.:: Larisa Goal ::. Best of the best (Α΄ΕΠΣΛ-12η αγωνιστική)…
05 Δεκέμβριος 2019

Best of the best (Α΄ΕΠΣΛ-12η αγωνιστική)…

alt

Best of the best (Α΄ΕΠΣΛ-12η αγωνιστική)…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Όπως κάθε εβδομάδα έτσι και τώρα το “larisagoal” παρουσιάζει τους έντεκα καλύτερους παίκτες που διακρίθηκαν το Σαββατοκύριακο αυτό στο πρωτάθλημα της “DETOX”-Α΄ ΕΠΣΛ αλλά και τους προπονητές.

 

1. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΙΓΔΑΝΗΣ

(Δαμασιακός)

alt

Η αλήθεια είναι πως ο Αετός Μακρυχωρίου τα βρήκε μπαστούνα απέναντι στον αξιόμαχο Δαμασιακό και λογικό ήταν αφού ο «Μίγδα» έκανε ένα από τα καλύτερα του παιχνίδια, κατεβάζοντας… στην κυριολεξία τα ρολά. Ένας πορτιέρο με σημαντική θητεία στα γήπεδα του Νομού και τεράστια προσφορά ακόμα και τώρα.


2. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΓΚΑΣ

(Μαυροβούνι)

alt

Ο «μικρός» μεγαλώνει και ωριμάζει παιχνίδι με παιχνίδι και ανεβάζει συνεχώς στροφές και το επιβεβαίωσε και στο νικηφόρο πέρασμα από τον Τύρναβο. Εκεί όπου φρόντισε να διακριθεί με την εξαιρετική του παρουσία, βοηθώντας τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση όπου σκόραρε κιόλας.


3. ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΗΤΣΙΟΣ

(Αβέρωφ)

alt

Ο νεαρός αμυντικός του Αβέρωφ είχε τρομερά κέφια στην νικηφόρα αναμέτρηση με το Βλαχογιάννι αφού δεν σταμάτησε λεπτό να τρέχει και πρόσφερε πολύτιμες λύσεις τόσο στα μετόπισθεν, όσο και στην επίθεση, δημιουργώντας πολλά ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα.


4. ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΛΟΒΟΣ

(Σμόλικας)

alt

Μια ακόμη πειστική εμφάνιση από τον δυναμικό αμυντικό του Σμόλικα στη μάχη απέναντι στη Λάρισα 2012. Και σε ματς που πάνε στη δύναμη, αυτός επιβιώνει, κερδίζοντας όλες τις προσωπικές μονομαχίες ενώ σκόραρε κιόλας, σφραγίζοντας… το σπουδαίο «διπλό» των «πράσινων».


5. ΣΕΖΙ ΜΠΛΕΝΤΙ

(Φαλανιακός)

alt

Ήρθε από τον πάγκο και όταν ο Φαλανιακός είχε τα ζόρια, φρόντισε να τον βγάλει από το αδιέξοδο καθώς σκόραρε και χάρισε μια δύσκολη αλλά συνάμα σημαντική νίκη στους «κιτρινόμαυρους με αντίπαλο την αξιόμαχη Αμπελιά. Παίκτης που κάνει όλες τις δουλειές μέσα στο γήπεδο και βοηθάει πάντα…


6. ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΟΛΑΣ

(Σμόλικας)

alt

Ο «Τούντορ» αποτελεί σταθερή αξία στον χώρο της μεσαίας γραμμής του Σμόλικα και αποδείχθηκε περίτρανα και στην απόδραση από το «Γ. Μητσιμπόνας». Ήταν ο απόλυτος κουμανταδόρος στον χώρο εποπτείας του, συμβάλλοντας τα μέγιστα στη σημαντική αυτή εκτός έδρας νίκη επί της Λάρισας 2012.


7. ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

(Αχιλλέας Φαρσάλων)

alt

Ο ταλαντούχος άσος του Αχιλλέα ήταν άκρως απολαυστικός και στη νέα επιτυχία των «κιτρινόμαυρων» επί του Κιλελέρ. Άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη με το γκολ που σημείωσε και γενικά ταλαιπώρησε αρκετά την αντίπαλη άμυνα με τις διεισδύσεις του.


8. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΡΟΥΤΑΣ

(Αβέρωφ)

alt

Ο Βερδικουσιώτης μεσοεπιθετικός ήταν σκέτη απόλαυση στη σπουδαία νίκη με αντίπαλο το Βλαχογιάννι καθώς έκανε τα πάντα μέσα στο γήπεδο και φυσικά σκόραρε και μάλιστα με το κεφάλι, πράγμα σπάνιο για τα δικά του δεδομένα. Όρθωσε… ανάστημα και έβαλε την υπογραφή του στη σημαντική αυτή νίκη.


9. ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΒΟΥΚΟΥΤΟΣ

(Μαυροβούνι)

alt

Με κεκτημένη ταχύτητα από την εκπληκτική εμφάνιση που πραγματοποίησε απέναντι στο Αργυροπούλι όπου σκόραρε δις, ο νεαρός επιθετικός των «πετεινών» συγκλόνισε και στο σπουδαίο «διπλό» κόντρα στον Τύρναβο καθώς βρήκε και πάλι δίχτυα.


10. ΗΛΙΑΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ

(Π.Ο.Ε)

alt

Αποδείχθηκε ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής για τον Π.Ο.Ε μιας και σκόραρε στα χασομέρια και χάρισε ένα πολύτιμο τρίποντο στους «κυανόλευκους» απέναντι στον σκληροτράχηλο Αμπελωνιακό. Αθόρυβος αλλά πάντα πολύτιμος για τους Ελασσονίτες, έχοντας βοηθήσει πολύ έως τώρα.


11. ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΣΑΜΑΓΚΑΣ

(Μακρυχώρι)

alt

Χάρη στο δικό του τέρμα ο Αετός πέταξε… στη νίκη απέναντι στον Δαμασιακό, μια νίκη που πανηγυρίσθηκε δεόντως μετά από τόση πίεση και άγχος. Και ο Κατερινιώτης στράικερ όσο περνάει ο καιρός και ανεβαίνει συνεχώς, δίνοντας πάντα λύσεις στα δύσκολα.


Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΠΕΛΙΑΝΗΣ

(Αχιλλέας Φαρσάλων)

alt

Από τη μέρα που πάτησε.. το πόδι του στα γνώριμα λημέρια των Φαρσάλων, τα πάντα έχουν αλλάξει άρδην προς το καλύτερο, με τον ιστορικό Αχιλλέα να βαδίζει από το καλό στο καλύτερο. Τρεις νίκες και μια ισοπαλία είναι ο απολογισμός στα τελευταία ματς, με τον έμπειρο τεχνικό να έχει βάλει για τα καλά το στίγμα του στην αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας που σαφώς και έχει κι άλλα περιθώρια βελτίωσης…

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


Αρθρογραφία

Αγάπη για το ποδόσφαιρο…

Αγάπη για το ποδόσφαιρο…

Τι κι αν τα χρόνια έχουν περάσει, για ορισμένους η αγάπη για το ποδόσφαιρο παραμένει ίδια και απαράλλαχτη σαν την πρώτη μέρα που ήρθαν σε επαφή με τη στρογγυλή θεά.

Περισσότερα...

Κοντραρίστηκαν… τα «λιοντάρια»

Κοντραρίστηκαν… τα «λιοντάρια»

Τα τελευταία χρόνια, οι Νίκος Γκουρνέλης και Θάνος Δαούτης συνεργάζονται κάτω από την ίδια στέγη αυτή του Λέοντα Αγίου Αθανασίου που διαπρέπει στα γήπεδα 7Χ7 της πόλης.

Περισσότερα...

Θα πάθουν… υπερκούπωση!

Θα πάθουν… υπερκούπωση!

Ούτε μια, ούτε δύο αλλά μια ντουζίνα κούπες έχουν σηκώσει… με την ομάδα της Αστυνομίας, οι Χάρης Μητσιάκος και Αποστόλης Νάτσιος και φαντάζουν και πάλι ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Εργαζομένων.

Περισσότερα...

<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt