.:: Larisa Goal ::. Απολογισμός, εκλογές και νέο ΔΣ στον Π.Ο.Ε…
01 Ιούλιος 2020

Απολογισμός, εκλογές και νέο ΔΣ στον Π.Ο.Ε…

alt

Απολογισμός, εκλογές και νέο ΔΣ στον Π.Ο.Ε…

Πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ η τακτική εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση του ΠΟ Ελασσόνας στην αίθουσα του 2ου ορόφου του Εργατουπαλληλικού Κέντρου Ελασσόνας.

Με την προσέλευση των μελών να είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο, η Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε σε πολύ θετικό κλίμα.

Αρχικά ο πρόεδρος της ομάδας Άλκης Χατζηβασίλης μεταξύ άλλων τόνισε: «Στα δύο χρόνια που βρισκόμαστε στη διοίκηση της ομάδας, καταφέραμε όλοι μαζί, την πρώτη χρονιά να πάρουμε το Κύπελλο και το δεύτερο χρόνο να ανέβουμε στην Γ΄Εθνική.

Όσον αφορά την οικονομική διαχείριση, οι πόροι του σωματείου μας προήλθαν από τα μέλη του ΔΣ, τις διαφημίσεις, τους χορηγούς μας, τους οποίους ευχαριστώ ιδιαιτέρως, τα εισιτήρια και τις εκδηλώσεις του σωματείου, ημερολόγια, χοροεσπερίδα και άλλα.

Ως διοίκηση θεωρούμε ότι πετύχαμε τους αντικειμενικούς μας στόχους. Με αυτό το δεδομένο ζητώ την υποστήριξη σας και για δεύτερη θητεία και υποσχόμαστε ότι η αγαπημένη μας ομάδα, θα πρωταγωνιστήσει εκ νέου στη Γ’ Εθνική και εμείς θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν γι’ αυτό».

Ακολούθησε ο οικονομικός απολογισμός της σεζόν που ολοκληρώθηκε, ενημερώθηκαν τα μέλη για τις εξελίξεις στον σύλλογο ενώ τέλος πραγματοποιήθηκαν εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο αποτελείται κατά αλφαβητική σειρά από τους:

Αγοραστός Χρήστος

Δατσογιάννης Τάσος

Ζυγούρης Βασίλης

Καραγιάννης Θανάσης

Κατσαβός Χάρης

Μπίζιος Θανάσης

Μωυσίδης Παναγιώτης

Ξενίδης Σίμος

Ουσταμπασίδης Γεώργιος

Πάκας Μιχάλης

Τσακίρης Παντελής

Τσιόγκας Περικλής

Χατζηβασίλης Άλκης

Αναπληρωματικά μέλη:

Βαλιώτης Νίκος

Γαλανός Σταύρος

Νίκου Μιλτιάδης

Παναγιωτίδης Ηλίας

Σαμαράς Βασίλης

Εξελεγκτική Επιτροπή:

Δήμος Βασίλης

Ιωαννίδης Στέλιος

Χατζής Αλέξανδρος

Αναπληρωματικά μέλη Εξελεγκτικής Επιτροπής:

Μπαγιώτας Χρήστος

Παναγιωτίδης Θεόδωρος

Θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες η καθιερωμένη πρώτη συνεδρίαση, για την κατανομή των αξιωμάτων και των καθηκόντων μεταξύ των νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

Πηγή: elassona884.gr

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


Αρθρογραφία

Διαπρέπει ο «μικρός»…

Διαπρέπει ο «μικρός»…

Την ώρα που το Κιλελέρ δίνει σκληρή μάχη για να σώσει την παρτίδα, κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τον Θεσπρωτό στον 2ο όμιλο της Γ΄Εθνικής, έχοντας μάλιστα έντονο λαρισινό χρώμα.

Περισσότερα...

Κοντραρίστηκαν… τα φιλαράκια

Κοντραρίστηκαν… τα φιλαράκια

Η μάχη της Τερψιθέας ανάμεσα στον Μαχητή και τη Μελιβοία, ανέδειξε νικητή τον Φιλοκτήτη, πραγματοποιώντας μάλιστα μια μεστή εμφάνιση κυρίως στην επανάληψη.

Περισσότερα...

Τύφλα να ’χει ο Σιμεόνε!

Τύφλα να ’χει ο Σιμεόνε!

Μπορεί η σκούφια του να κρατάει από Κατερίνη μεριά (βλέπε Δημήτρης Μητσής) αλλά κάτι μου λέει πως πρέπει να έχει και ρίζες από Αργεντινή μεριά εκεί όπου ζούνε και αναπνέουν για το ποδόσφαιρο, όπως συμβαίνει και με την περίπτωση του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Περισσότερα...

<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt