.:: Larisa Goal ::. Ο κορονοϊός και η χαμένη φουρνιά…
15 Ιανουάριος 2021

Ο κορονοϊός και η χαμένη φουρνιά…

alt

Ο κορονοϊός και η χαμένη φουρνιά…

Βρε τι κακό μας βρήκε με αυτόν τον άτιμο κορονοϊό; Ένας ύπουλος ιός που δε λέει να φύγει και κατάφερε μέσα σε έναν χρόνο να μας κάνει άνω-κάτω τη ζωή, ανατρέποντας τα πάντα και κάθε μας σχεδιασμό.

Φυσικά από τη δίνη του κυκλώνα-κορονοϊού, δεν θα μπορούσε να ξεφύγει ούτε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο-ακαδημίες που δέχθηκαν ισχυρό πλήγμα, με την αγωνιστική απραξία να τους έχει «ξενερώσει» τη ζωή.

Όσο για φως στο τούνελ, ούτε για αστείο, φουλ καταχνιά μιας και οι λοιμωξιολόγοι παραμονεύουν στη γωνία και έχουν σηκώσει… απαγορευτικό σε κάθε είδους δραστηριότητα τα του οίκου μας.

Χαμένη χρονιά πες το και έτσι, όπως και χαμένη φουρνιά για αρκετούς ταλαντούχους παίκτες που ναι μεν έκαναν όνειρα για το ποδοσφαιρικό τους μέλλον αλλά υπολόγιζαν χωρίς την πανδημία.

Και ειδικά στο ευαίσθητο κομμάτι των ακαδημιών που πήγε πολύ πίσω καθώς φέτος δεν πρόλαβαν καν να πάρουν μια γεύση διότι δεν ξεκίνησαν ποτέ τα εν λόγω πρωταθλήματα.

Ταλεντάκια που ηλικιακά του χρόνου ίσως να μην μπορούν να αγωνισθούν, παραμένοντας στο περιθώριο και περνώντας με τη σειρά τους στην ιστορία των χαμένων ταλέντων.

Ίσως όμως να υπάρξει λύση, ένα παράθυρο που να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία σε αυτά τα παιδιά που τείνουν να «μαραζώσουν». Ίδωμεν, ο Θεός να βάλει το χέρι του, να ξεπεράσουμε τη μπόρα με τον κορονοϊό και που θα πάει, κάποια μέρα θα ανταμώσουμε ξανά στα γήπεδα…

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


Αρθρογραφία

Σημαντική η παρουσία του…

Σημαντική η παρουσία του…

Μπορεί ο Στέλιος Τζήμας να τραβάει μπροστά, έχοντας αναλάβει τα ηνία της Ομόνοιας τα τελευταία χρόνια αλλά έχει στο πλάι του, ικανούς συνεργάτες που προσφέρουν πολλά.

Περισσότερα...

Τύφλα να ’χει ο «Μουρίνιο»…

Τύφλα να ’χει ο «Μουρίνιο»…

Λένε πως πίσω από κάθε πετυχημένο άντρα, κρύβεται μια δυναμική γυναίκα και πίσω από κάθε εξαιρετικό προπονητή (βλέπε Γιώργος Καφφές), κρύβεται ένας αξιόλογος συνεργάτης.

Περισσότερα...

Τα ξέρει καλά τα κατατόπια…

Τα ξέρει καλά τα κατατόπια…

Τα τελευταία χρόνια ο Κώστας Ξύτσας αποτελεί μέλος της γυναικείας ομάδας της ΑΕΛ, με συγκεκριμένο πόστο, αυτό της προπόνησης των τερματοφυλάκων.

Περισσότερα...

<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt