Και το όνομα αυτού Χρήστος…
Και το όνομα αυτού Χρήστος…
Και το όνομα αυτού Χρήστος Λιάπης, ο δεύτερος της οικογένειας Λιάπη (βλέπε Mr Goal) ο οποίος και αναμένεται με τη σειρά του να κλείσει… αρκετά σπίτια, σκοράροντας κατά ριπάς σαν τον πατέρα του, τον μεγάλο αυτόν στράικερ που ακούει στο όνομα Γιώργος.
Την περασμένη Κυριακή λοιπόν και στον Ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου πραγματοποιήθηκε η βάφτιση και νονός του παιδιού ήταν ο γνωστός ρέφερι Άγης Μπουμαρσόπουλος.
Και όπως αντιλαμβάνεται κανείς, ο «μικρός μπόμπιρας» έχει μπλέξει από τώρα με τη στρογγυλή θεά από όποια σκοπιά κι αν το δει κανείς και εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε στο καλό μας φιλαράκι Γιώργο αλλά και στη χαριτωμένη σύζυγο του Ντίνα να τους ζήσει ο «γκολτζής» και όσο για τον νονό πάντα άξιος!!!
Τελευταία
- Πλήρωσε… τις απουσίες η 110 Π.Μ
- Πανάξια πρωταθλήτρια η Ακαδημία Ελασσόνας!!!
- Πρόκριση στο “Final 4” για το 7ο ΕΠΑΛ Λάρισας…
- Προχωρούν οι εργασίες αναβάθμισης των γηπέδων σε Ελασσόνα και Τσαριτσάνη…
- Οι παρατηρητές των αγώνων της ΕΠΣΛ…
- Η κλήρωση των αγώνων κατάταξης της Γ΄ΕΠΣΛ…
- Τα ζευγάρια της ημιτελικής φάσης για το Κ12…
- Εορταστικός αγώνας στο Συκούριο…
- Με στόχο τη νίκη ο Ηρακλής Λάρισας…
- «Στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος…»