.:: Larisa Goal ::. Το λέει η καρδούλα του…
13 Νοέμβριος 2019

Το λέει η καρδούλα του…

alt

Το λέει η καρδούλα του…

Η Νεάπολη είναι μια άκρως ποδοσφαιρική συνοικία που έχει αναδείξει ουκ ολίγους παικταράδες κατά το παρελθόν, είτε με τη φανέλα του Ηρακλή Λάρισας, είτε με αυτή του Ίκαρου και στη σύγχρονη ιστορία με αυτή της Νεάπολης που παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στον 3ο όμιλο της Β΄ΕΠΣΛ.

Ένας από τους παίκτες που διακρίνεται όχι μόνο στο ξεκίνημα της φετινής χρονιάς με τη φανέλα των «παρτενοπέι» αλλά όλα αυτά τα χρόνια με την αγωνιστικότητα και το σπάνιο ήθος του, είναι ο αρχηγός Γιώργος Μέκρας.

Παίκτης που κουβαλάει πλούσιες παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες, έχει περάσει τα δεύτερα …άντα και παρόλο αυτά είναι μπροστάρης και φροντίζει να διακρίνεται σε κάθε ματς μιας και το λέει η καρδούλα του.

Εκεί στον χώρο της μεσαίας γραμμής, η μορφή του δεσπόζει αρχοντικά (όπως αρχοντικό είναι και το στυλ του), μεταδίδοντας ηρεμία στην ομάδα και σιγουριά σε κάθε του κίνηση.

Και είμαστε πολύ τυχεροί που ζήσαμε τον Γιώργαρο στα καλά του χρόνια και συνεχίζουμε να τον απολαμβάνουμε ακόμα και σήμερα αλλά σίγουρα ευλογημένοι και οι συμπαίκτες του στη Νεάπολη που έχουν ένα τέτοιο «κόσμημα» στα αποδυτήρια…

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


Αρθρογραφία

Αγάπη για το ποδόσφαιρο…

Αγάπη για το ποδόσφαιρο…

Τι κι αν τα χρόνια έχουν περάσει, για ορισμένους η αγάπη για το ποδόσφαιρο παραμένει ίδια και απαράλλαχτη σαν την πρώτη μέρα που ήρθαν σε επαφή με τη στρογγυλή θεά.

Περισσότερα...

Κοντραρίστηκαν… τα «λιοντάρια»

Κοντραρίστηκαν… τα «λιοντάρια»

Τα τελευταία χρόνια, οι Νίκος Γκουρνέλης και Θάνος Δαούτης συνεργάζονται κάτω από την ίδια στέγη αυτή του Λέοντα Αγίου Αθανασίου που διαπρέπει στα γήπεδα 7Χ7 της πόλης.

Περισσότερα...

Θα πάθουν… υπερκούπωση!

Θα πάθουν… υπερκούπωση!

Ούτε μια, ούτε δύο αλλά μια ντουζίνα κούπες έχουν σηκώσει… με την ομάδα της Αστυνομίας, οι Χάρης Μητσιάκος και Αποστόλης Νάτσιος και φαντάζουν και πάλι ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Εργαζομένων.

Περισσότερα...

<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt