.:: Larisa Goal ::. Larisa Goal

Άρθρα

Αρχική - Αρθρογραφία
06 Ιούλιος 2020

Δύσκολοι καιροί για «πρίγκιπες-παράγοντες» αλλά…

Προβολές: 1721

alt

Δύσκολοι καιροί για «πρίγκιπες-παράγοντες» αλλά…

Δυστυχώς το πέρασμα του κορονοϊού και από τη χώρα μας άφησε πολλές πληγές σε πολλούς τομείς και δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση στον κανόνα και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Βρισκόμαστε στις αρχές του Ιούλη και πολλές ομάδες είναι στον «αέρα» μιας και βρίσκονται σε διοικητικό αδιέξοδο, αναζητώντας μια σανίδια σωτηρίας.

Κανείς δεν βγαίνει μπροστάρης, με αποτέλεσμα αρκετά σωματεία να βρίσκονται ένα βήμα από το να πετάξουν «λευκή» πετσέτα.

Ομάδες που έκαναν τεράστια προσπάθεια να επιστρέψουν δυναμικά στο ερασιτεχνικό στερέωμα, ομάδες που πραγματοποίησαν αξιοζήλευτες πορείες τη χρονιά που πέρασε, αφήνοντας το στίγμα τους, κι όμως βρίσκονται μια ανάσα από το χείλος του γκρεμού.

Δύσκολοι καιροί για «πρίγκιπες-παράγοντες» μιας και κακά τα ψέματα λεφτά δεν υπάρχουν και αν υπάρχουν κανείς δεν είναι διατεθειμένος να τα ξοδέψει-επενδύσει στις ομάδες.

Για όλα υπάρχει λύση όπως και στη συγκεκριμένη περίπτωση αρκεί να υπάρχει καλή διάθεση, σύνεση και αγάπη για προσφορά στον τόπο.

Απομονώστε αυτούς που «σφυρίζουν» αδιάφορα, αυτούς που κάνουν κριτική στα καφενεία και τους ενδιαφέρει μονάχα το τάβλι και η μπιρίμπα και όχι να υπάρχει ομάδα στο χωριό, συσπειρωθείτε εσείς οι λίγοι και ρομαντικοί που μείνατε, απλώστε χέρι βοηθείας και όλα θα πάνε κατ’ ευχήν.

Ένας να κάνει την αρχή, θα ακολουθήσουν κι άλλοι και μετά όλα θα πάρουν τον δρόμο τους. Τι μας απέμεινε ρε αλάνια; Η καψούρα και η αγάπη που έχουμε για τη στρογγυλή θεά και οφείλουμε όλοι μας, να κρατήσουμε ψηλά τη σημαία, όσο δύσκολες καταστάσεις κι αν βιώνουμε ως λαός.

Η ΕΠΣΛ θα κάνει το χρέος της, ο κάθε Δήμος θα πρέπει με τη σειρά του να συνεισφέρει και από κει και πέρα πολλά θα εξαρτηθούν και από τη διάθεση των ανθρώπων που βρίσκονται στον περίγυρο.

Και πιστέψτε με, δεν χρειάζονται «τρελά λεφτά» προκειμένου να δημιουργήσεις ένα όμορφο ποδοσφαιρικό παρεάκι που θα το χαίρονται όλοι εντός και εκτός των γραμμών…

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt