.:: Larisa Goal ::. «Γλυκόπικρη» γεύση για την Τσαριτσάνη…
21 Οκτώβριος 2018

«Γλυκόπικρη» γεύση για την Τσαριτσάνη…

alt

«Γλυκόπικρη» γεύση για την Τσαριτσάνη…

Με τον βαθμό της ισοπαλίας στις αποσκευές του επέστρεψε από την Νεοκαισάρεια ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, ο οποίος με αντίπαλο τον τοπικό Αχιλλέα έμεινε στο τελικό 1-1.

Ήταν ένα αποτέλεσμα που άφησε γλυκόπικρη γεύση στους ποδοσφαιριστές του Κώστα Κατσάρα που προηγήθηκαν στο σκορ και απομάκρυναν με χαρακτηριστική άνεση τους κινδύνους που προσπαθούσαν να δημιουργήσουν προς την εστία τους οι γηπεδούχοι αλλά δέχθηκαν το γκολ της ισοφάρισης προς το τέλος της αναμέτρησης.

Πάντως, οι Τσαριτσανιώτες έμειναν για μία ακόμη έξοδό τους αήττητοι, κάτι που – αναμφίβολα –πιστοποιεί και το μαχητικό πνεύμα που τους διακρίνει σε όλα τα παιχνίδια, ενώ διατηρήθηκαν στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι γηπεδούχοι στο 10′ είχαν την καλύτερή τους στιγμή στο πρώτο ημίχρονο, όταν ο βετεράνος Αποστολίδης εκτέλεσε φάουλ και η κεφαλιά του Παπαδόπουλου αποκρούστηκε από την εξωτερική πλευρά του οριζόντιου δοκαριού και κατέληξε άουτ.

Αφού στο 31′ ο Γκαμπέτας απείλησε με ευθύβολο σουτ που κόντραρε σε σώμα αμυντικού και άλλαξε πορεία, τρία λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα με τον Παναγιώτη Κατσαμάγκα να πλασσάρει εύστοχα, ως τελικός αποδέκτης της προσπάθειας των Γκαμπέτα – Μουλτσιά (0-1).

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Οικονόμος διεκδίκησε την επιτυχία ενός ακόμη τέρματος που θα “κλείδωνε” την νίκη κυρίως με μοχλό τις επελάσεις του Γκαμπέτα αλλά και με καλοχτυπημένο φάουλ του Κουμπούρα (61′), ενώ οι Κατερινιώτες ό,τι προσπαθούσαν να κάνουν βασιζόταν κυρίως στα στημένα χτυπήματα του Αποστολίδη.

Με την εικόνα αυτή συνεχίστηκε το παιχνίδι μέχρι το 79′, όταν ο Παπαδόπουλος σέντραρε από δεξιά και ο Παγωνίδης νίκησε με κεφαλιά τον αλάνθαστο ώς τότε Αναστασίου ισοφαρίζοντας και διαμορφώνοντας το τελικό σκορ, που δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα στο 90’+6′.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η αναμέτρηση έληξε και πάλι ισόπαλη όπως και το φιλικό της 9ης Σεπτεμβρίου στο ίδιο γήπεδο, με την μόνη διαφορά ότι οι ομάδες τότε δεν είχαν βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Τον αγώνα διηύθυνε ο Θεσσαλονικέας Στέργιος Τσαουσίδης, ο οποίος ήταν υποδειγματικός στο πρώτο μέρος αλλά στην ανάπαυλα δέχθηκε φραστική επίθεση, με αποτέλεσμα στην επανάληψη να δώσει διαιτητικά “σπόρια” στους γηπεδούχους.

Ορθές ήταν οι υποδείξεις των βοηθών Θεόδωρου Αϊναλή –Τριαντάφυλλου Παπαδόπουλου (ΕΠΣ Μακεδονίας), ενώ με κίτρινη κάρτα παρατηρήθηκαν οι Παγωνίδης (31′), Αποστολίδης (45’+2′), Κατσαρός (59′),

Δερμίσης (77′) του Αχιλλέα και οι Καραλούλης (53′), Κατσαμάγκας (55′), Τσακάλι (67′) του Οικονόμου.

Στο 90’+4′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Βασίλης Καραλούλης και θα απουσιάσει από τον σαββατιάτικο αγώνα με αντίπαλο τον ΓΣ Αλμυρού.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ (Σταύρος Παπαδόπουλος) : Βασιλειάδης, Καταχιώτης, Δερμίσης, Αποστολίδης, Τσιμπούκας, Κατσαρός, Ναρίνογλου (81′ Λυκούργος), Παγωνίδης, Βασ.Κατσαμάγκας, Σ.Παπαδόπουλος, Κ.Ίτσιος (56′Μτσεντλισβίλι).

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Κώστας Κατσάρας): Αναστασίου, Περτζιόνι (60′ Μπουμπουνάρας), Γαλάνης, Τσακάλι, Κουμπούρας, Καλφούντζος, Γκαμπέτας (90’+3′ Δραχαλίβας), Καραλούλης, Μουλτσιάς (57′ Ντούφας), Χάμος, Παν.Κατσαμάγκας (78′ Πετράκης).

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


Αρθρογραφία

Σημαντική η παρουσία του…

Σημαντική η παρουσία του…

Μπορεί ο Στέλιος Τζήμας να τραβάει μπροστά, έχοντας αναλάβει τα ηνία της Ομόνοιας τα τελευταία χρόνια αλλά έχει στο πλάι του, ικανούς συνεργάτες που προσφέρουν πολλά.

Περισσότερα...

Τύφλα να ’χει ο «Μουρίνιο»…

Τύφλα να ’χει ο «Μουρίνιο»…

Λένε πως πίσω από κάθε πετυχημένο άντρα, κρύβεται μια δυναμική γυναίκα και πίσω από κάθε εξαιρετικό προπονητή (βλέπε Γιώργος Καφφές), κρύβεται ένας αξιόλογος συνεργάτης.

Περισσότερα...

Τα ξέρει καλά τα κατατόπια…

Τα ξέρει καλά τα κατατόπια…

Τα τελευταία χρόνια ο Κώστας Ξύτσας αποτελεί μέλος της γυναικείας ομάδας της ΑΕΛ, με συγκεκριμένο πόστο, αυτό της προπόνησης των τερματοφυλάκων.

Περισσότερα...

<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt