.:: Larisa Goal ::. Larisa Goal
.
alt

alt

alt

alt

alt
alt<

Άρθρα

Περιφερειακό - Β ΕΠΣΛ
25 Σεπτέμβριος 2020

Πιστό στη φιλοσοφία του το Ζάππειο...

Προβολές: 769

alt

Πιστό στη φιλοσοφία του το Ζάππειο...

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Αναγέννηση Ζαππείου ξεκίνησε τη χρονιά, παραμένοντας πιστή στη φιλοσοφία της που έχει να κάνει με το είμαστε μια παρέα που απολαμβάνει το τόπι και ότι βγει.

Φυσικά και υπήρξαν σημαντικές αλλαγές σε πρόσωπα και πρώτη και καλύτερη αυτή στον πάγκο, με τον Βασίλη Τσιαρα να αναλαμβάνει τα ηνία του συλλόγου, ένας προπονητής που ειδικεύεται στο να αναδεικνύει «μικρούς» αφού διαπρέπει όλα αυτά τα χρόνια στην ακαδημία του Παναγροτικού Νίκαιας.

Για τον λόγο αυτό άλλωστε το Ζάππειο απαρτίζεται από παιδιά νεαρής ηλικίας που μέσα από σκληρή δουλειά και συλλογική προσπάθεια, ευελπιστούν να παρουσιάσουν ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο το οποίο θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και θα ευχαριστιούνται άπαντες…


Τα νέα πρόσωπα…

Κατά τη μεταγραφική περίοδο αποκτήθηκαν οι:

Αετόπουλος (Παναγροτικός Νίκαιας) ενώ τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν άλλες 3-4 μεταγραφές με παιδιά νέα και συνάμα φιλόδοξα…


Τι δήλωσαν…

ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΑΡΑΣ

(Προπονητής):

alt

«Οι στόχοι και η φιλοσοφία για την Αναγέννηση Ζαππείου δεν αλλάζουν. Αυτό που επιδιώκουμε είναι

να στηρίξουμε τα νέα παιδιά και με την παρουσία κάποιων έμπειρων ποδοσφαιριστών, να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο το οποίο θα παίζει καλό ποδόσφαιρο. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος έως τώρα γιατί υπάρχει διάθεση και όρεξη για δουλειά. Φυσικά έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης και κάθε μέρα που περνάει, μοχθούμε ολοένα και πιο πολύ προκειμένου να είμαστε έτοιμοι με την επίσημη έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων».


ΤΑΣΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ:

alt

«Στόχος της ομάδας είναι πρώτα απ’ όλα να παίξει καλό ποδόσφαιρο, πλαισιωμένη από νεαρούς κυρίως παίκτες. Θα πορευτούμε και φέτος με τη γνωστή συνταγή και μέσα από συνεχής προσπάθεια θα επιδιώξουμε να παρουσιάσουμε κάτι καλό στο νέο πρωτάθλημα. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και μακριά από τραυματισμούς».


ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΕΤΟΠΟΥΛΟΣ:

alt

«Να ευχηθώ με τη σειρά μου καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους με υγεία και μακριά από τραυματισμούς. Διαθέτουμε ένα νεανικό σύνολο το οποίο ευελπιστώ πως μέσα από συλλογική προσπάθεια, να μπορέσουμε να παρουσιάσουμε ένα αξιόμαχο σύνολο το οποίο και θα παίζει κατά κύριο λόγο καλό ποδόσφαιρο και από κει και πέρα ότι προκύψει».

 

ΗΛΙΑΣ ΓΕΡΑΣΗΣ:

alt

«Θέλω και εγώ από τη μεριά μου να ευχηθώ σε όλους μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και μακριά από τους τραυματισμούς. Η ομάδα απαρτίζεται στην πλειοψηφία από παιδιά νεαρής ηλικίας και ευελπιστώ πως θα παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο, ικανό να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του νέου πρωταθλήματος».

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt