.:: Larisa Goal ::. Best of the best (Α1 ΕΠΣΛ-7η αγωνιστική)…
15 Νοέμβριος 2018

Best of the best (Α1 ΕΠΣΛ-7η αγωνιστική)…

alt

Best of the best (Α1 ΕΠΣΛ-7η αγωνιστική)…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Όπως κάθε εβδομάδα έτσι και τώρα το “larisagoal” παρουσιάζει τους έντεκα καλύτερους παίκτες που διακρίθηκαν το Σαββατοκύριακο αυτό στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΛ αλλά και τους προπονητές.

 

1. ΚΩΣΤΑΣ ΣΚΑΡΛΟΣ

(Νέα Πολιτεία)

alt

Ο υψηλόσωμος πορτιέρο ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές στην εντυπωσιακή απόδραση της Νέας Πολιτείας από τη Μελιβοία καθώς πραγματοποίησε συγκλονιστική εμφάνιση αποκρούοντας δύο εκτελέσεις πέναλτι, πράγμα σπάνιο σε ένα 90λεπτο!


2. ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΗΣ

(Βούναινα)

alt

Ο «Χάτζη» διακρίθηκε με την αγωνιστικότητα του στη νίκη της Α.Ε.Β. απέναντι στο Μελισσοχώρι μιας και καθάρισε… όλες τις επικίνδυνες καταστάσεις που πήγαν να δημιουργηθούν. Παντού και πάντα πρώτος στη μπάλα, δίνοντας το σύνθημα και στους συμπαίκτες του…


3. ΜΑΡΙΟΣ ΜΟΥΤΣΑ

(Αβέρωφ)

alt

Αποτελεί σταθερή αξία στα μετόπισθεν του Αβέρωφ τα τελευταία χρόνια αφού σε κάθε παιχνίδι κάνει κατάθεση ψυχής και βγάζει πολύ πάθος. Ανάλογα έπραξε και στη νίκη επί της Ανάβρας, αποτελώντας τον στυλοβάτη στην αμυντική γραμμή των «κυανοκίτρινων».


4. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΟΝΔΡΟΝΑΣΙΟΣ

(Παναγροτικός Νίκαιας)

alt

Ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Παναγροτικού στο σπουδαίο «διπλό» στο Μεσοχώρι καθώς έδωσε σημαντικές λύσεις στα μετόπισθεν. Μάρκαρε αποτελεσματικά, καθοδήγησε τους νεαρούς παίκτες των «πράσινων» και ενέπνεε σιγουριά σε κάθε του κίνηση.


5. ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΙΡΒΟΥΛΗΣ

(Άγιοι Ανάργυροι)

alt

Ο «Τσιρβού» έκρινε την εκτός έδρας αναμέτρηση στη Γιάννουλη και με το γκολ που πέτυχε, χάρισε ένα ακόμη πολύτιμο τρίποντο στον Ατρόμητο. Η απόδοσή του κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα, δείχνοντας και πάλι το γνωστό του παθιασμένο και ανταγωνιστικό πρόσωπο…


6. ΝΙΚΟΣ ΦΑΡΜΑΚΑΣ

(Αμπελιά)

alt

Ο «Φοξ» με το που μετακόμισε στην Αμπελιά, πρόσθεσε μπόλικη ποιότητα στους «κόκκινους» και αυτό φάνηκε και στο ντέρμπι με το Ελευθεραί εκεί όπου όχι μόνο σκόραρε αλλά βοήθησε σημαντικά στο δημιουργικό κομμάτι, παίρνοντας ουκ ολίγες πρωτοβουλίες…


7. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΡΛΑΝΤΖΑΣ

(Αβέρωφ)

alt

Το «δέκα το καλό» του Αβέρωφ ξεδίπλωσε και πάλι το πλούσιο ταλέντο του στη νέα νίκη με αντίπαλο την Ανάβρα. Σε μια αναμέτρηση όπου δεν βρήκε δίχτυα αλλά χάρισε και πάλι μαγικές στιγμές στους φιλάθλους με τις περίτεχνες ενέργειες του, με τα επιφωνήματα από τη σίτα να δίνουν και να παίρνουν και λίγο έλειψε ο τιμωρημένος Κουσιάς να μπει μέσα να τον αγκαλιάσει!


8. ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΦΑΚΙΤΣΑΣ

(Νέα Πολιτεία)

alt

Την ώρα που ο Σκάρλος είχε σηκώσει απαγορευτικό στο τέρμα, ο «Σόκρατες» ανέλαβε εργολαβία στην επίθεση και με τα δύο γκολ που πέτυχε, έδειξε τον δρόμο για την εντυπωσιακή εκτός έδρας νίκη των «πορτοκαλί». Παίκτης που έχει όσφρηση… του γκολ και όποτε του δίνεται η ευκαιρία, το παστελώνει και δεν χαρίζει!


9. ΑΛΕΞΗΣ ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ

(Βούναινα)

alt

Η διοίκηση της Α.Ε.Β ήξερε από το ξεκίνημα του καλοκαιριού πως παίρνει παίκτη από το πάνω ράφι για τη βοηθήσει στο σκοράρισμα. Και ο «Τζάτζα» απλά επιβεβαιώνει σε κάθε ματς την εκτελεστική του δεινότητα, σκοράροντας δις και στη νίκη με αντίπαλο το Μελισσοχώρι, φτάνοντας τα δέκα γκολ στο πρωτάθλημα.


10. ΣΑΒΒΑΣ ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΗΣ

(Μαυροβούνι)

alt

Ένα γκολ του θηριώδης φορ ήταν αρκετό για να χαρίσει μια ακόμη νίκη στο Μαυροβούνι αυτή τη φορά στην έδρα του Πύρρου. Έχει πάρει για τα καλά μπροστά η μηχανή του και με τα γκολ που σημειώνει, βοηθάει σημαντικά τους «πετεινούς» στο εντυπωσιακό τους “come back”!


11. ΘΕΜΗΣ ΠΑΙΔΗΣ

(Ελευθεραί)

alt

Φαίνεται πως βρήκε την Ιθάκη του στο Ελευθεραί αφού σε κάθε ματς, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων. Στο ντέρμπι με την Αμπελιά, μείωσε στο ξεκίνημα της επανάληψης, δίνοντας το σύνθημα για την αντεπίθεση ενώ κέρδισε και το πέναλτι στο φινάλε από το οποίο προήλθε το 2-2. Τι άλλο να κάνει;


Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΛΙΑΦΚΑΣ

(Αβέρωφ)

alt

Έξι νίκες και μια ήττα είναι ο απολογισμός του Αβέρωφ στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΛ και απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής. Για νεοφώτιστη ομάδα δεν το λες και άσχημα; Το σημαντικό είναι πως και το Αβέρωφ της περιόδου 2018-19 είναι συνέχεια της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται τα τελευταία χρόνια στον λαρισινό σύλλογο, με το κράμα έμπειρων και ταλαντούχων παικτών να κάνει «παπάδες»! Και φυσικά σε αυτό έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης ο δουλευταράς αλλά πάντα σεμνός και ταπεινός Δημήτρης Κουκουλιάφκας!

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


Αρθρογραφία

Σημαντική η παρουσία του…

Σημαντική η παρουσία του…

Μπορεί ο Στέλιος Τζήμας να τραβάει μπροστά, έχοντας αναλάβει τα ηνία της Ομόνοιας τα τελευταία χρόνια αλλά έχει στο πλάι του, ικανούς συνεργάτες που προσφέρουν πολλά.

Περισσότερα...

Τύφλα να ’χει ο «Μουρίνιο»…

Τύφλα να ’χει ο «Μουρίνιο»…

Λένε πως πίσω από κάθε πετυχημένο άντρα, κρύβεται μια δυναμική γυναίκα και πίσω από κάθε εξαιρετικό προπονητή (βλέπε Γιώργος Καφφές), κρύβεται ένας αξιόλογος συνεργάτης.

Περισσότερα...

Τα ξέρει καλά τα κατατόπια…

Τα ξέρει καλά τα κατατόπια…

Τα τελευταία χρόνια ο Κώστας Ξύτσας αποτελεί μέλος της γυναικείας ομάδας της ΑΕΛ, με συγκεκριμένο πόστο, αυτό της προπόνησης των τερματοφυλάκων.

Περισσότερα...

<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt