.:: Larisa Goal ::. «Δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά είμαστε, μια ωραία ατμόσφαιρα…»
14 Οκτώβριος 2019

«Δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά είμαστε, μια ωραία ατμόσφαιρα…»

alt

«Δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά είμαστε, μια ωραία ατμόσφαιρα…»

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Πρεμιέρα στα πρωταθλήματα υποδομής (Κ16 και Κ12), με τους αυριανούς άσους να προσφέρουν απλόχερα γκολ και θέαμα, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Αυτή ήταν η μια όψη του νομίσματος η θετική μιας και δυστυχώς για μια ακόμη φορά υπήρξε και η αρνητική.

Όχι δεν είχαμε ούτε επεισόδια, μήτε προπηλακισμούς και άσχημες διαιτησίες αλλά είχαμε και πάλι μαύρα χάλια στα γήπεδα.

Και ειδικά εκεί στα γήπεδα του «Γ. Μητσιμπόνας» το κακό παράγινε μιας και για γραμμές ούτε λόγος-επιστρατεύτηκαν και πάλι τα περιβόητα πιατάκια- ενώ για τις μικρότερες ηλικίες, οι μικρές εστίες είναι κομμάτι δύσκολο.

alt

Λίγο πιο πέρα στη Γιάννουλη, οι «μικροί» άσοι της Δήμητρας περίμεναν καρτερικά τον αντίπαλο (βλέπε Δόξα Αργυροπουλίου) που δεν ήρθε ποτέ και δεν μπήκαν καν στον κόπο οι υπεύθυνοι να ενημερώσουν πως δεν θα κατέβουν να αγωνισθούν.

Όπως κάτι ανάλογο συνέβη και στην Αγιά εκεί όπου τα τμήματα του Αστέρα Μελισσοχωρίου ταξίδεψαν κανονικά με πούλμαν αλλά οι γηπεδούχοι ήταν άφαντοι και πήραν τα ματς στα χαρτιά, επιβαρύνοντας την τσέπη τους και φυσικά «χαλάστηκαν» τα παιδιά που δεν αγωνίσθηκαν.

«Δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά είμαστε, μια ωραία ατμόσφαιρα» που έλεγε ο Ντίνος ο Ηλιόπουλος, ο συγχωρεμένος στην ταινία ο «Ατσίδας» και όλα αυτά με το «καλημέρα».

Πώς να έχουμε απαιτήσεις από αυτά τα παιδιά όταν δεν μπορούμε να τους παρέχουμε τα βασικά εφόδια; Πως μπορούμε να απαιτούμε από τους παράγοντες να ρίχνουν ιδιαίτερα βαρύτητα στις υποδομές, όταν συναντάς τέτοιες εικόνες στα γήπεδα πρωί πρωί με τη δροσούλα;

Άντε η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος της ΕΠΣΛ κάνει τη δική της φιλότιμη προσπάθεια, εκεί στον Δήμο ήθελα να ’ξερα γιατί «σφυρίζουν» αδιάφορα; Τόσο δύσκολο είναι να παρέχουν τα βασικά στα γήπεδα του Δήμου, προκειμένου να διεξάγονται κανονικά τα πρωταθλήματα υποδομής;

Δεν είναι μαθηματικά, απλά πράγματα είναι που μπορούν να γίνουν σε χρόνο “dt”, δίνοντας σε όλους ένα έξτρα κίνητρο προκειμένου να προσφέρουν, ο καθένας από το δικό τους μετερίζι…

Υ.Γ. Δυστυχώς τέτοιες καταστάσεις και συνθήκες ξενερώνουν πολύ κόσμο και τους απομακρύνουν από τον χώρο, είτε λέγονται παιδιά που τρέφουν φιλοδοξίες, είτε λέγονται παράγοντες που θέλουν να επενδύσουν σε κάτι καλό αλλά…

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


Αρθρογραφία

Σημαντική η παρουσία του…

Σημαντική η παρουσία του…

Μπορεί ο Στέλιος Τζήμας να τραβάει μπροστά, έχοντας αναλάβει τα ηνία της Ομόνοιας τα τελευταία χρόνια αλλά έχει στο πλάι του, ικανούς συνεργάτες που προσφέρουν πολλά.

Περισσότερα...

Τύφλα να ’χει ο «Μουρίνιο»…

Τύφλα να ’χει ο «Μουρίνιο»…

Λένε πως πίσω από κάθε πετυχημένο άντρα, κρύβεται μια δυναμική γυναίκα και πίσω από κάθε εξαιρετικό προπονητή (βλέπε Γιώργος Καφφές), κρύβεται ένας αξιόλογος συνεργάτης.

Περισσότερα...

Τα ξέρει καλά τα κατατόπια…

Τα ξέρει καλά τα κατατόπια…

Τα τελευταία χρόνια ο Κώστας Ξύτσας αποτελεί μέλος της γυναικείας ομάδας της ΑΕΛ, με συγκεκριμένο πόστο, αυτό της προπόνησης των τερματοφυλάκων.

Περισσότερα...

<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt