.:: Larisa Goal ::. Με το δεξί… η ΑΕΛ!!!
21 Οκτώβριος 2019

Με το δεξί… η ΑΕΛ!!!

alt

Με το δεξί… η ΑΕΛ!!!

Με το δεξί… ξεκίνησε τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις στον 3ο όμιλο του πρωταθλήματος Κ-14 η ΑΕΛ μιας και επικράτησε εκτός έδρας της αξιόμαχης Πελασγιώτιδας με 4-1.

alt

Παιχνίδι στο οποίο οι «βυσσινί» ανέβασαν στροφές στην επανάληψη και έφτασαν έτσι στην επικράτηση απέναντι στους «πετεινούς» που εμφανίστηκαν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί.

alt

Το σκορ άνοιξε ο Βλιώρας και έτσι τελείωσε το α΄μέρος, με τον Βογιατζάκη να σημειώσει το 0-2 με το ξεκίνημα της επανάληψης.

alt

Ο Χριστώνης μείωσε προς στιγμήν σε 1-2 για την «Πέλα» αλλά οι κεφάτοι «βυσσινί» πέτυχαν άλλα δύο τέρματα με τους Γκουγκίδη και Βλιώρα.

alt

ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ 1 (Θ. Κουτσαφτίκης): Γκοντογιάννης, Μόγιας, Στασινός, Κωστόπουλος, Χασιώτης, Τζούγκρας, Ιορδανίδης, Χριστώνης, Χύκα, Τζήμουλας, Καπετανάκης, Μιγδάνης, Μαλτεζάς, Λιλελάρι, Μαλιαχώβας, Λελιντζής,

ΑΕΛ (Κ. Γούλας): Αντωνόπουλος, Τεκούσης, Πολύζος, Τασίκας, Λάτσος, Λαρίσης, Ζουρλαδάνης, Γκουγκίδης, Βλιώρας, Βογιατζάκης, Ράπτης, Δουλαπτσής, Αβραμούλης, Σιώμος Καρδαμήλης.

alt

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


Αρθρογραφία

Αγάπη για το ποδόσφαιρο…

Αγάπη για το ποδόσφαιρο…

Τι κι αν τα χρόνια έχουν περάσει, για ορισμένους η αγάπη για το ποδόσφαιρο παραμένει ίδια και απαράλλαχτη σαν την πρώτη μέρα που ήρθαν σε επαφή με τη στρογγυλή θεά.

Περισσότερα...

Κοντραρίστηκαν… τα «λιοντάρια»

Κοντραρίστηκαν… τα «λιοντάρια»

Τα τελευταία χρόνια, οι Νίκος Γκουρνέλης και Θάνος Δαούτης συνεργάζονται κάτω από την ίδια στέγη αυτή του Λέοντα Αγίου Αθανασίου που διαπρέπει στα γήπεδα 7Χ7 της πόλης.

Περισσότερα...

Θα πάθουν… υπερκούπωση!

Θα πάθουν… υπερκούπωση!

Ούτε μια, ούτε δύο αλλά μια ντουζίνα κούπες έχουν σηκώσει… με την ομάδα της Αστυνομίας, οι Χάρης Μητσιάκος και Αποστόλης Νάτσιος και φαντάζουν και πάλι ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Εργαζομένων.

Περισσότερα...

<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt