.:: Larisa Goal ::. Για την πρώτη εντός έδρας νίκη ο Ηρακλής Λάρισας…
18 Οκτώβριος 2019

Για την πρώτη εντός έδρας νίκη ο Ηρακλής Λάρισας…

alt

Για την πρώτη εντός έδρας νίκη ο Ηρακλής Λάρισας…

Ηθικόν ακμαιότατον στο στρατόπεδο του Ηρακλή Λάρισας μετά τη σημαντική εκτός έδρας επιτυχία κόντρα στην Ποταμιά και φυσικά στόχος στην αυριανή αναμέτρηση με την Αταλάντη, δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της πρώτης εντός έδρας νίκης.

Έστω κι αν οι «κυανόλευκοι» θα αγωνισθούν στο στάδιο Αλκαζάρ, θα επιδιώξουν με κάθε τρόπο να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, έτσι ώστε να αναρριχηθούν ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία και συνάμα να αποκτήσουν ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Το ευχάριστο είναι πως με εξαίρεση τον Χριστίδη που ταλαιπωρείται από ίωση, δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα, με το τεχνικό δίδυμο των Χρήστου Χατζηλιάδη-Θάνου Τριανταφυλλόπουλου να αναμένεται να παρατάξουν την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Ασλανίδης με βοηθούς τους κ.κ. Βρούζο και Καλορογιάννη (Πιερίας).

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


Αρθρογραφία

Αγάπη για το ποδόσφαιρο…

Αγάπη για το ποδόσφαιρο…

Τι κι αν τα χρόνια έχουν περάσει, για ορισμένους η αγάπη για το ποδόσφαιρο παραμένει ίδια και απαράλλαχτη σαν την πρώτη μέρα που ήρθαν σε επαφή με τη στρογγυλή θεά.

Περισσότερα...

Κοντραρίστηκαν… τα «λιοντάρια»

Κοντραρίστηκαν… τα «λιοντάρια»

Τα τελευταία χρόνια, οι Νίκος Γκουρνέλης και Θάνος Δαούτης συνεργάζονται κάτω από την ίδια στέγη αυτή του Λέοντα Αγίου Αθανασίου που διαπρέπει στα γήπεδα 7Χ7 της πόλης.

Περισσότερα...

Θα πάθουν… υπερκούπωση!

Θα πάθουν… υπερκούπωση!

Ούτε μια, ούτε δύο αλλά μια ντουζίνα κούπες έχουν σηκώσει… με την ομάδα της Αστυνομίας, οι Χάρης Μητσιάκος και Αποστόλης Νάτσιος και φαντάζουν και πάλι ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Εργαζομένων.

Περισσότερα...

<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt