.:: Larisa Goal ::. Πρώτη νίκη με ανατροπή… για τη Λάρισα ’88!
11 Νοέμβριος 2019

Πρώτη νίκη με ανατροπή… για τη Λάρισα ’88!

alt

Πρώτη νίκη με ανατροπή… για τη Λάρισα ’88!

Έστω και με ανατροπή, η Λάρισα ’88 κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στον 2ο όμιλο της Β΄ΕΠΣΛ μιας και επικράτησε του αξιόμαχου Αετόλοφου με 2-1.

alt

Αναμέτρηση στην οποία οι «κόκκινοι» του Χρήστου Φιλίππου ξεκίνησαν καλύτερα και μάλιστα πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 25΄με τον Μπρούσι ενώ είχαν κι άλλες ευκαιρίες για να σκοράρουν.

alt

Όμως στην επανάληψη η λαρισινή ομάδα του Χρήστου Διαμαντή, αφυπνίστηκε και στο 70΄ ο Καραγεώργος (είχε και δοκάρι) έφερε το ματς στα ίσια αφού εκμεταλλεύτηκε το δυνατό πλάγιο του Μακρή.

alt

Και την ολική ανατροπή πέτυχε ο Τζήκας στο 85΄μετά από ωραία προσπάθεια του Καραγεώργου διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

alt

ΛΑΡΙΣΑ '88 (Χ. Διαμαντής): Χάμος, Μάλλιαρης, Κωνσταντίνου Β., Κωνσταντίνου Γ. (82’ Πέμας), Ναστούδης (15’ λ.τ. Μακρής), Νάστος, Τατσόπουλος, Καραγεώργος, Τζήκας, Τσίντζος (86’ Σδράλης), Χαμαρντζής (46’ Μπράτσος).

ΑΕΤΟΛΟΦΟΣ (Χ. Φιλίππου): Καρέτσος, Τζιουβάρας (70’ Κόντρα), Καραντώνης, Λάχο, Ηλιάδης Σ., Παντελιάδης, Παρλάντζας, Αργυρούλης (60’ Ντελής), Χαλκιάς (75’ Εσκεμπάρι), Ηλιάδης Ε., Μπρούσι.

alt

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


Αρθρογραφία

Αγάπη για το ποδόσφαιρο…

Αγάπη για το ποδόσφαιρο…

Τι κι αν τα χρόνια έχουν περάσει, για ορισμένους η αγάπη για το ποδόσφαιρο παραμένει ίδια και απαράλλαχτη σαν την πρώτη μέρα που ήρθαν σε επαφή με τη στρογγυλή θεά.

Περισσότερα...

Κοντραρίστηκαν… τα «λιοντάρια»

Κοντραρίστηκαν… τα «λιοντάρια»

Τα τελευταία χρόνια, οι Νίκος Γκουρνέλης και Θάνος Δαούτης συνεργάζονται κάτω από την ίδια στέγη αυτή του Λέοντα Αγίου Αθανασίου που διαπρέπει στα γήπεδα 7Χ7 της πόλης.

Περισσότερα...

Θα πάθουν… υπερκούπωση!

Θα πάθουν… υπερκούπωση!

Ούτε μια, ούτε δύο αλλά μια ντουζίνα κούπες έχουν σηκώσει… με την ομάδα της Αστυνομίας, οι Χάρης Μητσιάκος και Αποστόλης Νάτσιος και φαντάζουν και πάλι ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Εργαζομένων.

Περισσότερα...

<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt