.:: Larisa Goal ::. Larisa Goal

Άρθρα

Περιφερειακό - Γ ΕΠΣΛ
19 Μάρτιος 2018

Νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές!!!

Προβολές: 2287

alt

Νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές!!!

Και το σύνθημα «νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές» δονούσε την ατμόσφαιρα στο γήπεδο του Κουτσοχέρου μετά τον τελευταίο «σφύριγμα» του κ. Τσιτσιρίκα καθώς βρήκε νικήτρια τη Φορτούνα στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής του 1ου ομίλου της Γ ΈΠΣΛ με αντίπαλο τη Θύελλα Βασιλί με 2-1.

alt

Τρεις στροφές πριν πέσει η αυλαία του πρωταθλήματος και το νεοσύστατο συγκρότημα του Βασίλη Κυριάκου εξασφάλισε την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία και βρίσκεται μια ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Όσο για το παιχνίδι ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι για γερά νεύρα, με τους «πορτοκαλί» να παίρνουν προβάδισμα στο σκορ στο 30΄με την κεφαλιά του έμπειρου στράικερ Δημήτρη Αρβανιτοζήση κάνοντας το 0-1.

Όμως η Φορτούνα απάντησε άμεσα και στο 40΄ο Δημήτρης Σιούτας με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά μετά από προσπάθεια του Τσιούτσια στο δοκάρι, έφερε το ματς στα ίσια.

alt

Και την ολική ανατροπή υπέγραψε στο 75΄ο Γιάννης Παζάρας με ένα φοβερό βολέ μετά από ενέργεια του Σιούτα διαμορφώνοντας το τελικό 2-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Οι νικητές τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκε ο Τσιάμης με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΚΟΥΤΣΟΧΕΡΟΥ (Β. Κυριάκος): Τσιάντας, Καπνόπουλος, Φονιάς, Σκούπρας, Μπακογιάννης (65’ Τάσιος), Μητράκας, Τσιάμης, Σιούτας (85’ Παπαδόπουλος), Τσιούτσιας (88’ Γκίκας), Παζάρας, Μπαταβάνης (80’ Τασιούλης).

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt