.:: Larisa Goal ::. Larisa Goal

Άρθρα

Περιφερειακό - Α ΕΠΣΛ
06 Ιούνιος 2020

Ο Μπεριτζάς στο τιμόνι του Δωτιέα…

Προβολές: 1910

alt

Ο Μπεριτζάς στο τιμόνι του Δωτιέα…

Ο Τάσος Μπεριτζάς είναι ο «εκλεκτός» που θα καθίσει στον πάγκο του Δωτιέα Αγιάς τη νέα χρονιά, έχοντας μαζί του ως στενούς συνεργάτες τους Κώστα Παπαρίζο και Λεωνίδα Κιόρογλου, γνώριμοι από την κοινή τους θητεία στον Φαλανιακό.

Η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δωτιέα Αγιάς είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη του κ. Τάσου Μπεριτζά στην θέση του προπονητή.

Ο έμπειρος κόουτς, ο οποίος έχει να επιδείξει ένα πλούσιο βιογραφικό, έχοντας εργαστεί στις μικτές της ΕΠΣ Λάρισας, στον Τύρναβο, στον Α.Ο. Τρίκαλα 1963, στην Τσαριτσάνη, στην ΑΕΛ, στον Αμπελωνιακό, υπήρξε περιφερειακός προπονητής στις εθνικές ομάδες νέων και την τελευταία τριετία στον Φαλανιακό, θα έχει στο πλευρό του, ως βοηθό τον Κώστα Παπαρίζο και προπονητή τερματοφυλάκων τον Λεωνίδα Κιόρογλου.

Καλώς ορίζουμε τον κ. Μπεριτζά και τους συνεργάτες του στην οικογένεια του Δωτιέα και τους ευχόμαστε υγεία, καλή δουλειά και επιτυχίες. Έπειτα από την εξέλιξη αυτή τίθεται επί τάπητος πλέον ο αγωνιστικός σχεδιασμός της νέας σεζόν».

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt