.:: Larisa Goal ::. Ο «σκληρός» της Ραχούλας…
28 Μαϊ 2020

Ο «σκληρός» της Ραχούλας…

alt

Ο «σκληρός» της Ραχούλας…

Ο Μπάμπης Πιλτσούλης αποτέλεσε έναν από τους πιο σκληροτράχηλους αμυντικούς που πέρασαν από το ερασιτεχνικό στερέωμα, φορώντας για πολλά χρόνια τη φανέλα της ιδιαίτερης πατρίδας του, της Δόξας Ραχούλας.

Παίκτης που διακρίνονταν για το δυναμικό του παιχνίδι, δεν χαμπάριαζε από έδρες και αντιπάλους, δίνοντας σημαντικές λύσεις στα μετόπισθεν. Σήμα κατατεθέν οι σηκωμένοι γιακάδες σαν άλλος Ερίκ Καντονά με τη διαφορά πως δεν κλωτσούσε... φιλάθλους όπως ο Γάλλος άσος αλλά τους αντίπαλους επιθετικούς που δεν τολμούσαν να πατήσουν περιοχή, βγάζοντας… πάθος και ψυχή στο χορτάρι.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


Αρθρογραφία

Αγάπη για το ποδόσφαιρο…

Αγάπη για το ποδόσφαιρο…

Τι κι αν τα χρόνια έχουν περάσει, για ορισμένους η αγάπη για το ποδόσφαιρο παραμένει ίδια και απαράλλαχτη σαν την πρώτη μέρα που ήρθαν σε επαφή με τη στρογγυλή θεά.

Περισσότερα...

Κοντραρίστηκαν… τα «λιοντάρια»

Κοντραρίστηκαν… τα «λιοντάρια»

Τα τελευταία χρόνια, οι Νίκος Γκουρνέλης και Θάνος Δαούτης συνεργάζονται κάτω από την ίδια στέγη αυτή του Λέοντα Αγίου Αθανασίου που διαπρέπει στα γήπεδα 7Χ7 της πόλης.

Περισσότερα...

Θα πάθουν… υπερκούπωση!

Θα πάθουν… υπερκούπωση!

Ούτε μια, ούτε δύο αλλά μια ντουζίνα κούπες έχουν σηκώσει… με την ομάδα της Αστυνομίας, οι Χάρης Μητσιάκος και Αποστόλης Νάτσιος και φαντάζουν και πάλι ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Εργαζομένων.

Περισσότερα...

<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt