.:: Larisa Goal ::. Αποφάσεις του δ.σ. της ΕΠΣΛ…
.
alt

alt

alt

alt

12 Ιανουάριος 2019

Αποφάσεις του δ.σ. της ΕΠΣΛ…

alt

Αποφάσεις του δ.σ. της ΕΠΣΛ…

Την πρώτη του συνεδρίαση για το 2019 πραγματοποίησε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Λάρισας το βράδυ της Πέμπτης 10 Ιανουαρίου και, κατά την διάρκειά της, ελήφθησαν – μεταξύ άλλων – οι ακόλουθες αποφάσεις:

1.Με δεδομένη την παρατεταμένη σε πολλά μέρη του νομού Λάρισας κακοκαιρία και την ακαταλληλότητα εξ αυτού του λόγου αρκετών γηπέδων, αναβλήθηκαν όλοι οι προγραμματισμένοι για το διήμερο 12-13 Ιανουαρίου αγώνες.

2.Εγκρίθηκε ο οικονομικός απολογισμός του 2018 που θα τεθεί υπ’όψιν της Γενικής Συνέλευσης των σωματείων, η οποία θα διεξαχθεί την Τετάρτη 30 ή (σε περίπτωση μη απαρτίας) την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019.

3.Συγκροτήθηκε επιτροπή αποτελούμενη από τους συμβούλους Γιάννη Γκουτζαμάνη – Αργύρη Γκρίμπα – Ανδρέα Καρακάση, με αντικείμενο την διερεύνηση των προσφερόμενων επιλογών για την πραγματοποίηση της γιορτής ποδοσφαίρου (χοροεσπερίδας) κατά την περίοδο των Απόκρεων.

Παράλληλα, συγκροτήθηκε δεύτερη επιτροπή αποτελούμενη από τους συμβούλους Λευτέρη Γρηγοριάδη – Βαγγέλη Αλατά – Ντίνο Κατσικάρη, η οποία θα εξετάσει τις προοπτικές διοργάνωσης συναυλίας σε ανοικτό χώρο το καλοκαίρι, προκειμένου από τα έσοδά της να ενισχυθούν οικονομικά τα σωματεία της ΕΠΣΛ.

Οι δύο επιτροπές δεσμεύθηκαν ότι κατά την επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. θα προσκομίσουν τα αποτελέσματα των επαφών τους.

4.Ανανεώθηκαν για το προσεχές τρίμηνο οι συμβάσεις των δύο Ενωσιακών προπονητών Δημήτρη Τσέτσιλα -Νίκου Φώλλα, οι οποίες είχαν λήξει με το τέλος του 2018.

5.Κατά τις προσεχείς ημέρες θα καταβληθούν στους παρατηρητές αγώνων τα οδοιπορικά για το τελευταίο δίμηνο του 2018.

6.Δεκτή έγινε η μετεγγραφή του προερχόμενου από την ΕΠΣ Καρδίτσας διαιτητή Κλησιάρχη.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. Δημήτρης Μπουχλαριώτης ενημέρωσε το Σώμα ότι βρίσκεται πλέον στο στάδιο της τελικής έγκρισης η σύμβαση της ΕΠΣΛ με τον Δήμο Λαρισαίων για την κατασκευή του Ενωσιακού γηπέδου στην Νέα Πολιτεία και κάλεσε τους συμβούλους να παραστούν στην προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, οπότε θα τεθεί σε ψηφοφορία.

Η ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ

Στο περιθώριο της συνεδρίασης, κόπηκε και η πρωτοχρονιάτικη πίτα για τους συμβούλους της ΕΠΣΛ, τα μέλη των Επιτροπών, τους υπαλλήλους αλλά και τους παρευρισκόμενους εκπροσώπους σωματείων. Τυχερός για το 2019 αναδείχθηκε ο πρόεδρος της ΑΕ Κιλελέρ Χρήστος Φτάρας.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


Αρθρογραφία

Πώς ήσουν και πώς έγινες (μέρος δεύτερον)…

Πώς ήσουν και πώς έγινες (μέρος δεύτερον)…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Τι υπέροχο συναίσθημα είναι να «σκαλίζεις» το πλούσιο αρχείο σου και να κάνεις «κλικ» στα γήπεδα της ΕΠΣ Λάρισας εκεί όπου μεγαλούργησαν ουκ ολίγοι παίκτες οι οποίοι παραμένουν μάχιμοι και συνεχίζουν να κλωτσάνε το τόπι.

Περισσότερα...

Οι δικοί μας «Τότι» που κράτησαν ψηλά τη σημαία!!! (μέρος δεύτερον)

Οι δικοί μας «Τότι» που κράτησαν ψηλά τη σημαία!!! (μέρος δεύτερον)

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Ο Φραντζέσκο Τότι γεννήθηκε στις 27 Σεπτεμβρίου του 1976 στη Ρώμη και από τα παιδικά του χρόνια έως και σήμερα που διανύει το 41ο έτος της ηλικίας του, έχει αγωνιστεί καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας του με τη φανέλα της Ρόμα.

Περισσότερα...

Τίτλοι τέλους για τον «Σκόουλς»…

Τίτλοι τέλους για τον «Σκόουλς»…

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν και η πολύχρονη παρουσία του Δημήτρη Καραϊσκου έφτασε στο τέλος της μετά από 22 χρόνια «γεμάτα» συγκινήσεις, εμπειρίες, επιτυχίες και ανάμεικτα συναισθήματα.

Περισσότερα...