.:: Larisa Goal ::. Άρωμα… Αργεντινής στον Αετό, απέκτησε και «Λίλο»
21 Οκτώβριος 2021

Άρωμα… Αργεντινής στον Αετό, απέκτησε και «Λίλο»

alt

Άρωμα… Αργεντινής στον Αετό, απέκτησε και «Λίλο»

Οι τελευταίες πινελιές στο στρατόπεδο του Αετού Μακρυχωρίου ήταν και ιδιαίτερα εντυπωσιακές με την απόκτηση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού Βάλτερ Μπρακαμόντε ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Αστέρα Βλαχιώτη.

Επίσης με τα «κίτρινα» του Αετού θα αγωνίζεται και ο έμπειρος μέσος Ηλίας Λιλολάρι από τον Αετό Μακρυχωρίου, παίκτης που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις και αναμένεται να κάνει τη διαφορά στον χώρο της μεσαίας γραμμής και όχι μόνο.

alt

Έστω και την ύστατη ώρα ο έμπειρος τεχνικός Κώστας Κατσάρας είδε με ικανοποίηση να προστίθενται δύο σημαντικοί παίκτες στο ρόστερ του.

Η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του Αετού Μακρυχωρίου ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Walter Bracamonte. O 24χρονος Αργεντίνος μεσοεπιθετικός ,κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου,αγωνίστηκε με τα χρώματα του Αστέρα Βλαχιώτη στο πρωτάθλημα της Football League κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν, ενώ προέρχεται από τις ακαδημίες της Ουνιόν Σάντα Φε, με συμμετοχές τόσο στην Κ20 όσο και στη δεύτερη ομάδα του συλλόγου της Αργεντινής. Χάρη στις φιλότιμες προσπάθειες του προέδρου της ομάδας μας Κων/νου Τουρλακόπουλου εκδόθηκε το δελτίο του ποδοσφαιριστή και ήδη κατέγραψε την πρώτη του επίσημη συμμετοχή στον σημερινό αγώνα κυπέλλου της Επσλ.

Επιπλέον, καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και τον έμπειρο ποδοσφαιριστή Ηλία Λιλολάρι, γνωστό από την πλούσια ποδοσφαιρική του διαδρομή στις ομάδες του νομού μας,στις οποίες ξεχώρισε με βάση τα αδιαμφισβήτητα προσόντα του, αλλά και το ξεχωριστό του ήθος.

Ευχόμαστε από καρδιάς υγεία και τύχη σ'όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής ,που ξεκινά την Κυριακή 24-10-2021 και βρίσκει την ομάδα μας να αντιμετωπίζει την Δήμητρα Ευξεινούπολης».

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


Αρθρογραφία

Αγάπη για το ποδόσφαιρο…

Αγάπη για το ποδόσφαιρο…

Τι κι αν τα χρόνια έχουν περάσει, για ορισμένους η αγάπη για το ποδόσφαιρο παραμένει ίδια και απαράλλαχτη σαν την πρώτη μέρα που ήρθαν σε επαφή με τη στρογγυλή θεά.

Περισσότερα...

Κοντραρίστηκαν… τα «λιοντάρια»

Κοντραρίστηκαν… τα «λιοντάρια»

Τα τελευταία χρόνια, οι Νίκος Γκουρνέλης και Θάνος Δαούτης συνεργάζονται κάτω από την ίδια στέγη αυτή του Λέοντα Αγίου Αθανασίου που διαπρέπει στα γήπεδα 7Χ7 της πόλης.

Περισσότερα...

Θα πάθουν… υπερκούπωση!

Θα πάθουν… υπερκούπωση!

Ούτε μια, ούτε δύο αλλά μια ντουζίνα κούπες έχουν σηκώσει… με την ομάδα της Αστυνομίας, οι Χάρης Μητσιάκος και Αποστόλης Νάτσιος και φαντάζουν και πάλι ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Εργαζομένων.

Περισσότερα...

<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt