.:: Larisa Goal ::. Με εντυπωσιακή ανατροπή η «Πέλα»…
20 Οκτώβριος 2020

Με εντυπωσιακή ανατροπή η «Πέλα»…

alt

Με εντυπωσιακή ανατροπή η «Πέλα»…

Με αντεπίθεση διαρκείας στην επανάληψη η Πελασγιώτιδα κατάφερε να φέρει τα πάνω-κάτω και να πανηγυρίσει μια σπουδαία πρόκριση για τον θεσμό του Κυπέλλου επικρατώντας του αξιόμαχου Ναρθακίου με 4-3.

Σε ένα παιχνίδι όπου οι «κυανόλευκοι» ξεκίνησαν δυνατά και μάλιστα προηγήθηκαν με 0-2, παίρνοντας έτσι σοβαρό προβάδισμα.

Όμως οι «πετεινοί» του Κώστα Μπακατσή αφυπνίστηκαν στην επανάληψη και στο 55΄ο Κώστας Κουσιώρας αξιοποίησε το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος μειώνοντας σε 1-2.

Επτά λεπτά αργότερα ο Τσέλα έφερε το ματς στα ίσια μετά από ωραία προσπάθεια του Ζυγογιάννη και στο 65΄ο Πάνος Γελαλής αξιοποόησε την έξοχη μεταβίβαση του Θώμου πέτυχε την ολική ανατροπή για το 3-2.

Στο 70΄ ο Τσέλα μετά από σέντρα του Γελαλή έκανε το 4-3 και στο φινάλε διαμορφώθηκε το τελικό 4-3.

ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ (Κ. Μπακατσής): Μαστοροδήμος, Μαριγκούδης, Ιορδανίδης (46΄Τσέλα), Γελαλής Π., Μούτος, Κουτσικούλης, Καλούσης, Θώμος, Χριστώνης (70΄Τσιγγάνης), Κουσιώρας (78΄Κρικώνης), Ζυγογιάννης.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


Αρθρογραφία

Αγάπη για το ποδόσφαιρο…

Αγάπη για το ποδόσφαιρο…

Τι κι αν τα χρόνια έχουν περάσει, για ορισμένους η αγάπη για το ποδόσφαιρο παραμένει ίδια και απαράλλαχτη σαν την πρώτη μέρα που ήρθαν σε επαφή με τη στρογγυλή θεά.

Περισσότερα...

Κοντραρίστηκαν… τα «λιοντάρια»

Κοντραρίστηκαν… τα «λιοντάρια»

Τα τελευταία χρόνια, οι Νίκος Γκουρνέλης και Θάνος Δαούτης συνεργάζονται κάτω από την ίδια στέγη αυτή του Λέοντα Αγίου Αθανασίου που διαπρέπει στα γήπεδα 7Χ7 της πόλης.

Περισσότερα...

Θα πάθουν… υπερκούπωση!

Θα πάθουν… υπερκούπωση!

Ούτε μια, ούτε δύο αλλά μια ντουζίνα κούπες έχουν σηκώσει… με την ομάδα της Αστυνομίας, οι Χάρης Μητσιάκος και Αποστόλης Νάτσιος και φαντάζουν και πάλι ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Εργαζομένων.

Περισσότερα...

<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt