.:: Larisa Goal ::. Εύκολα στους «4» ο Π.Ο.Ε…
18 Φεβρουάριος 2020

Εύκολα στους «4» ο Π.Ο.Ε…

alt

Εύκολα στους «4» ο Π.Ο.Ε…

Με συνοπτικές διαδικασίες ο Κυπελλούχος Π.Ο.Ε ξεπέρασε ανώδυνα το εμπόδιο του Μαυροβουνίου μιας και επικράτησε με 4-0 και εξασφάλισε την πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ.

Σε μια αναμέτρηση όπου οι «κυανόλευκοι» του Ζήση Ζιάγκα απέδειξαν πως μπορούν να ανταποκριθούν εξίσου καλά και στους δύο θεσμούς απέναντι στο συγκρότημα του Γιάννη Σιάρκου που έκανε κάτι παραπάνω από φιλότιμη προσπάθεια.

alt

Το σκορ άνοιξε στο 17΄ Χάμος με εξαιρετικό σουτ κάνοντας το 1-0 και στο 41΄ο Πεπκολάι έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Χάμος με καρφωτή κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Ζηρδέλης στο 87΄.

alt

Π.Ο.Ε (Ζ. Ζιάγκας):

alt

Γκουτζουρέλας, Μπούσιας (71’ Καλαιτζίδης), Νταμπώσης (46΄ Γκαντούνας), Σουγλής, Λαγός, Αθανασούλης, Χάμος (71’ Περτζιόνι), Πετάνι, Ζηρδέλης, Πεπκολάι, Λαζαρίδης.

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ (Γ. Σιάρκος):

alt

Μαγαζιώτης (80’ Ριζόπουλος), Μπάγκας Δημ. (46’ Σάπιος), Τασλακίδης (60’ Μπάγκας Αρσ.), Μπάγκας Κων., Ματζαφούλης, Μούμος, Μπαντζέλας Βασ., Μπαντζέλας Νικ., Ακριβόπουλος (68’ Κολιοφούτης), Βούκουτος, Γαρουφαλιάς.

Πηγή: Ράδιο Ελασσόνα 88, 4

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


Αρθρογραφία

Δικαιολογημένα τα συγχαρητήρια!

Δικαιολογημένα τα συγχαρητήρια!

Μπορεί τα χρόνια να έχουν περάσει, μπορεί τα κουράγια να μην είναι ίδια αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις η ψυχή είναι αυτή που μετράει και από δαύτην έχει μπόλικη, ο Άρης Μόσιαλος.

Περισσότερα...

Μεγάλη η προσφορά τους…

Μεγάλη η προσφορά τους…

Με βήμα γοργό προκειμένου να πιάσουν τα πόστα τους, προχωρούσαν το περασμένο Σάββατο στο γήπεδο της Τερψιθέας, οι Γιώργος Γκογκολέτσιος και Νίκος Μίχος.

Περισσότερα...

Κερκίδα έχει, κόσμο δεν έχει…

Κερκίδα έχει, κόσμο δεν έχει…

Ένα όνειρο πολλών ετών πήρε σάρκα και οστά εκεί στο γήπεδο της Τερψιθέας καθώς απέκτησε τη δική του κερκίδα.

Περισσότερα...

<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt