. Αγγλόπουλος): Μαγαζιώτης, Τατσέλος (68′ Νότας), Μπάγκας Δ., Βούκουτος (81′ Ατέσης), Μαντζαφούλης, Κολιοφούτης, Τριάντης (79′ Μπατζέλας Β.), Μπατζέλας Ν., Χατζηλιάδης Σ., Ακριβόπουλος (81′ Ριζόπουλος Δ.), Αρσένης.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Ν. Χατζημπύρος): Μαστοροδήμος, Ραπτόπουλος, Σαπάκος (64′ Τσιμπόλης), Ράπτης, Βιλανάκης Ι. (46′ Μήτρος), Θώμος Σ., Παλάντζας Ν., Τσουμάνης, Μπαμπάλης , Γκαλγκανόπουλος Ε., Τσίλης (46′ Γκαραβέλης).

 

ΑΜΠΕΛΙΑ 3

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ 1

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Αμπελιάς μιας και υπέταξε με 3-1 τον Ατρόμητο Αγίων Αναργύρων και παραμένει ψηλά στη βαθμολογία.

Ματς που παρουσίασε έντονο ενδιαφέρον με τον Χρήστο Δαλαμπύρα στο 31΄ να δίνει το προβάδισμα στους γηπεδούχους και στο 53΄ο Κώστας Γαρουφαλιάς πέτυχε το 2-0.

Η απάντηση του Ατρόμητου ήταν άμεση και στο 54΄ο Πασχάλης Μπακαρτζής μείωσε σε 2-1.

Στο 72΄αποβλήθηκε ο Γκιάστας των φιλοξενουμένων, γεγονός το οποίο εκμεταλλεύτηκαν οι «κόκκινοι» και με δράστη τον Θοδωρή Γεωργούλα στο 83΄σφράφισαν… τη νίκη με 3-1.

ΑΜΠΕΛΙΑ (Α. Τσιβόπουλος): Γεωργούλας Θ., Σερίφης Β. (78′ Κουρούκας), Σελήνης, Κολοβός Κ., Κολοβός Ν., Γαρουφαλιάς (87′ Κιούσης), Σερίφης Τ. (90′ Λαζαρίδης), Γεωργούλας Θ., Αγγέλης, Δαλαμπύρας, Ζαφειρούλης (72′ Καμβούκος).

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Γ. Τσιφλίζογλου): Καραποστόλης, Αντωνίου (69′ Κατσογιάννης), Παναγιώτου, Ντουρουντάκης, Γκιάστας, Αμαρλαριώτης Α., Μπακαρτζής, Μητρακούλης, Νούσιος (58′ Κολοβός Χ.), Δάσσιος (83′ Τζεμολλάρι), Μαροσούλης (39′ Τσιρβούλης).

 

ΜΕΣΟΧΩΡΙ 2

ΝΕΑΠΟΛΗ 2

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράσθηκαν στο γήπεδο του Μεσοχωρίου η ομώνυμη ομάδα και η Νεάπολη σε αυτό το χορταστικό 2-2.

Ο Μπούνα ήταν αυτός που έβαλε μπροστά στο σκορ τους «παρτενοπέι» στην εκπνοή του α΄μέρους αλλά ο Πεπκολάι στο 65΄κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια.

Στο 85΄ο Νίκος Μανώλης έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του κάνοντας το 1-2 αλλά στο 88΄ο Καραγιάννης διαμόρφωσε το τελικό 2-2, χαρίζοντας τον πρώτο πόντο στην ομάδα του.

ΜΕΣΟΧΩΡΙ (Φ. Τσέλιος): Φράντζας Ζ., Χαράλαμπος Γ., Μουσιάρης, Φράντζας Ρ., Λέτσιος Γ. (72′ Νούσιος), Μαρκούιας (77′ Καραγιάννης), Κουζιώνης., Καρακώστας Θ. (55′ Παναγιώτου), Πεπκολάι., Καραμάνος, Καλογιάννης (61′ Κουγιαγκάς).

ΝΕΑΠΟΛΗ: Παπαναστασίου, Συγκούνας, Γαρυφαλλόπουλος (46′ Τασούλης), Δεσπόπουλος, Μέκρας Χ., Μανδραβέλης, Μπουχλαριώτης Α. (80′ Μητσιάκος Χ.), Μέκρας Γ., Μπαλαούρας, Μανώλης, Μπούνα.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


Αρθρογραφία

…την κόλλησε!

…την κόλλησε!

Τι κι αν τα χρόνια έχουν περάσει, η ποδοσφαιρική Λάρισα, υποκλίνεται σε έναν από τους σπουδαιότερους παίκτες που έχουν θητεύσει στα γήπεδα της ΕΠΣΛ και παραμένει μάχιμος και αυτός δεν είναι άλλος από τον Πασχάλη Μπακαρτζή.

Περισσότερα...

Οι συμμαθητές αντάμωσαν στο γήπεδο…

Οι συμμαθητές αντάμωσαν στο γήπεδο…

Πάνε αρκετά χρόνια από τότε που οι Τάσος Βενέτης και Σπύρος Ευαγγέλου, άφησαν τα θρανία (μαζί στο Δημοτικό σχολείο) και ο καθένας χάραξε τον δρόμο του.

Περισσότερα...

Οι φιλίες μένουν…

Οι φιλίες μένουν…

Νίκες και γκολ πάνε και έρχονται στον χώρο του ποδοσφαίρου αλλά οι φιλίες είναι αυτές που μένουν διαχρονικά στον χώρο.

Περισσότερα...

<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt