.:: Larisa Goal ::. Επέστρεψε στις επιτυχίες ο Απόλλων Λάρισας…
28 Φεβρουάριος 2020

Επέστρεψε στις επιτυχίες ο Απόλλων Λάρισας…

alt

Επέστρεψε στις επιτυχίες ο Απόλλων Λάρισας…

Στοπ… στο αρνητικό σερί έβαλε ο Απόλλων Λάρισας μιας και επικράτησε εκτός έδρας του Απόλλωνα Πόντου με 3-0, παιχνίδι με το οποίο και άνοιξε η αυλαία της 19ης αγωνιστικής της Super League 2.

Μετά από ένα «άσφαιρο» α΄μέρος όπου οι «κυανόλευκοι» είχαν την ουσία αλλά και τις ευκαιρίες για να σκοράρουν, τελικά βρήκαν λύσεις στην επανάληψη και έφτασαν στην επικράτηση χάρη στα τέρματα που σημείωσαν οι Χατζής (67΄με πέναλτι), Σιφναίος (81΄) και Μπαστακός (93΄).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Γ. Μπαξεβάνης): Μπανταλαμάς, Καλλίας, Τσουμάνης, Δαλιανόπουλος, Γιαννακόπουλος, Τουρσίδης, Ρενάτο, Φράγκος, Χριστοδούλου, Λάσκοφ, Χατζηαθανασιάς.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Α. Μπελά): Γκέκας, Σουλιώτης, Καρρίκι, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Χατζής, Ναζίμ (70′ Νύκταρης), Λίταινας (46′ Τασιούλης), Νούσιος (57′ Σιφναίος), Γκουστάβο, Μπαστακός.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


Αρθρογραφία

Έσμιξαν ξανά…

Έσμιξαν ξανά…

Μπορεί πλέον να αγωνίζονται σε διαφορετικά στρατόπεδα, όμως έσμιξαν και πάλι για λογαριασμό του 7ου ΕΠΑΛ Λάρισας, βάζοντας το δικό τους λιθαράκι στην εξαιρετική πορεία που διαγράφουν οι «βυσσινί» στο Σχολικό Πρωτάθλημα.

Περισσότερα...

Μακάρι να μοιάσει στον μπαμπά…

Μακάρι να μοιάσει στον μπαμπά…

Ένας από τους ταλαντούχους παίκτες που ανήκουν στο δυναμικό της ακαδημίας Ατρόμητοι/Θύελλα στο τμήμα Κ12, είναι και ο Μιχάλης Κακαβίτσης.

Περισσότερα...

Έρχεται με φόρα…

Έρχεται με φόρα…

Το Μαυροβούνι δεν πρόκειται να «πεινάσει» ποδοσφαιρικά ποτέ καθώς κάθε χρόνος που περνάει και εμφανίζονται νέα φιντάνια, έτοιμα να στελεχώσουν την ανδρική ομάδα που εντυπωσιάζει στο πρωτάθλημα της μεγάλης τοπικής κατηγορίας.

Περισσότερα...

<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt